Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Sen ne alsin istersin😂
Dil cikarmistim ya😁
Daha düzgün bi foto koyaydın bari 😂😂 Kadınlarda ve erkeklerde bu çene yapısı hoşuma gidiyor bende de belirgin olmasını isterdim 😂 kışa doğru bi gıdık ameliyatı olcam bende inşş
Genetik
Ask olsun ama 🥺🥺🥺
Çenen görünmüyor ki abla
Yuzun top gibi dimi😂
Yok değil de sende ergenlik var sanırım olumsuz yorumları eleştirileri kaldıramıyorsun karakterin olgunlaşmamış :)
Guvendigim kisilerin elestirilerini kabul edip degerlendiririm ötekileri dalgaya alirim
Yanlış strateji , hiç tanımadığın insanları yorumu daha gerçekcidir dediğim gibi daha olgunlaşamamışsın.
Guvendigim insanlari secerken bana durust olup olmayacaklarini anlayabiliyorum. Bu yuzden zaten 3-4 kisi🤷🏻♀️
OK
Dikbasli bir kiza mi benzettin ilk izlenim olarak merak ettim
Lakayt , dik başlı , samimiyetsiz , saygısız daha yazabilirim 6-7 yorumuyla insanları anlayabilirsin :D Hadi sende OK yazda rahatla
Ay ne giydirdin sende 😂
Sende kitap okumayi seviyorsun? Felsefeyle ilgileniyor musun
Evet çok severim , ama daha çok davranış bilimi analizine merakım vardır makaleler ve filmler dizileri severim.
Belli belli masallah 😅
Takip etcem seni yorumlarini merak ettim
Agresif yorumlarımla tanınırım burada , gerçi günüme göre değişir. Ap. tallıklara tahammülüm olsaydı ÇSG'üm 1000 falandı sanırım 114 yerine
ÇSG falan ne boyle bir siteyi onemsemeyip insanlara atarlanmaua gerek duymayinca bilmiyorum😂
ÇokSüperGörüş demek pek rastlayamazsın profillerde o kadar fazlasına :) Sadece layık olana senin gibilere yani :D Yoksa pek çok insan mesaj atar teşekkürlerini iletir. Herkese layık olduğu şekilde yani :D
Daha fazla yorum yazmakla meşgul etme kendini BayanEgoist kaale almayacağım :)
En İyi Kız Görüşü