Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Bence sarışınlarda koyu renk göz daha iyi oluyor. Renkli gözle sarı saç çok renkli renkli duruyor bence.
Bilmem benim hoşuma gidiyor cıvıl cıvıl
Bana nedense yeşil veya mavi siyah kadar yakışmıyor :D
Yakışana yakışıyor işte knk
Neden
Çekici duruyor
Bilemiyorum ilgi alanıma girmiyor.Ela kahve rengi siyah anlamışsın dır böyle çok fazla ilgi ceken göz renkleri olur kızlarda.. Hatta bazen yeşil mavi çok güzel kızlar görürüm o kızda bu gözlerin olmasını isterim.
Bence tam tersi kesinlikle.
benim gözlerim kahve toprak rengi yanı bende toprak olrak yeşil gözle yeşereceğim için yeişl diyorum..
Mantıklı :D
sağ ol canım.. :)
Tabiki derken? Herkes maviyi sevmek zorunda değil. Ben kadınlarda siyahı tercih ederim. Basmakalıp düşüncelerden çıkın artık.
Kadınlarda hangi göz demişsin benim için de tabi ki mavi. Bu benim bakış açım.
Tabiki demesen daha düzgün bir yorum olabilirdi.
Çok güzel yakışıyor bide zekiyse vur nikahı anam
Ben mavi gözlüyüm karşımdaki de mavi gözlü olsun çocuğum mavi olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
512Bence sarışınlarda koyu renk göz daha iyi oluyor. Renkli gözle sarı saç çok renkli renkli duruyor bence.
Bilmem benim hoşuma gidiyor cıvıl cıvıl
Bana nedense yeşil veya mavi siyah kadar yakışmıyor :D
Yakışana yakışıyor işte knk
Neden
Çekici duruyor
Neden
Bilemiyorum ilgi alanıma girmiyor.
Ela kahve rengi siyah anlamışsın dır böyle çok fazla ilgi ceken göz renkleri olur kızlarda.. Hatta bazen yeşil mavi çok güzel kızlar görürüm o kızda bu gözlerin olmasını isterim.
Bence tam tersi kesinlikle.
Neden
benim gözlerim kahve toprak rengi yanı bende toprak olrak yeşil gözle yeşereceğim için yeişl diyorum..
Mantıklı :D
sağ ol canım.. :)
Tabiki derken? Herkes maviyi sevmek zorunda değil. Ben kadınlarda siyahı tercih ederim. Basmakalıp düşüncelerden çıkın artık.
Kadınlarda hangi göz demişsin benim için de tabi ki mavi. Bu benim bakış açım.
Tabiki demesen daha düzgün bir yorum olabilirdi.
Neden
Çok güzel yakışıyor bide zekiyse vur nikahı anam
Neden
Ben mavi gözlüyüm karşımdaki de mavi gözlü olsun çocuğum mavi olsun