Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
biliyonmu köpek dişlerim çok uzundu benim dişçide kısalttırmıştım 😂 şu an yok yani kdkddkd
Jdjsjs haydaa
valla kanka ulan farklılık katıyodu keşke kısalttırmasaydım pişman oldum şimdi şjdkdkd
Bence de hoş bana garip gelmiyor öyle r tık uzun olanlar aksine daha iyi djdjdk
benim üst dişler biraz önde ondandı 😂 göz rengimde zaten kehribarımsı sarımsı bi renk
Jdjsjs alacakaranlıktan fırlamışçasına
bence beni bi kavanozda bekletmeleri lazım bu kadar vampir geni bir araya gelmiş kattrilyonda bir şans kdkdks
Jdjsjs vampire dönüşürsen beni bul yiğidim 🤣
kolundan ıstırıp saat yapıcam kanka😂
Hahahdjwjjdfjt
benim anne tarafı çok güzel ya kuzenlerin hepsi manken gibi valla biri kızıl sakallı ela gözlü biri yeşil gözlü sarı saçlı kız falan cidden nerden geliyo bu güzelliğimiz merak ediyorum😂
Genler sağlam
annemin boyu 178 mesela benimde 190 öyle öyle
neyse senide bunalttım kızıl şarabı kankam :)) iyi gecelerr
Jdjsjs estağfurullah. İyi geceler kendine iyi bak
o kadar değil kulak memesine kadar
Olabilir Kira' nın ki kadar.
ergence olmaz umarım lisedeki fotolarımı gördümde ulan neymişim be dedim kendi kendime tekrar dönüş yapıcamm
valla tıpkısının aynısı diyip çok benzetenler oluyodu lisedeyken kdkdk
aga yaş 22 oldu ama benim tip hala değişmedi ergen gibi durmaz dimi ya
Bilemezsin ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41biliyonmu köpek dişlerim çok uzundu benim dişçide kısalttırmıştım 😂 şu an yok yani kdkddkd
Jdjsjs haydaa
valla kanka ulan farklılık katıyodu keşke kısalttırmasaydım pişman oldum şimdi şjdkdkd
Bence de hoş bana garip gelmiyor öyle r tık uzun olanlar aksine daha iyi djdjdk
benim üst dişler biraz önde ondandı 😂 göz rengimde zaten kehribarımsı sarımsı bi renk
Jdjsjs alacakaranlıktan fırlamışçasına
bence beni bi kavanozda bekletmeleri lazım bu kadar vampir geni bir araya gelmiş kattrilyonda bir şans kdkdks
Jdjsjs vampire dönüşürsen beni bul yiğidim 🤣
kolundan ıstırıp saat yapıcam kanka😂
Hahahdjwjjdfjt
benim anne tarafı çok güzel ya kuzenlerin hepsi manken gibi valla biri kızıl sakallı ela gözlü biri yeşil gözlü sarı saçlı kız falan cidden nerden geliyo bu güzelliğimiz merak ediyorum😂
Genler sağlam
annemin boyu 178 mesela benimde 190 öyle öyle
neyse senide bunalttım kızıl şarabı kankam :)) iyi gecelerr
Jdjsjs estağfurullah. İyi geceler kendine iyi bak
o kadar değil kulak memesine kadar
Olabilir Kira' nın ki kadar.
ergence olmaz umarım lisedeki fotolarımı gördümde ulan neymişim be dedim kendi kendime tekrar dönüş yapıcamm
valla tıpkısının aynısı diyip çok benzetenler oluyodu lisedeyken kdkdk
aga yaş 22 oldu ama benim tip hala değişmedi ergen gibi durmaz dimi ya
Bilemezsin ya.