cekici geliyorsa her erkek kosar pesinden buna bende dahilim ancak sabah konusmaya baslayinca ayni gormezsin karsindakini 😂😂
tanrinin bir cezasi bence bu kisi ne kadar guzelse o kadar aptal oluyor niyeyse😅
Soran
1 yıl
Güzelliğe biçtiğin şekle göre değişir bu eğer güzellik senin için herşeyin birarada eksiksiz olmasıysa yüz vücut tamamiyle mevcut biriysevo kadar vermişken biyerden alması muhtemel olcak zaten yaratanın:) Ama güzellik konusunda kanaatkarsen birinden biri de yeterse zeki de olma olanağı artabilir 4te 4 çok zor:)
niye herkes o kadini bir tek o filmle hatirliyor ya
Soran
1 yıl
Başka bi filmini bilmiyorum şahsen o filmi de bilindik olduğndan onu dq izlemedim😂 Fazlasıyla çekici ama basit bir güzelliği var keskinlik yok yüz hatlarında sadece güzel
Hımm.. Paul walker (Allah rahmet eylesin) asthon kutcher (ismi böyle mi yazılıyordu tam hatırlamıyorum) bir tane de türk söyleyim hakan ural çekici geliyo bayağı bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58Kesinlikle ki bunların tümüne aura deniyor zaten
Aynen öyle
Victoria secretsa iç güzellik doyulmaz aynen:)) Yorumları görmüyor nusun evet derken coşmuşlar. Bu dediğinin modası geçti tatlım
Aynen öyle yok içi önemlidir diyenler de hep duyar kasmak için ömrünü verirler 90 60 90 hatuna
Aynen öyle. Güzellik algıları 60 kilodan yukarı olmaz ama internette “iç güzellik daha önemli”
Çünkü 90 60 90sa olsa o bir kadın bu aslında avına yaklaşma stratejisidir. Off evet çok seksi yazan birinden bir adım öne çıkabilmek amaç:)
öyle
Onda da haklısın satabilmek önemli sanırım şey gibi elinde çok kaliteli bir espri vardır ama satmasını bilmezsin güldüremezsin gibi
Zeki bir kadın herseyim üstesinden gelir
Sapık bir adamla birlikte değilsek haklısın canım bazen kendielrini gizliyorlar
Sen bağlandığın zaman farkdiyosun sonra da vazgeçemiyorsun
Kadınlık sadece cinsel obje olarak gören sapkın erkekleri karmaşık zaten
yani erkek ayilir bayilir pesinde kosar bir gece gecirir birakir yalnizca guzellik varsa
Ama birçoğu evet derken salya akıtmış yorumlarda:)
tamam iste bir gece gecirir buyuk hevesle sabah kacacak yer arar 😂
Sen onlardan değil misin:)
cekici geliyorsa her erkek kosar pesinden buna bende dahilim ancak sabah konusmaya baslayinca ayni gormezsin karsindakini 😂😂
tanrinin bir cezasi bence bu kisi ne kadar guzelse o kadar aptal oluyor niyeyse😅
Güzelliğe biçtiğin şekle göre değişir bu eğer güzellik senin için herşeyin birarada eksiksiz olmasıysa yüz vücut tamamiyle mevcut biriysevo kadar vermişken biyerden alması muhtemel olcak zaten yaratanın:) Ama güzellik konusunda kanaatkarsen birinden biri de yeterse zeki de olma olanağı artabilir 4te 4 çok zor:)
goz zevkim olmadigini soylerler genelde benim icin 😅😂
Çirkin mi seviyosun bende😂 burcun ne
akrep 😂😂
ya simdiye kadar asik olduklarimi arkadaslarim hic begenmedi yani mesela
hatta adriana lima konusu konusulur mesela bir ortamda bence guzel degil deyince herkes tuhaf tuhaf bakar 😂😂
