Bi'Bilen Tahsin Görgülü yanıtlıyor: Çok kötü tipim var, insanlar ciddiye almıyor. Son çare estetik mi?

Doç. Dr. Tahsin Görgülü Ne Diyor?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş- Tipin yüzünden , seni ciddiye almadıklarını dusunmuyorum çünkü saçma bir sebep, başka bir nedeni olmalı mesela üslubun yanlış olabilir ya da iletişiminde eksiklikler olabilir... Ama dış görünüşünden memnun değilsen estetik olmayı düşünme hemen !. Örneğin giyim tarzını düzelt, bakımlı ol, özgüven sahibi ol ve herşeyden önemlisi kendini sev ve saygı duy 😊 illaki estetik olacağım diyorsan eğer iyice araştır ve güvenilir bir yerden ameliyatını ol !..5|11|0Görüş hala geçerli mi?
Saç modelini değiştirebilirsin, burnun için estetik olmayı düşünebilirsin ama çok ta göze batmıyor yani sen bilirsin 🙂 onun dışında tipine çirkin demissin ama öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası, sadece kendini sevmeye ihtiyacın var...😇
En İyi Erkek Görüşü
- Tip önemli değil diyen hiç bir kıza inanma kanka😀 tipin yoksa paran olması lazım paran ve araban varsa dünyanın en yakışıklı erkeği sensin kızların gözünde. Emin ol yüzde 99 u tipe değil cüzdana bakıyor. Yüzde birlik bir dilim az da olsa var o da bize denk gelmez 😀1|20|0Görüş hala geçerli mi?
@gülpembebf yoo gayet doğru , sen şimdi akşam konsere veya canlı müziğe gitmek istesen, aşkım dönüşte dolmuş yok dönemeyiz geri taksi çağırmak lazım takside çok pahalı tutar boşver biz gitmeyelim diyen birini mi yoksa tabiki gidelim aşkım arabayla bırakırım ben akşam seni eve diyen bir sevgiliyi mi tercih edersin.
Benim erkek arkadaşım elinde parası varsa yapacağı şeylerin hepsini bir kenara bırakıp ne yapacaksa benimle yapar. Bu onun gönlünün güzelliği. Ama Benim ondan çok zor durumda kalmama ragmrn bir kere bile para istemisligim yok. Hatta gittiğimiz yerde bana hesap ödetmemesi benim çok zoruma gidiyor sanki yük oluyormuşum gibi. Bir yere gidecek olursak eğer ben kendimi ona göre hazırlarım, ha param mi yok o zaman derim ki Senin için de uygunsa buraya gidelim mi. Bana derse ki "elimde para yok ama elime geçince mutlaka yapacağız", ben bunu gayet hoş karşılarım sonuçta o da ekmeğini taştan çıkarıyor. Ha parası olduğu halde Bana cimrilik edip derse ki "Çok param gider, gitmeyelim" o zaman ben onun sevgisinden de şüphe ederim. Üslûp çok önemlidir benim için. Üslubu düzgün olmayanin nerde ne söyleyeceğini bilmeyen insanlardan da nefret ederim. Söyleyiş şekli benim için önemlidir, ona gore de niyetini çok rahat bir şekilde ölçerim. Ben anlayışlı insanım bana yeter ki kötü niyetli bir şekilde söylemesin onları. Umarım niyetimi doğru bir şekilde anlatabilmisimdir
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@gülpembebf olabilir ama bu benim yanlış düşündüğümü göstermez, kızların yüzde 99 u dedim farkettiysen yani sen bu dilimde değil yüzde birlik dilimdesindir. Senin gibi düşünen kız sayısı çok çok az yani
Tabiki de yanlış değil. Ama yüzde 99 olduğunu düşünmüyorum sadece o yüzden genellemen doğru degil dedim. Öyle olan insanlar vardır mutlaka. Senin karsina çıkanlar senin düşünlerinin bu yönde olmasına neden olmuştur belki de. Umarım düşüncelerini değiştirecek biri karşına çıkar.
@gülpembebf valla ben hiç sanmıyorum öyle seven insanların karşıma çıkacağını çünkü her şey menfaat ilişkisi olmuş
Çok doğru çoğu ilişki menfaatten ibaret. Ama hicbir zaman umudu yitirmemek lazım. Sabredersen, karşındaki insanı iyi seçebilirsen eminim çıkacaktır bir gün karşına.
