Gençler selamın aleyküm geçenlerde (coleocin-t) topikal çözelti kullandım sivilceler için oda suratımı yaktı resmen iki gündür kıpkırmızı oldu sizce gecermi bu
BakimliErkekk | Güzellik & Bakım konusunda 89 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Coleocin-t topikal çözelti kullanırken çok dikkat etmelisiniz. Bende böyle bir durum yaşadım. Doktorum sadece sivilcelerimin üzerine sürmem gerektiğini söylemedi ve bende sivilce olan tüm bölgeye sürdüm. En sonunda cildim yanmaya başladı. Kırmızı kırmızı oldu ve ben hala durumu anlayamamıştım. Ardından acıyla birlikte daha kötü oldu ve acil bir şekilde doktoruma gittim. İlaç yan etkide bulunmuş ve sürmem gereken yerden fazlasını sürmüşüm. İlacı hemen kesti ve oluşan yaraları yatıştırmak için bir yanık kremi verdi. Daha sonra 1 ay kadar sürede cildim yavaş yavaş kendini toparlamaya başladı. Ama yatarken bile yan yatamıyordum. Canım acıyordu. Sizde ilaca daha fazla devam etmeyin ve hızlıca doktorunuz ile görüşün. Yoksa sonuçları ağır olabilir. Çok geçmiş olsun.
ekinekin | Güzellik & Bakım konusunda 455 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
bunun için değil de başka bir kremde bende de yüzüm yandı. aldığım eczaneyi aradım. nasıl kullanıyorsun dedi. günde iki kere ve bolca dedim. o da günde bir kere sür. sürmeden önce yüzünü soğuk suyla yıka dedi. birde çok çok az sür dedi. ondan sonra da kızarmadı yüzüm. çok şükür
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş