Aslında kimyssl maade yüze sürüyolar çok az mikat yüzü soyuyor bi kaç gün sonra lekeler flan gidiyo yüz hafif soyulunca genelde güzellik merkezleri yapıyo evde yapanlar varmış belki bilgi alırım dedim çünkü riskli bişey yakıyoda
Risk varsa evde yapmaya kalkışma kendini riske etme
Soran
1 yıl
Güzellik salonlarında çok pahalı ya yapan varsa bilgi olurdu bebeksi bakım 6000 dedi ,😅biride berces diyebuyguksma 1000 dedi küçüçük bi şeye söyledikleri fiyata bak
22 pek bişey yok çok az yüz lekeleri yüzüm temiz lekesiz olsun istiyorum daha önce rouccanede ilaç kullandım yüzüm bebek gibi oldu sonra 2 sene sonra çok az lekeşetim oluştu
Kullandıysanız nasıl sonuç aldınız ve kaçlık aldım 10 20 lik mi
Görüş sahibi
1 yıl
%15'lik kullandım, Doa Kozmetik'den aldım, kullandıktan sonra 1 hafta boyunca yüzüm resmen belirgin biçimde karardı, kabuk tuttu ve çok ciddi miktarda nemlendirici kullandım, kabukları soymadım, başta yüzümü yaktım sandım ama sonra kendi 8-10 içerisinde soyuldular. Güzel bir sonuç aldım, uygulamasında da yardımcı olabilirim yanlış bir şey yapmayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
03Aslında kimyssl maade yüze sürüyolar çok az mikat yüzü soyuyor bi kaç gün sonra lekeler flan gidiyo yüz hafif soyulunca genelde güzellik merkezleri yapıyo evde yapanlar varmış belki bilgi alırım dedim çünkü riskli bişey yakıyoda
Risk varsa evde yapmaya kalkışma kendini riske etme
Güzellik salonlarında çok pahalı ya yapan varsa bilgi olurdu bebeksi bakım 6000 dedi ,😅biride berces diyebuyguksma 1000 dedi küçüçük bi şeye söyledikleri fiyata bak
Yaş kaç senin ve yüzünde ne var ki
22 pek bişey yok çok az yüz lekeleri yüzüm temiz lekesiz olsun istiyorum daha önce rouccanede ilaç kullandım yüzüm bebek gibi oldu sonra 2 sene sonra çok az lekeşetim oluştu
Ne iş yapıyorsun peki
Ögrenciyim hiçbi iş
Nerde okuyorsun bölüm ne
Medipol tibbi görüntüleme teknisyeni
Neyse çok uykum geldi iyi geceler
Peki
Kullandıysanız nasıl sonuç aldınız ve kaçlık aldım 10 20 lik mi
%15'lik kullandım, Doa Kozmetik'den aldım, kullandıktan sonra 1 hafta boyunca yüzüm resmen belirgin biçimde karardı, kabuk tuttu ve çok ciddi miktarda nemlendirici kullandım, kabukları soymadım, başta yüzümü yaktım sandım ama sonra kendi 8-10 içerisinde soyuldular. Güzel bir sonuç aldım, uygulamasında da yardımcı olabilirim yanlış bir şey yapmayın.