Ya ben geçen evde saçımı boyadım.
Saçıma boyamak için aldığım pakete baktım kız bebek gibi :) hihihihi sonra aynayı karşıma koydum yüzümün sol kısmınada paketi koydum. Kıyasladım kızla kendimi çirkin olduğunu anlamanın ya da güzel olduğunu anlamamın kolay yolu.
Saçıma boyamak için aldığım pakete baktım kız bebek gibi :) hihihihi sonra aynayı karşıma koydum yüzümün sol kısmınada paketi koydum. Kıyasladım kızla kendimi çirkin olduğunu anlamanın ya da güzel olduğunu anlamamın kolay yolu.
- Kolay etkili ve komik :Fmdmdndndnd
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19Bazıları ego için soruyor
Ayna ego tatmin etmez evet. Ama çirkin se ego tatmin etmeye çalışmasın sonucu kötü cevaplar oluyor zaten.
Yok ya abazanlar her türlü çirklnse ki bakımsız kadın vardır çirkin demeyelim
Yürümek için güzel diyorlar ve döngü tamamlanıyor ego tavan
Evet malesef asla o egolu kızlardan olamayacağım.
Benim yüz tipim simetrik ama kilodan belli olmuyor. Binzat yan yana koydum ve baktım.
Bakıyorum nasılıö sorularına iğrenç tipte kızlar çok güzel iltifatlar almış. Eet malesef abaza fazla.
Ne güzel olma zaten onlardan seni seven bir kere sevsin ömürlüğün olsun boşver
Evet
Hadi kal sağlıcakla benim soruma da beklerim teşekkür ederim.
Bak bunu bende düşündüm. :)
Fakat yüzün asimetrik değerini incelemek için kolay yöntem yüzün asimetrik ise güzel değilsin sadece zevk ve renk diyelim demekki bazılarıda asimetrik yüzlerden hoşlanıyor ve bu senin güzel oşduğun anlamına gelmez. Aynısı simetrik yüz içinde geçerli. Çok güzel sin ama insanların seni beğenmemesi çirkin olduğun anlamına gelmez gibi bir olay.
O halde güzellik ve çirkinlik sorularak yads kıyaslanarak yapılmaz. Güzellik karşındakinin sende gördüğüdür 😀
Sormakta yanlış... Evet:) karşıdaki ne görüyorsa odur.
Sorulduğu zaman genelde klasik avutma tekniği uygulanıyor.
Ama şöyle bir olay var çok beğenilen ve çirkin olan kızlarda olabiliyor. O yüzden kıyaslama yapılsa gerçeği görecek halbuki.
Mesela Ancelina Coli, Megın Foks tarzı kadınlar benim tipim değil. Pek gözüme hitap etmiyor. Abartıldığını düşünüyorum. Bu düşüncemin de arkasındayım 10 senedir. Sarışın kızlar çirkindir diyorum mesela ama sen esmersin diye güzel olacaksın diye bir şey yok.
Bu konu uzar. Neticede Allah hangi kulunu çirkin yaratır ki? Neden çirkin yaratsın ki? Kimine kaşı kusurlu çizer, kimine gözü ama herkesin güzelliği de %100’dür çirkinliği de %100’dür. Önemli olan nasıl baktığındır.
Noktayı koydum ve uyumaya geçtim. Mümkünse beni rahatsız etmeyin bi gün bitene kadar. 21 Martta görüşürüz
Tamam belki onlar tipin değil... Ama güzel sonuçta.
Bir insan %99 beğeniliyor sa o güzeldir.
Çirkin insan malesef ki var. güzellik yarışmalarında belirli kaide var altın oran. Dikkat ettiysen altın oranı iyi olanı seçiyorlar şu son yarımacı olan Şevval şahin dışında kişileri bahsediyorum. Şimdi ben yarışmaya kibariyeyi sokamam öyle değilmi?
Noktayı ben koydum hadi eyvallah herkes kabul etsin çirkin olduğunu.
Peki bir şey soracağım. Kibariye’nin 60 yaşında olduğunu biliyor musun? 81 yılında Kadınca dergisinin kapağı olduğunu, Türkiye’nin sayılı güzel ünlülerinden olduğunu?
%99 güzel diyorsa o zaten kötüdür. 10 tane otorite güzel kabul etmiştir. Gerisi de “ya bu adamlar buna güzel diyorsa güzeldir” demiştir. Geri kalanı da sürü psikolojisi.
Güzelliğin altın oranla falan alakası yok. Altın orana aykırı koskoca buz mavisi gözleri, sapsarı saçlar, bir de gamze tüm altın oranları iptal eder.
Öff salağın tekisin gerçekten ya
Altın oran esastır.
İnsan olarak sınırını aştın. Bundan sonra hayvansever olacağım ama insan görünümlü hayvanları sevemiyorum.
Senin gibilere hoşt mu deniyordu pist mi yoksa sg mi?
Erkekle yapacaksın. :)
Yine kendimi yakışıklı görürüm😄
Orası öyle
Gerçekler acı
Hafif benzerlik var ama burun büyük:)
Olsun o kadar da 😃
Burun yaptırmaya gideceğim :) şaka şaka :Dxmxndndn nfimi epenfirmekle uğraşamam ::)
O ne be 🤣
Klavye bozuk :) burun yaptırmaya gideceğim şaka şaka insanlara kendimi beğendirmekle uğraşamam dedim :D
Heh şimdi oldu 😃😃
Tamam anladim neden surekli gorusumu begenip duruyorsun😀