90 evet biraz büyük sayılır ama bence güzel göğüslerin vardır her türlü :) Küçük olmasından iyidir. Tabii büyük göğüsün de eksileri var, sırt ağrısı vs. gibi :(
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Soran
1 yıl
Seninki küçük mü?
Görüş sahibi
1 yıl
Evet bilirim yani zorluklarini ama dedigim gibi bence kucuk gogusten iyidir. Goguslerimi begeniyorum yani.
Soran
1 yıl
Yaşın kaç? Ben 18.
Gizli Üye
1 yıl
90 nne? ABCDEF? yani A ya da B ise zaten küçük. 90 olması birsey ifade etmiyor sadece kilonu ya da daha doğrusu göğüs altından alınan ölçüyü ifade eder. B ve C ortalama gögüstür zaten D den yukarısı büyüktür.
Harfler ölçülerine göre göğsünün büyüklüğünü ifade eder. Yani kilolu birinin göğüs ölçüsü 90A ise zayıf birinin ki de 70F ise zayıf kişinin göğsü daha büyüktür.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
1 yıl
90D, aşağıya yazdım ama sanırım görmemişsin.
Görüş sahibi
1 yıl
Yok yorum görüş falan okumam. Soruyu tek okuyorum. Birde kendi görüşüme gelen yorumları. 90D güzeldir. Eskiden Ben de öyleydi şimdi 100F oldular valla bel ağrısı yapıyor güzel sütyen bulunmuyor deliriyorum. Meme kücültcem yakinda
Güzelim meme kullanıldikca, hele birde enzirdikce sarkan bir organdır. Yaşın da etkisiyle kaslar zayiflar ve meme uçları, yönlerini aşağıya doğru çevirmeye başlar. Bu görsel bir felakettir.
Birde memelerin yaptığı ağırlık sırtta ciddi tahribat yapar, zamanla fıtık olmaya bile gidebilir.
Plastik cerrahiye gidin bir kamu Hastanesi'ne. Ücretsiz olarak küçüklltürler o kadar büyükse memeniz
Görüş sahibi
1 yıl
@Master81 o na göre de erkek cinsel organı yaşlandıkça uzamali😂
Görüş sahibi
1 yıl
Kpcültürrürsem eğer birgün asla bir erkeğin dış görünüş merakı yüzünden olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
531Seninki küçük mü?
Evet bilirim yani zorluklarini ama dedigim gibi bence kucuk gogusten iyidir. Goguslerimi begeniyorum yani.
Yaşın kaç? Ben 18.
yani A ya da B ise zaten küçük. 90 olması birsey ifade etmiyor sadece kilonu ya da daha doğrusu göğüs altından alınan ölçüyü ifade eder. B ve C ortalama gögüstür zaten D den yukarısı büyüktür.
Harfler ölçülerine göre göğsünün büyüklüğünü ifade eder. Yani kilolu birinin göğüs ölçüsü 90A ise zayıf birinin ki de 70F ise zayıf kişinin göğsü daha büyüktür.
90D, aşağıya yazdım ama sanırım görmemişsin.
Yok yorum görüş falan okumam. Soruyu tek okuyorum. Birde kendi görüşüme gelen yorumları. 90D güzeldir. Eskiden Ben de öyleydi şimdi 100F oldular valla bel ağrısı yapıyor güzel sütyen bulunmuyor deliriyorum. Meme kücültcem yakinda
Ohaaaaaa. Ohaaaaaaa. :D
Görmek isterdim.
Jgjd yok yok görmesin kimse
Peki peki. :D
Kesinlikle küçükttür aksi halde 3-5 seneye dizlerine kadar sarkar.
@Master81 saçmalama ne alakası var
Güzelim meme kullanıldikca, hele birde enzirdikce sarkan bir organdır. Yaşın da etkisiyle kaslar zayiflar ve meme uçları, yönlerini aşağıya doğru çevirmeye başlar. Bu görsel bir felakettir.
Birde memelerin yaptığı ağırlık sırtta ciddi tahribat yapar, zamanla fıtık olmaya bile gidebilir.
Plastik cerrahiye gidin bir kamu Hastanesi'ne. Ücretsiz olarak küçüklltürler o kadar büyükse memeniz
@Master81 o na göre de erkek cinsel organı yaşlandıkça uzamali😂
Kpcültürrürsem eğer birgün asla bir erkeğin dış görünüş merakı yüzünden olmaz.
Uzamiyor penisin kokunun olduğu taraf akinan kilolarla yağlanır ve o bölgedeki yağ çok zor erir. Bu yüzden küçülüyormus gibi görünür
Bu elbette tercihtir. Ama sağlık içinde çok önemli.
@Master81 sbjdjd anladım. Yinede dağlık dışında hiç bir nedenle bıçak altına yatmam. Yani estetik görünüm umrumda degil
Sağlık
Tercih senin güzelim
90D. :)
Bayağı büyükmüş valla işin zor 😅
Şaka bir yana sağlığın ve görselliğin için küçültürmelisin
D cup olduğunu görmedim. 1 saat yaptım ben onu