Güzellik & Bakım Her parmağıma yüzük takıp rengarenk oje sürersem çocuk derler mi bana? PisiPisiMia Fenomen Takip Et FacebookTwitter 11 oje ve yüzükRengarenk oje ve sürüyle yüzük takmaya bayılıyorum ama merak ediyorum da bana çocuk derler mi böyle rengarenk takılırsam? Güncellemeler: Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Her parmağıma yüzük takıp rengarenk oje sürersem çocuk derler mi bana? 216 Görüşünü yaz
badarbungaa | Güzellik & Bakım konusunda 885 görüş paylaştı. Master 1 yıl Çocuk değilde sayko diyebilirler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
serkan82 | Güzellik & Bakım konusunda 62 görüş paylaştı. Bilge 1 yıl Demem söz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
miroveteene_ | Güzellik & Bakım konusunda 477 görüş paylaştı. Guru 1 yıl Iyy bu el ne Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Pulsarr | Güzellik & Bakım konusunda 394 görüş paylaştı. Master 1 yıl Deli derler :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
uomoitaliano | Güzellik & Bakım konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 1 yıl Derler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
216Hayırrr çok dattlıı
Çocuk değilde sayko diyebilirler
Demem söz
Demezlerde cok dikkat ceker
Iyy bu el ne
Deli derler :D
Derler