Bu maskeleri deneyebilirsiniz Limon ve balı karıştırdıktan sonra özellikle lekelerin bulunduğu bölgelere sürün ve 20 dakika cildinize nüfuz etmesini sağladıktan sonra ılık su ile durulayın.Yumurta akı yüksek kalitede protein içeriği ile sağlık açısından oldukça faydalıdır bir yumurta akını bir kasede çırpın ve lekelerin olduğu bölgelere yoğunlaşarak sürün yaklaşık 10 dakika sonra yüzünüzü durulayın ve nemlendirici uygulayın.
Perperik62 | Güzellik & Bakım konusunda 100 görüş paylaştı.
Xper 7
1 yıl
Dermatoloji doktoruna görünmelisin. Kafana göre bir şey kullanma. Madecassol sivilceli ciltler için uygun değil, sivilce tedavisi olup iz kalan ciltler için uygun. Sivilceli cilde uygularsan daha kötü olur yani.. Ben de sivilce problemi yaşıyorum ama kendi haline bırakınca çok daha fazla toparladığını söyleyebilirim. Bence cildiyeye gitmelisin..
Bu maskeleri deneyebilirsiniz Limon ve balı karıştırdıktan sonra özellikle lekelerin bulunduğu bölgelere sürün ve 20 dakika cildinize nüfuz etmesini sağladıktan sonra ılık su ile durulayın. Yumurta akı yüksek kalitede protein içeriği ile sağlık açısından oldukça faydalıdır bir yumurta akını bir kasede çırpın ve lekelerin olduğu bölgelere yoğunlaşarak sürün yaklaşık 10 dakika sonra yüzünüzü durulayın ve nemlendirici uygulayın.
Bu maskeleri deneyebilirsiniz Limon ve balı karıştırdıktan sonra özellikle lekelerin bulunduğu bölgelere sürün ve 20 dakika cildinize nüfuz etmesini sağladıktan sonra ılık su ile durulayın. Yumurta akı yüksek kalitede protein içeriği ile sağlık açısından oldukça faydalıdır bir yumurta akını bir kasede çırpın ve lekelerin olduğu bölgelere yoğunlaşarak sürün yaklaşık 10 dakika sonra yüzünüzü durulayın ve nemlendirici uygulayın.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yürüyen-Karizma | Güzellik & Bakım konusunda 117 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Sadece önerilerle bir yere varamayacağını düşünüyorum, doğal yöntemler bile olsa cildindeki lekelere iyi gelmeyebilir. En mantıklısı cildiyeye görünmen. Birkaç kullanımda etkisini gösterebilecek hiçbir şey yok diye biliyorum bu lekeler için. Cildiye doktoru ilaç tedavisi uyguluyor bir süre devam etmen gerekiyor, sonrasında cildin yenileniyor sivilce ve lekelerden kurtuluyorsun.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
BitterChocolat3 | Güzellik & Bakım konusunda 87 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş