perlamare | Güzellik & Bakım konusunda 60 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
İnan bana umrumda bile değil. Hangi güzel hangi ülkeden çıkar hangi yakışıklı ne yapar. Yunus Emre'nin sözüne bayılırım. Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.
Yakışıklılık ya da güzellik Allah vergisidir. Ama bakımlı ve fit olmak insanın elindedir. İtalyan erkeklerinin bu kadar popüler olmasının büyük sebebi de hep fit olmalarıdır. Bunu gözlerimle de gördüm şahit oldum. Sadece erkekler değil kadınları da hep fitti. O yüzden Ben güzelliğe değil insanın kendi elinde olan bakıma, fit olmasına bakarım. Ve hiçbir ülkenin insanı u konuda italyanlar'ın eline su dökemez. Sadece erkekleri değil yaşlısı genci kadını erkeği hepsi fit ve bakımlıydı.
Bu Türk erkeklerinden intikam alir gibi kinin nefretinin sebebi nedir? Birde Abd, Rusya, Italya , Almanya, Bosna Hersek gibi +lekelrin erkeklerini nerede gördün?
En İyi Kız Görüşü