@gülpembebf amin cümlemize inşAllah hayırlı bir eş ve hayırlı evlatlar nasip olur 🤲
Bu nasıl bi görüş ya şu zamana kadar en zengini ile karşılaştım yine de istemedim karakter önemli olduğu icin genelleme yapmayın hicbir zaman herkes asla bir degil dir
@black_ww herkes değil zaten yüzde 99 unuz dedim yüzde 1 lik pay bıraktım yani 😀
Saçmalamışsın. Böyle kadınlar var tıpkı böyle erkekler olduğu gibi. Ama genelleme yapmak çok yanlış
@babababababbababa neden kendinizi yüzde 99'luk dilime koymayı tercih ederek siz saçmalıyorsunuz. Yorumu oku bakalım yüzde yüz ya da bütün kızlar diye bir kelime var mı. Yarası olan gocunur
Yüzde 99 tespitini sen yapmışsan çevren çok kötü demektir bence diyerek cümleni değiştirmelisin
@babababababbababa kurduğum cümlenin arkasındayım. para benim için önemli değil diyen kızların yüzde 99'u yalan söylüyor. Yüzde birlik bir dilim var ama onunda denk gelmesi şans işi
genellme yapma ben senin saydigin erkekleri red etmis insanim senin dedigini cogu gevur kizlar yapiyor ya da kasar kizlar
@tatlibelancxk tüm yorumları okumadan yorum yapmazsan sevinirim. Yarası olan gocunur kendini yüzde 99 luk dilime koymak yerine yüzde 1 lik dilime koymayı tercih etseydin üzerine alınmazdın
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3837- Estetik yaptırmana gerek yok diyen insanlara katılmıyorum. Eğer insanın vücudunda sevmediği bir bölgesi varsa bunu düzelttirmeli. İnsan kendini motive etmeye çalışıyor, kendini sevmek istiyor zaten ama buna çevresi izin vermiyor ki..
"Yaptırsan iyi olur ama gerek yok bence" kelimesini çok duydum. Eğer burnunda bir problem varsa yaptır kardeşim, seni bu tür konularda çok iyi anlıyorum.
Tabi bunun insanlar giyim tarzına göre yaklaşıyor sana. Eğer kaliteli ve güzel bir giyim tarzına sahipsen dikkat çekici olursun
Bir de saç şekli de çok önemli
👉Bu arada ben de haftaya burnumu yaptırıyorum
😂 (3 yıldan beri bu anı bekliyorum)😂0|00|0Beş kuruşluk değeri olmayan insanların saçma esprilerini duymak gerçekten çok kötü bir his. Bu yüzden elinden geldiği kadarıyla kendini değiştirmeye çalış 🌷
(Yazım bayağı karışık, kelimeler de eksik olmuş, kb'yın)
- insanların gözündeki değeri çoğu zaman sen belirlersin yani sen kendini herkesin yanında her tanıştığın insana karşı tipini beğenmediğini söylersen onlar da ne de olsa sen bile öyle düşünüyosan diyerek senin kırılıp kırılmayacağını önemsemeden seni eleştirirler. kendinde beğenmediğin yönlerin tabiki olabilir ama bunu sana karşı kullanacak insanların yanında asla bu durumu dile getirip seni küçümsemelerine imkan verme. birilerinin sana değer vermesini istiyosan ilk önce o değeri sen kendine ver ve şuna inanki kimse kendi benliğimizden önemli değil0|00|0
- Herkesin bir alıcısı var bence tipinden kaynaklı değil her şey tip değil nice yakisikliklar gorduk beyin yok0|00|0
- İnsanların seni ciddiye alıp almaması senin tipinle alakalı bir şey değil o onların saygısızlığı o yüzden boşver0|00|0
- İnsanlar seni ciddiye almıyor diye değil, sen kendini beğenmediğin için estetik olmak istiyorsan ol.0|00|0
- İnsanı tipten dolayı ciddiye almamak ne kadar utandırıcı. İnsanlık da kalmamış 😓0|00|0
Evet de tipinde birşey yok normal yani. Sen bence kendini sevmediğin için öyle düşünüyorsun
- Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Estetik yaptırınca kendini seveceksen yaptır.0|00|0
- Kendini sevmelisin eğer sevmemiyorsan da evet o tarz şeyler yaptırabilirsin ama tavsiye etmem0|00|0
- Gizli Üye14 güÖzgüvenli ol herşey tıp değil ne çirkin erkekler kızlar var sevgilileri gözlerinin içine aşkla bakıyor tatlı dilli ol bide bol şans 😉0|00|0
- Burda seni anlayan insan çıkmaz diye tahmin ediyorum 😂 barışık değilsen son çare estetik değilde dolgu ve tarz değişikliği olabilir birde vücut geliştirme. Umarım bir şeyler yapmaya başladığında aynaları seversin0|00|0
Ben yüzünde seni tipsiz yapicak bi kusur göremedim ama yüzde hafif dokunuşlarla daha iyi olabilirsin
Bundan bir iki sene önce bende hiç barışık değildim dışarı çıkınca bile ağlıyordum o derece nefret ediyordum
- Kimse kimseyi dış görünüşünden yargılamamalı ya bu ne ya boşver sen onları estetik degil bakım herşeyden önce cildine fizigine önem ver sacini trasini duzgun yap o zaman tipini aldiris etmeyenlere gül geç0|00|0
Bişey yok bence sen abartıyosun tip dehil önemli olan karakter ve iç güzellik bunlar yoksa dünyanın en yakışıklı erkeğide olsan 3 kuruş etmezsin yani kimse etmez en önemlisi iç güzellik
- Estetik yerine biraz özgüvenli olursan insanlar ciddiye alır. Ayrıca her iyi görünümlü insan ciddiye alınmıyor.0|10|0
- bak sana ne dicem tipten once oncellikler vardir konusma tarzi gibi eglenceli komik olmasi daha onemli tabiki, giyim tarzida cok onemli sac sekli vs onlarada dikkat edebilirsin0|00|0
- Tıp görecelidir canım ben çevremdeki herkesin bende dahil olmak üzere tipini begenmediğimiz bir kişiye zamanında aşık oldum sırf eğlenceli şakacı korumacı düşünceli bı insan olduğu için 😉0|00|0
- Gizli Üye15 güinsanlar tipinden dolayı ciddiye almıyorsa onların ben ya
ayrıca kendini daha iyi hissedeceksen para biriktir estetik ol yani bunda kötü bir şey yok
aileni ikna edersin0|00|0 - Bu kadar cirkin olduğunu kim söyledi ki sana yoksa aynaya bakıp sen mi kendini böyle görüyorsun sadece0|00|0
- Bende dış gorunusume takıntılıyım yaşımdan dolayı suanlik estetik yaptirmiyorum ileride yaptiracagim0|00|0
- tipden alakasi yok bence benim yasadim ülkede cingeleri bile ciddiye alanlar var konusmana bagli0|00|0
- Insanlar kullanip atarlar herkes böyle boşver en iyisi yalnızlık hatta sevin0|00|0
- estetik kötü bir şey değil ki olabilir yani0|00|0
- Gizli Üye1 güinsanlar mal ise senin suçun ne? insan insandır kardeşim. çevrende kalbiyle yaşayan insanlar barındır.1|00|0
- yüzündeki hangi bölgeler kötü? çene geride mi0|10|0
seni annemden babamdan çok görüyorum daha önce yorum yapmıştım artık muhatap olmuyor yıllardır gitmedin şu siteden yahı
- TEMiz bakımlı ol ve giyimine önem göster0|00|0
- Yaptır0|00|0
- Aman estetik acıtır0|00|0
- Estetik0|00|0
- İşe yarar bence0|00|0
- Estetik sıkıntılı0|00|0
- Fotoğraf olmadan bu yargınıza bir şey söylemek güç. Fakat bana kalırsa, bu konuyu çok dert ediyorsunuz... : ) Alın size bunun hiç önemli olmadığının kanıtı... İzleyin Babil- İrfan sahnesi : ), çok gerçekler can sıksada , ... Ne yazikki.https://www.youtube.com/embed/pRrpuQ7GiXM0|00|0
- Bence kendine haksızlık ediyorsun evet begenmediklerin olabilir kendinle ilgili onları sureklu gözünün önünde tutacağına özel ve güzel özelliklerini parlatmayi dene evet görsel çok önemli ama herşey değil0|00|0
- Kac yasindasin ki. Her insan güzeldir aslında. Bazıları çirkin görünür ama konuşmaya bi başlar hayran bırakır kendine Bazıları da yakışıklı olur ama bi konuşur karizma yerlerde. Kendini böyle çok kötü tipim var vs diye ezikleme asla. Tarzın varsa tipin bi çoğuna güzel gelir emin ol0|00|0
- Ciddiye alınmak birazda mimiklerle ilgili birşey. Önce saçını başını değiştir kılık kıyafetini değiştir fiziğini düzelt.0|00|0
- Gizli Üye14 güBaşkalarına bakma herkes bişey söyler sen sadece giyimine kuşamına dikkat et davranışların konuşma şekline diksiyonuna dikkat et gerisini boşver yinede tatmin olmazsan son çare olarak estetik deneyebilirsin tabi0|00|0
- Estetik ile düzeleceğine biliyor musun daha kötü olmasın iyi bi estetiğe git de inanıyor musun estetik ile düzeleceğine0|00|0
- Evet ciddiye almazlar yakışıklı olsaydın zaten yatağına ekstra slotlar açmak için usta tutardın dfsa0|00|0
- İnsanlar ciddiye almıyor derken kızlardan mı bahsediyorsun sadece yoksa genel olarak mı?0|00|0
- Hayir her şey tip değildir ama spor yap tarzını değiştir0|00|0
- Onun yerine kilo al veya kilokuysan zayıfla vücudunu geliştir0|00|0
- Allahın yarattığı her kul önemlidir ve inanılmaz varlıklardır
Kim Allahın yarattığı bir varlıkla dalga geçerse Allah c. c ile dalga geçmiş olur0|00|0 - Tipini kötü buluyorsan saçından basliyabilirsin ama insanların seni onemsemesinin sebebi senin üslubun ya diksiyonun olabilir hasan can Kaya da tipsiz mesela ama komiklikle işi götürüyor0|00|0
- Bence Estetik Yaptırma Tipin Çok Kötü Olabilir Kalbin Temiz Olsun Gönlün Temiz Olsun Allah'ın Yarattığı Her İnsan Tipsiz Ama Sen Böyle Düşünürsen Allah'ın Gücüne Gider0|00|0
- ALLAH VERGİSİ Nİ DEGİŞTİRME.. ELMA SALATALIK YUMURTA AKI VE ZEYTİNYA MASKESİ YAP HAFTADA 2 KERE 45 DAKKA YUZUNDE KALSIN SAÇ SEKLİNİ DEĞİŞTİR0|00|0
- Tabi bu seni rahatsız ediyorsa estetiğe başvurabilirsin, ancak insanların düşüncelerini de pek kafana takma derim ben...0|00|0
- Kardeşim sen tipsiz degilsin seni buna iten şey kızların yakışıklılık denilen kavramı arşa çıkarmalarıdır yani bu cizgiye göre bende tipsizim 👍0|00|0
- Karakterine bi şey yapamıyon o sıkıntı kanka tipi düzeltince0|10|0
- Paran varsa yaptır ama baya para lazım seni anlıyorum bende tipsizim parada yok0|00|0
- Gizli Üye1 güHepimizin yaratıcısı inancımıza göre aynı biraz daha hassas düşünmeli ve tevekkül etmeliyiz0|00|0
- Daha Fazla (15)
Detaylı bilgi
Ben uzmanlığım gereği sadece konuyu estetik anlamda değerlendireceğim.
Öncelikle kendinizde sizi en çok rahatsız eden yeri bulmalısınız ve bunun çözümü için estetik destek almayı denemelisiniz. Günümüzde erkekler için de birçok estetik seçenek bulunmaktadır. Basit botoks ve dolgu uygulamaları bile erkek çekiciliğine ciddi katkıda bulunabilir. Bunun dışında erkek yüzünde en sık yapılan ameliyat burun estetiğidir ve erkek yüzünü en çok değiştiren işlemlerin başında gelir. Saç ekimi de belli bir yaş üzerinde en sık yapılan işlemdir. Kendinizi baştan ele alıp neyin değişmesinin sizin için ideal olacağına karar vermeli ya da bu konuda bir fikriniz yoksa bir plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanından destek almalısınız. Size hem ameliyatsız hem de ameliyatlı tüm seçenekleri sunacaktır.Diğer taraftan sanal ortamda “tipim nasıl” şeklinde bir soru çok fazla yoruma neden olacaktır ve ruh sağlığınız üzerine etkileri de pek iyi olmayabilir. Kendinizi bu şekilde bir sınanmaya tabi tutmanız da ciddiye alınmanız önünde bir engeldir. Hiçkimse bir diğerinin fiziksel özelliklerini yorumlayacak yetkinliğe sahip değildir ve insanlara bu konuda lütfen şans vermeyiniz. Duyacaklarınızdan bazıları sizi mutlu etse de tek bir negatif yorum geldiğinde muhtemelen ona takılacaksınızdır.