Dış güzelliği için biriyle ilişki yaşamazdım. Ama dış güzelliği olmayan biriyle de ilişki yaşamazdım. Tek kriter değil kesinlikle, ama önemli bir kriter. Kim dışını beğenmediği birinin içini merak eder ki?
Benim sevdiğim birinin dış güzelliğide önemli hepimiz doğruları konuşalım fakat bazı insanlar vardır ki iç güzelliğe bakıyorlar bende iç güzelliğe çok bakanlardanım bana karakteri uysun onunlayken mutluykem dış güzelliğin önemi asla yoktur 💓
Bu da soru mu, içi dışı çirkinde olsa ne olursan ol yine gel diyen insanlar var, güzeli yakışıklıyı kaçırırlar mı:D Bende kaçırmam orası ayrı dışı güzelse:D
Elime kiz eli degmedi neden peki cunku hep hoslandigim kizlara sadik kaldim baskasina bakmazdim platonik olarak omrum gecti ben cogu erkek gibi degilim benim gibisine cok az rastlarsiniz:)
Ee sana giren çıkan ne o zaman? Platonik bir ezik olarak yaşamaya devam et, zaten sizin gibiler anca klavye delikanlısı:D Sana mı soracağım kiminle ne yapacağımı ahlak bey? Git kimi elliyorsan elle başına vurmuş belli, medeni insanlardan hasetini çıkarma:D
Ulan ben bütün erkekler aynı dediğimi nereden biliyorsun hasta mısın? Hayatıma dair en ufak bilgin var mı:D Neye dayanarak yorum yapıyorsun, sizin gibi yargısız infazcılar bıktırdı, git kendi çevrende oyna uslu çocuk. Sen mal olduğun için verme kelimesine çok alışıksın galiba bizim oralarda ona seks deniyor. Yorumuma atlamaya hakkın yok, benim hayatım. İster tek gecelik ister ömürlük yaşarım seni de bağlamaz! Erkek kezbo seni yallah mağarana
Ne oldugun belli zaten hayatinda cok bilgi sahibi olmama gerek yok sadece guzellige yakisikliliga onem verenlerin zeka seviyesi dusuktur :d bu zekanla fazla yasamazsin
Sana mı soracağım kime bakacağımı? Tek gecelik ilişki için Iq testi mi yapacağım:D Ülkedekilerin çoğunun seviyesi belli zaten, seks için zekaya bakacaksam soyumuz tükenir bu ülkede, ayrıca sanattan okumaktan ne anlarsın sen belli zihniyetinden, beni sorgulama, ezer geçerim:D
Tm kizim tm bildiginizi yapin ama yarin hayatiniz kayinca hepimizi ayni kefeye koymayin biktim sizin gibi iki yuzlululerden yiyisip yiyisip tekmeyi yiyince herkesle ayni kefeye konmaktan biktim anliyor musun benden uzak cehenneme direk olun.
Valla sen bizim gibilerden değilde kadınlardan nefret ediyorsun, psikoloğa git. Kimse bana tekme atamaz rahat ol:) Senin gibileri de medeni erkeklerle bir tutacak değilim tabii ki:D
Yahu attıysa da bana atacak sen ne cellalleniyorsun mahalle teyzeleri gibi:D Sen sanırım maddiyatçı bir Kezbana denk gelmişsin kendi ayarında, herkesi öyle sanıyorsun, birde beni uyarıyorsun başına bu geldiğinde herkesi öyle bilme diye, önce sen kendi psikolojik sorunlarını düzelt kadınlarla olan, bana akıl verme gayet mutluyum sana yazık olmuş
drnfb | Güzellik & Bakım konusunda 111 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2627hayatıma almam için fazlası gerek..
Kaçırma o zaman 😉
Iste boyle yaptiginiz icin zaten uzuluyonuz tanimadan verirsin de sen kesin 😂
Sen tanıyıpta verdiğin için çok mutlusundır eminim:)
@marslijokeer Vermek ne ya bu nasıl bir üslup sanane insanların ilişkisinden
Elime kiz eli degmedi neden peki cunku hep hoslandigim kizlara sadik kaldim baskasina bakmazdim platonik olarak omrum gecti ben cogu erkek gibi degilim benim gibisine cok az rastlarsiniz:)
Ben sana bir şey demedim ki sen niye savunmaya geçtin durduk yere sadece insanları yargılama
@Le0nardo sanane kardes isine bak
Benim yorum yaptığım yerde konuşuyorsun ne demek banane
@Le0nardo sana mi diyorum mk sana ne oluyor kiz da buyuk tepki vermemis onunla konusuyorum 3. ye ne dusuyor biliyorsun daha fazla uzatma!
