yarin okulum var carsambadan beri dus almiyorum bugun alicaktim ama unuttum ne yapabilirim
Güncellemeler:
1 yıl
ailemde kaliyroum sinavlar icin 7de evden cikiyroum 6:30 dan once kalkmama izin yok babam bu saatten sonda yarin da dus olmaz dedi napabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39alamam annemlerde kaliyorum uyudugumu saniyolar
alamam annemlerde kaliyorum hepsi beni uyuyo biliyo onlar da uyuyoo
sinav icin okula gdiicem zaten okuld a uzak 7de evdne cikiyoruz ben erken kalkiyorum 6 da az daha sinava calisabilmek icin az once babam dus alamazisn hu saatten sonra sabah da olmaz dedim napabiliriimm
Niye alamıyormuşsun bir şey var mı sizin evde bir sorun olmaz bunda banyon benim gibi 1 saat sürmüyorsa gir çık hemen bir şey olmaz
sorun sa o zaten banyom 1 saat suruyo babmlarda bunu biliyolar o yuzden izin vermiyolar ne kadsr ikna etmeye calissam bos dus almak yerine baska onerin var mı
Böyle bir saçmalık yok ya olamazda ne demek yok olamaz sen istediğin saatte girebilirsin banyoya istersen bu saatte istersen sabah istersen saat gece 3 de gir ben hayatım da böyle bir saçmalık görmedim
bencede ama oyle iste izin vermiyolar
1 saat sürüyorsa sıkıntı tabi ama yapmak zorundasın maalesef yapacağın şey ne biliyor musun gireceksin hızlıcana yıkanacaksın veya sadece saçlarını yıkayıp iki de kollarına vücuduna elinle sabun sürüp suya tutunup çıkacaksın en basiti bu lifle yıkanmana gerek yok sabunu al vücuduna sür ovala saçlarını yıka suyu tutun çık