Selaaam,
Piercing yaptırmaya karar verdim...
Sizce septum burnuma mı yapsam
Yoksa
Gobegime belly piercing mi yapsam
Normalde burnuma istiyordum bi ara sonra iste burnundaki et curuyomus ve kokuyo yapiyomus falan sizce hangisini yaptirsam gobege yaptiran varsa rahatsiz ediyormu aciyor mu yazabilirmisiniz
Piercing yaptırmaya karar verdim...
Sizce septum burnuma mı yapsam
Yoksa
Gobegime belly piercing mi yapsam
Normalde burnuma istiyordum bi ara sonra iste burnundaki et curuyomus ve kokuyo yapiyomus falan sizce hangisini yaptirsam gobege yaptiran varsa rahatsiz ediyormu aciyor mu yazabilirmisiniz
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78Hmm acidimi veya iltihap falan zorlandinmi
Ben kendim deldim, ve bilinçsizce ilaçsız merhemsiz 7 ay iyileşmesini bekledim ama iyileşmedi. En son sudo crem kullandım hergun düzenli olarak içine dışına sürdüm banyoya girerken özellikle şu dememesi için filan. Sonra hemen iyilesti
Hmm anladimm
Burnunun icinde mi piercing? Oyle diyolar ne bilim
Bende anlamadim ya
Hayır ya kafadan atmış onu diyen uc kısmında işte halka şeklinde, niye çürüsün koku yapsın gerçekten ilk defa böyle bir saçmalık duydum. Kulaklarimizda da delik var çürüyor mu😄 göbek daha zor ben yaptırmadım ama iltihap kapması daha kolay
Bencede KOMİK SKWKKSWJ nys ya bende gobegime cok istiyorum cok hos duruyor
Bence de güzel ben de begeniyorum göbekte ama benim göbeğim biraz sorunlu normalde bile iltihap kapıyor o yüzden piercing hiç düşünmedim oraya, hevesin geçene kadar durur çıkarınca çabuk kapanıyor zaten delikler
Hmm bazilarida soyle diyor burnunda en azindan gorucek herkes ama göbeğinde nadir gorulucek niye bosa aci cekesin burnuna yaptir diyolar
Eğer açık şeyler giymiyorsa haklı dedikleri ama göbek gösteren şeylerde ben çok seviyorum tabiki burunda da oldukça güzel duruyor
Ve en önemlisi senin görüşün bunu unutma
Hmm ama herkes nadir gozukucek bence bosa aci diyolar
Göbek dekoltesi giyiyorsan görünür tabi hangi şehirdesin bilmiyorum
Hahaha
Valla bilmiyom oyle diyolar yaptircaktim bende
SJKDDJFLSMD komiq
Kim gorcek onu ya sknwnsw
Ya yazin aslinda gobek cok hos durur ondan heves ettim
Ben de afedersin şeyime taktırcaktım ama sonra vaz geçtim :)
;)
Hmm
Tel parcasi ama sonucta takiliyo bisiler acimaz
bende en üste yap