@marslijokeer 3. Kişi olarak sen yazdın ayrıca beni rahatsız etti bende belirttim senin gibi yobazlar anlamaz ama neyse cahil kalmaya devam et
Ee sana giren çıkan ne o zaman? Platonik bir ezik olarak yaşamaya devam et, zaten sizin gibiler anca klavye delikanlısı:D Sana mı soracağım kiminle ne yapacağımı ahlak bey? Git kimi elliyorsan elle başına vurmuş belli, medeni insanlardan hasetini çıkarma:D
@Bodyofnothingness kız ses çıkarmıyor diyip iyice azıtıyorlar yani illa birinin uyarması lazım bunları
Beyinleri yok diyorlar ki bizi uyarın biz kendinizi kontrol edemiyoruz senden ses çıkmasa devam ederler
Dogru a*ci olunca medeni oluyorlar :d bizde abaza oluruz dimi ulan hepiniz aynisiniz hem ka*ar hem kezban igreniyorum sizlerden iki yuzlu yaratiklar
Ayrica eger gidip ina buna verip de burda aglarsaniz butun erkekler ayni derseniz bende boyle derim benim gibilerini bulamazsiniz ne yaparsaniz yapin
Ulan ben bütün erkekler aynı dediğimi nereden biliyorsun hasta mısın? Hayatıma dair en ufak bilgin var mı:D Neye dayanarak yorum yapıyorsun, sizin gibi yargısız infazcılar bıktırdı, git kendi çevrende oyna uslu çocuk. Sen mal olduğun için verme kelimesine çok alışıksın galiba bizim oralarda ona seks deniyor. Yorumuma atlamaya hakkın yok, benim hayatım. İster tek gecelik ister ömürlük yaşarım seni de bağlamaz! Erkek kezbo seni yallah mağarana
Kudurun mk kezbanlari hep uzulup hayatiniz s*kilecek 😂 beter olun insallah
Ben Türkiye'de bile yaşamayacağım , senin gibi kara cahili napıyım kudur:D
Olm sen hasta mısın beddua niye ediyorsun kıskançlık yapma nedir derdin acaba boş boş konuşuyorsun
Ne oldugun belli zaten hayatinda cok bilgi sahibi olmama gerek yok sadece guzellige yakisikliliga onem verenlerin zeka seviyesi dusuktur :d bu zekanla fazla yasamazsin
Engelliyim sen daha çok havlıycan gibi duruyor
Sana mı soracağım kime bakacağımı? Tek gecelik ilişki için Iq testi mi yapacağım:D Ülkedekilerin çoğunun seviyesi belli zaten, seks için zekaya bakacaksam soyumuz tükenir bu ülkede, ayrıca sanattan okumaktan ne anlarsın sen belli zihniyetinden, beni sorgulama, ezer geçerim:D
Tm kizim tm bildiginizi yapin ama yarin hayatiniz kayinca hepimizi ayni kefeye koymayin biktim sizin gibi iki yuzlululerden yiyisip yiyisip tekmeyi yiyince herkesle ayni kefeye konmaktan biktim anliyor musun benden uzak cehenneme direk olun.
Valla sen bizim gibilerden değilde kadınlardan nefret ediyorsun, psikoloğa git. Kimse bana tekme atamaz rahat ol:) Senin gibileri de medeni erkeklerle bir tutacak değilim tabii ki:D
Medeni anlayisin parali serseri olmasi ayrica buyuk de konusma oyle bir tekme atarlar ki felegin sasar :d neyse daha fazla uzatmicam.
Yahu attıysa da bana atacak sen ne cellalleniyorsun mahalle teyzeleri gibi:D Sen sanırım maddiyatçı bir Kezbana denk gelmişsin kendi ayarında, herkesi öyle sanıyorsun, birde beni uyarıyorsun başına bu geldiğinde herkesi öyle bilme diye, önce sen kendi psikolojik sorunlarını düzelt kadınlarla olan, bana akıl verme gayet mutluyum sana yazık olmuş
Aynen öyle önce kaputunu severiz sonra test sürüşü beğenirsek okey ama olmazsa önümüzdeki maçlar dimi
güzel görünen süslü ama tatsiz bir donut gibi.. 😂
Karadenizli misin? Yoksa yanlışlıkla mı yazdın
@GergedanRemzi ahhshsjsjs yanlis yazmisim
Kdldşskdkslsls bana da bi garip geldi şiveli konuşulur da yazılmaz jdşdjdjdldkdkd
@GergedanRemzi ya yok ne karadenizi jzjsjd
Haçan nerelusun peki
@GergedanRemzi Ankara
Ankara’nın hangi yemeği meşhur
@GergedanRemzi Ankara tava