Simli1Far | Güzellik & Bakım konusunda 123 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Her gün olmak şart değil diye düşünüyorum ancak bazı meslekler bunu mecbur kılıyor, o başka :) Fakat 2-3 günde bir tıraş olmak idealdir. Hem cildinizin dinlenmeye vakti kalır bu şekilde. Özellikle tıraş sonrası sivilcelenme, kaşıntı sorunu yaşıyorsunuz kendinizi her gün tıraş olmaya zorlamayın derim. Cilt tipinize uygun nemlendirici kullanımını da ihmal etmeyin.
BakimliErkekk | Güzellik & Bakım konusunda 89 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Eğer çalıştığınız iş ya da mesleğiniz bunu icap ediyorsa her gün düzenli sabah tıraşı olabilirsiniz. Sadece mesleğinizle ilgili bir durum değilse bu tarz bir alışkanlığınız varsa ya da sakal problemi yaşıyorsanız da evet olabilirsiniz. Bu evrede yüzünüzü tahriş etmekten kaçınmalısınız. Tıraş köpükleri kullanmalısınız ve ne olursa olsun cildinizi nemlendirmelisiniz. Aksi taktirde yüzünüz tahriş olur ve bu durum pek can sıkıcı bir hal alır.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
1 yıl
Ama yağlı cilde nemlendirici kötü oluyor. Ben limon kolonyası kullanıyom sadece. Bide traş olunca cilt eskimez derler
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 | Güzellik & Bakım konusunda 315 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Düzenli olmasında fayda var. Çok sakalı pek sevmem. Hafif kirli sakalı tercih ederim. Okul zamanı her gün düzenli olarak tıraş olurdum.
En İyi Erkek Görüşleri