ismimdensananee2 | Güzellik & Bakım konusunda 374 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
kendin evde metreyle mi?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Metre ile ölçtüm evet inşaat metresi ile, metreyi ayak parmağımın ucu ile basti. elimi başımın en yüksek noktasına koydum dumz getirdim 173,5 falan çkti. Duvara dayadım ölçtüm yine öyle. Ama eczanede 177 falan çıkıyor
metre kapi dolap olcmek icin kemik boyunu eczane metresi gostermiş 5 cm eksik çikarir metre insan vücudu kivrimli çunku
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
1 yıl
Hmm anladım teşekkür ederim. Yani doğru olan boyum eczsne o zaman teşekkür ederim :)
Gizli Üye
1 yıl
Bi görmek lazım ama sen 175 de
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Eczanede 177 çıkıyor. Kafamın tepesine bir alet iniyor en yüksek notkasi 1.77 gösteriyor. Boyum 1.77 yani oraua göre (çorap ile), ama evde kafamın en yüksek noktasından elim ile inşaat metresine getiruyorim 173-74 çıkıyor anlamadım. Ne demeliyim sence?
bende evde ölçüyorum 173cm çıkıyor 🤔 bende bi eczane ye gidicem bi ara , başka eczaneye ordada 177cm çıksan 177sin işte
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Şimdi de 177 ykm bence salla ya. İnşaat metresi sanırım hassas olcmuyor. Sebebide onsaat için yapıldığı için hassas yapılmıyor galiba bundan. 2 cm falan uzun çıkarsın tahminim eczanede.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22Metre ile ölçtüm evet inşaat metresi ile, metreyi ayak parmağımın ucu ile basti. elimi başımın en yüksek noktasına koydum dumz getirdim 173,5 falan çkti. Duvara dayadım ölçtüm yine öyle. Ama eczanede 177 falan çıkıyor
Ayakkabısız
metre kapi dolap olcmek icin kemik boyunu eczane metresi gostermiş 5 cm eksik çikarir metre insan vücudu kivrimli çunku
Hmm anladım teşekkür ederim. Yani doğru olan boyum eczsne o zaman teşekkür ederim :)
Eczanede 177 çıkıyor. Kafamın tepesine bir alet iniyor en yüksek notkasi 1.77 gösteriyor. Boyum 1.77 yani oraua göre (çorap ile), ama evde kafamın en yüksek noktasından elim ile inşaat metresine getiruyorim 173-74 çıkıyor anlamadım. Ne demeliyim sence?
bende bi eczane ye gidicem bi ara , başka eczaneye ordada 177cm çıksan 177sin işte
Şimdi de 177 ykm bence salla ya. İnşaat metresi sanırım hassas olcmuyor. Sebebide onsaat için yapıldığı için hassas yapılmıyor galiba bundan. 2 cm falan uzun çıkarsın tahminim eczanede.
her eczane ölçüyormu?
Hayır eski eczaneler özellikle , bulamayabilirsin
tamam sağol