Arkadaşlar değişime girdim.1 yıl önce aldım bu kararı kilo verdim istediğim kiloya ulaştım şimdi ki hedefim dgs ile 4 yıla geçmek sonra sivilce tedavisi olmak istiyorum hatta onun içinde baya para biriktirdim. Fakat bir kaç ay önce burun estetiği olmaya da karar verdim. Sorun şu sizce burun ameliyatı parası biriktirip sonrasında mı sivilce tedavisi olmayı beklemeliyim? Çünkü burun ameliyatı için 1 2 yıl sonrasında olur. O zamana kadar paspal dolaşmak istemiyorum ve sivilceli ne yapayım.. Beklemeyip sivilce tedavisi olup yavaş yavaş değişimi devam ettireyim değil mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
231 2 yıl beklemem lazım asıl parayı toplamam için ama insanların içine daha fazla kötü çıkmak istemiyorum cilt olarak.. Hedefim yazın güzel bir iş bulursam orada kazandığım parayı kenara atıp biriktirerek okul zamanında da aynı şekilde devam ederek seneye yazın en erken ameliyat olmam o zamana kadar da dolu sivilce veya izleri pis bir ciltte olmak istemiyorum
Azmine hayran kaldım... eğer dediğin gibiyse sivilce tedavisi olmak en mantıklısı
Çünkü mesela evet burun yaptırmak çok istiyorum fakat eğer onun için her şeyi bırakıp para toparlarsam epilasyon ve cilt tedavisi giyim tarzı değişikliğini yapamam ama burun ameliyatı parası toplamayı bir kaç ay ertelersem sivilcelerimden kurtulmuş lazere başlamış giyim tarzımı da tamamen değiştirebilirim
Yani burun yaptıracak paraya 3 işi halledebiliyorsan burunu ertelemek en iyisi. Şimdi epilasyon sivilce ve giyimi hallederken de para biriktirir yavaş yavaş burunu da halledersin
ya şöyle ben sivilcelerimle çok uğraştım geçmedi 2 ayrı doktora gittim yine geçmedi yani ne olduysa geçmiyor kısaca bir doktor buldum onunla halletme oranım çok yüksek.. Paralı yapıyor ama ben baya biriktirdim dediğim gibi değişimdeyim kiloyu halletim ama bazı şeyleri artık direk yapmam lazım bişeyleri bekledikçe azmim kırılıyor ve salmaya başlıyorum 1 aydır o salma durumundayım ne okul ne kendi kilom ne başka bişey umrumda değil çünkü bişeyleri halletmek için uğraşıyorum sonra beklemem mi lazım diye düşünüyorum. 1 2 yıl bekliceğimi düşününce salmaya başlıyorum
Evet hedefim o zaten şu an çalışmıyorum iş olmadığı için burun ameliyatı parasını anca çalışırken toplayabilirim iş bulana kadar da bazı şeyleri yapabilme imkanım varken ameliyat sonrasına ertelemek istemiyorum açıkcası..
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de bekledikçe hevesim ve azmim kırılıyor. Hızlı halletmek istemen çok normal. Sonuçta vakit nakittir. Ama kendini salma. Çok güzel işler başarmışsın hedefini tamamlamaya çok yaklaşmışsın. Peki bu doktorun kesin halledebileceginden eminsin değil mi? Internet sitesi üzerinden yorumlara filan baktın mi?
Şöyle geçen yıl nisandan beridir araştırıyorum. Sürekli takipteyim yaptığı işlemler kafama yattı zaten ünlülerinde gittiği bir doktor kendisi.. Önce görüşüp sonrasında karar alınıp seansa başlarım ben kendisiyle iletişime de geçtim nasıl olucağını da anlattı ilgili olduğunu düşünüyorum ama zaten bu tedavi sürecine eylülde başlamayı düşünüyorum.. Evet bu arada hızlı olsun istiyorum ama şöyle düşün 1 yıldır kendimi değiştirmeyi çalışttığım için bazı şeyleri daha fazla uzatmak istemiyorum.. Burun ameliyatı parasını toplamak zaman alıcak bir işlem öncesinde halledebileceğim şeyler varken sonrasına atıp 1 2 yıl daha kötü şekilde kendimi görmek istemiyorum.. Çünkü genç bir kızım netice de bu yaşlara bir daha görmeyeceğim ki tadını çıkarmakta istiyorum dediğim gibi en geç 2021 kışında yaptırıcam 1 yıl daha en azından beklemek istemiyorum..
Bazıları burun ameliyatından sonra ciltlerde sivilcelenme olduğunu söylemiş fakat bunu doktoruma söylersem o zamanda olucağını veya cildime iyi bakarsam tekrarlancağını sanmıyorum veya o sivilcelenme süreci yaşanmaması için yapmam gereken önlemleri doktorum bana yardım ediceğini düşünüyorum