Burnumun üst tarafında kemik biraz kayık yamuk görünüyor burnum ve ağrı oluyor burun estetiği yaptırcam bunun öncesinde bilinmesi gerekenler nelerdir ve yaptıran varsa tavsiyelerini almak istiyorum?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23Yok zaten ağrı yapmasa pek girişmem bile
Anladim. Simdiden geçmiş olsun bitanem
Teşekkür ederim bu arada kardeşin korona döneminde mi yaptırdı
Evet..
Çok sorun oldu mu ben biraz tedirginim
Korkmana gerek yok o özelde oldu. Iyi gecti yani
Biliyorum az çok yakınım oldu baya bir zor. Ama sence korona da yaptırmak mantıklı mı ne zaman yapmalı acaba benim ağrım oluyor
Valla yaptir gitsin sanki hastane komple korona mi, senin yerin ayri olacak, olmadi maskeni de takarsin yani alakan olmaz ki o hastalarla, ayni katta bile olmazsiniz bile, hic doktora hastaneye gitmeyelim o zaman. Dusunme oyle. Bende et mi var bilmiyom, horladigimdan degil hic horlamam coook nadir o da olursa tabi ama bende sanki bi tikaniklik var, boyle nefes alip verdigimde sanki bi filtre var ordan geciyor ve gectikce havayi yuzde 100 gecirmyormus gibi. Ustelik burnumu sevmiyorum ergenlikte baya bi degisti ozguven moral falan yerlerde yoksa vallahi cok on numara yakisikli cocugum tipimden falan raziyim hic sikayetim yok ama iste
Yok ya ağrım oluyor sırf estetik için değil
sen bilirsin
Bu öyle bir şey değil maalesef
sorun ne
Kemikte problem var doktor 18 yaşından sonra yapilabilecegini söylemişti küçükken
anladım buda egzersizle düzeliyor ama uzun zaman gerekir