matemist | Güzellik & Bakım konusunda 307 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Selam🍃 Saçlarıma ve cildime kullandığım ürünleri seninle seve seve paylaşmak isterim. Öncelikle cildimden başlamak istiyorum. Sabah uyandığımda ilk işim yüz yıkama köpüğü ile yüzümü yıkamaktır. Bunun için de Nivea lotus çiçeği yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye ederim sana da🍃Cildime uyguladığım diğer maskeler Garnier'indir. Garnier yağlanma ve pürüzlere karşı maskesini kullanıyorum. Cildimi yağlardan arındırıyor ve gözenekleri temizliyor. Bir diğeri de Garnier siyah nokta karşıtı maskedir. Cildim arınıyor ve düzenli olarak kullanıldığında siyah noktalar aza indirgiyor🍃Gel gelelim saçlara. Saçlarım için ilk tercihim doğallıktan yana. Bunun için de pirinç suyu yöntemini uyguluyorum. Saçlarım daha sağlıklı oluyor. Kendi saçıma uyguladığım şekilde anlatmak istiyorum sana da. Bir gün öncesinden pirinçleri suya bırakıyorum. Çünkü fermante olması gerekiyor. Bu süreçte pirinçler aminoasitlerini ve vitaminlerini suya bırakır. Diğer gün pirinçleri süzüp fısfıs şişeye dolduruyorum. Çünkü kullanımı daha rahat oluyor. Saç diplerine sıkıyorum ve masaj yapıyorum. Sonra da geri kalan saçıma sıkıyorum. 1-2 saat bekliyorum ve duşa giriyorum. Haftada 2-3 kez uyguluyorum. Düzenli kullanmak önemli. Hatta ve hatta bugün pirinçlerimi suya bıraktım🍃 Saçlarım için vazgeçemediğim ürünlerden biri Elidorun saç bakım yağlarıdır. Duştan sonra saçım nemli iken veya kuru iken saçlarıma sürüyorum ve dengeyi koruyorum. Ayrıca Elidorun saç bakım maskesini de kullanıyorum. Tavsiye edebilirim sana da🍃
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş