Arkadaşlar merhaba benim özgüven problemim var. Kendimi sürekli aşağılıyorum karşılaştırıyorum. Güzelsin dedikleri halde sürekli güzelliğimi sorguluyorum kendimden nefret ediyorum. Çok bakımlı bir kadınken nasıl bakım yapacağıma kadar unuttum. Sürekli öfkeli kaşlarım çatık olduğu için dışardaki insanlar hep garip bakıyor ve uzak duruyor. Arkadaşlarım bile benden uzaklaşmaya başladı. Cilveli bakımlı olan bir kadınken , şimdi sinirli bıkkın bir kadın oldum. Eski halime dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13Yaşanmaması gereken çok şey yaşadım ve en sevdiklerimden ağır darbeler aldım.
Olmuyor denedim
İnsanlar çok çıkarcı güvenemiyorum.
Herkes öyle değil emin ol ben bu gözle bakmıyorum çünkü kendim öyle biri degilim
Bu psikolojiyle tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım ve evden çıkmıyorum bazı durumlar haricinde. Bunu aşamıyorum.
Buna iten sebep nedir bişey yaşamış olman lazım ki böyle düşünmüş olasın. İstersen bir uzmandan destek alabilirsin. Burdan konusabiliriz yani dinlerim seni
Ondan da çekiniyorum insanlara yaklaşamıyorum.
Denemeye calis istersen bende yardimci olabilirim , anlayisli iyi yonlendiren biri olursa arkadas olarak belki ozguven eksikligini bir nebze de olsa yenersin
Benim arkadaşlarımın kendine faydası yok bırak bana yardım etmeyi kendilerinin de bir sürü problemi var. Bunu tek başıma aşmam gerekiyor
Peki iyi gunler