Adriana zaten güzel değil çekici sadece bir de renkli gözlü olduğundan güzel algılanıyor yoksa yüz hatları çok şişkin geliyo bana naif değil kaba
ya sen bir de erkeklere sor simdiye kadar guzel degil diyen gormedim ben 😂😂
az laf yemedim guzel degil deyince sen ne ariyorsun derler genelde 🤣
Ha bir de dş yapısı ağız yapısı garip
ben o kadar incelemiyorum acikcasi ya
hani incelenmesi de tuhaf geliyor. at secer gibi dislerine mi bakacagiz 😅
bakarsin guzel gelir ya da gelmez gozune
😂😂 öyle söyleme ağız yapısı güzelliği çok etkiliyo gülüşü de güzel olmalı
dogal gulus olursa herkese yakisiyor zaten gulumseme ya
Bilmiyorum nedense bana da güzellik timsali olmak için yetersiz geliyo
sharon stone icin ne diyorsun peki 😅
Temek içgüdüdeki mi
evet orda da oynamisti
niye herkes o kadini bir tek o filmle hatirliyor ya
Başka bi filmini bilmiyorum şahsen o filmi de bilindik olduğndan onu dq izlemedim😂 Fazlasıyla çekici ama basit bir güzelliği var keskinlik yok yüz hatlarında sadece güzel
iste hani dunyanin en guzeli olarak aday gosterin deseler muhtemelen ilk aklima o gelir dur ikinci ve ucuncu sirayi da yazayim 😅
ikinci siraya merve sevi derim
3. siraya kat dennings diyorum
3. yü tanımıyorum merve sevi seksi sadece ama sempatik
sen yap bakalim ilk uc senin listende kim var
Yakışıklı bulduğum mu
yani dunyanin en yakisikli uc unlusu sana gore
Hımm.. Paul walker (Allah rahmet eylesin) asthon kutcher (ismi böyle mi yazılıyordu tam hatırlamıyorum) bir tane de türk söyleyim hakan ural çekici geliyo bayağı bana
paul walker tamam da hakan ural nedir ya 😅😂
Sempatik geliyo cana yakın yaşlanmaz insan enerjisi yüksek
bana niye hic sempatik gelmiyor ki acaba 😅
Ben senin zevklerini küçümsememiştim😂 yakışıklı geliyo bana
tamam tamam zevkler ve renkler tartisilmaz 😅
Ha bir de çağatay ulusoy
en azindan orda populer kulture girmissin bak 😂
Niye yargılayarak yaklaşıyorsun ki popüler yahut geleneksel benim zevkim sonuçta zevkler tartışılmaz
yok yargilamadim ben ya dusuncemi soyledim yani
Sharon stone da 25lik hatun sayılmaz:)
tamam tamam sustum bu tartismada batakliga giriyorum gibi hissediyorum 😅
Asıl yakışıklı bulduğum ünlüyü söylemedim ilhan mansız evlenirim bile istese😂
saclari uzun diye mi 😂😂
uzundu galiba onun saclar bir ara oyle hatirliyorum
Uzun halini bilmiyorum doktorlar da oynamışhalini hatırlıyorum😂
benimde sahada oldugu zamandan aklimda kaldi galiba 😂
Uzun saç sevmiyorum uzun saçlı halini de bilmiyorum😂
sempatik seviyorsun o kadarini cozebildim ben 😅😂
:) evet sadece yakışıklı biri hoş gelmiyo
bulamadin mi kendine sempatik bir erkek ulkede ya 😂
Aramıyorum ki
bekarlik sultanlik diyorsun 😅
Becerebildiğim işler değil benim
senin yetenegin ne peki bu dunyada
What?
flort sevgililik becerebildigim isler degil dedin peki en yetenekli oldugun alan ne hobilerin mi isin mi
Hı insan psikolojisi sanırım
delileri taniyorsun yani 😂😂
Yok sonra sonra tanıyorum