Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Telefon mu yapmayın ya lütfen
Neden ki? Ben telefonu her manada kullanıyorum. Tek amacı yok. Seninkinin yanında daha kullanışlı yani 😉
Bak ya nasılsa gömüyor beni ben ne için kullanıyormuşum acaba? 😂Para transferi fatura mail hesap kitap notlar ooooo
Ben seninkinin derken bağımlısı olduğun traş makinelerinden bahsetmiştim. Beni niye anlamıyorsun İso 😉😂😂😂😂😂
Heee tamam şimdi oldu 😂Tıraş makinesi bir başka ama ciddi söylüyorum. 😊 Böyle dırrrrrrrr dırrrrr kesiyorsun yüzün rahatlıyor çok güzel his
Valla bende buralarda birilerinin sesini kestiğimde çok büyük rahatlama hissiyatına kapılıyorum. 😂😂😂😂😂
Kimmiş o bak merak ettim şimdi
Belirli bir kişi yok öyle. Herhangi bir konuda tartışma yaşadığım insanlara karşı galip geldiğimde yaşadığım bişey bu. :)
Ama kulaklık zararlı. Bence aşırı kullanma. 😇
Onsuz hiç bir yere gitmem insan sesine tahammül edemiyorum çünkü.
Anlıyorum. 😊👍
👍
Telefon a bu kadar bağımlı olmak iyi değil ama
Bak bu çok güzel bir şey 👍 benimde bir tane dolma kalemim var. Ne zamandır saklıyorum.
Maşallah maşallah 😊 anlaşılan titiziz
Vayy bu sene balığa çıkamadın değil mi hacım?
Yok çok özledim bee
İnşallah bu sene gidersin ramazandan sonra, seni çok iyi anlıyorum. 😊Biz yakın olsaydık gece giderdik süper olurdu. 😀
Valla iyi olurdu
Senin şu bisikleti bi göremedik ama 😊
Bir gun paylasayim
Çıkarttığın gün paylaş giderken resim çek ama 😊 sakın düşme ha 😂
Yok dusmem iyiyimdir bisklette
Arabanın yeri bi başka hacım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73Dünya bir ucunda 😊
Telefon mu yapmayın ya lütfen
Neden ki?
Ben telefonu her manada kullanıyorum. Tek amacı yok. Seninkinin yanında daha kullanışlı yani 😉
Bak ya nasılsa gömüyor beni ben ne için kullanıyormuşum acaba? 😂
Para transferi fatura mail hesap kitap notlar ooooo
Ben seninkinin derken bağımlısı olduğun traş makinelerinden bahsetmiştim. Beni niye anlamıyorsun İso 😉😂😂😂😂😂
Heee tamam şimdi oldu 😂
Tıraş makinesi bir başka ama ciddi söylüyorum. 😊 Böyle dırrrrrrrr dırrrrr kesiyorsun yüzün rahatlıyor çok güzel his
Valla bende buralarda birilerinin sesini kestiğimde çok büyük rahatlama hissiyatına kapılıyorum. 😂😂😂😂😂
Kimmiş o bak merak ettim şimdi
Belirli bir kişi yok öyle. Herhangi bir konuda tartışma yaşadığım insanlara karşı galip geldiğimde yaşadığım bişey bu. :)
Ama kulaklık zararlı. Bence aşırı kullanma. 😇
Onsuz hiç bir yere gitmem insan sesine tahammül edemiyorum çünkü.
Anlıyorum. 😊👍
👍
Telefon a bu kadar bağımlı olmak iyi değil ama
Bak bu çok güzel bir şey 👍 benimde bir tane dolma kalemim var. Ne zamandır saklıyorum.
Maşallah maşallah 😊 anlaşılan titiziz
Vayy bu sene balığa çıkamadın değil mi hacım?
Yok çok özledim bee
İnşallah bu sene gidersin ramazandan sonra, seni çok iyi anlıyorum. 😊
Biz yakın olsaydık gece giderdik süper olurdu. 😀
Valla iyi olurdu
Senin şu bisikleti bi göremedik ama 😊
Bir gun paylasayim
Çıkarttığın gün paylaş giderken resim çek ama 😊 sakın düşme ha 😂
Yok dusmem iyiyimdir bisklette
Arabanın yeri bi başka hacım.