Sanatsal, özel gün makyajlarını beğenir misin? Görsel sadece ufak bir örnek, daha neler neler var. Yüzüne uzay çizenler, afiş hazırlayanlar... Tabii ki filtre ve düzenlemeler de çok oluyor. Genel olarak bu tarz makyajları çok severim. Kendi yüzümde denemeyi de seviyorum, güzel bir hobi. Cadı bayramı makyajlarında çok farklı biri olunur mesela. Çok da büyük emekler vardır. Peki siz bu tarz sanatsal, özel gün makyajlarını beğenir misiniz? Beğendiğiniz makyajları görsel olarak da paylaşabilirsiniz. Bana da fikir olur.
matemist | Güzellik & Bakım konusunda 307 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Evet sanatsal makyajları çok severim. Bu tür makyajlarda yoğun bir emek ve yoğun bir gerçekçilik akıyor. Kıyafet ile de uyum sağlandı mı harika görsel şölenler ortaya çıkıyor. Sanatsal makyajlarda en çok Venezuelalı şarkıcı Lele Pons'un makyajlarını ve bu makyajla bütünleşmiş kıyafet seçimlerini beğeniyorum.Makyaj ve elbisenin bütünleşmesi bu kadar harika duramaz bence😍.Cadılar bayramı partneri için de sağlanan uyum göz ardı edilemeyecek derecede güzel🎈
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
ssamarra | Güzellik & Bakım konusunda 64 görüş paylaştı.
Xper 7
1 yıl
Sanatın olduğu vher şeyi severim. 🥰 Bizim toplum bu tarz şeylere garip bakıyor 😅
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Hissiz72 | Güzellik & Bakım konusunda 269 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Evet çok severim , kullandigim durumlar da vardır..
azelcan | Güzellik & Bakım konusunda 251 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Moralini bozarsam kusura bakma lütfen, makyajın korona dan daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Tabi kuşun içeriği bu işin nirvanası. Otomobil boyasının oje olarak satılması, karminnin renklendirici olarak kullanılması, malesef at plasentasının da, çokça kullanılması ve dahi boğa üreme hücrelerinin de, hatırı sayılır miktarda ürünlerde bulunmasıda sevmeme me neden olmakta. Üstelik kadın makyaj ile, bu günkü, "çok" güzelliği karşılığın da, olgunluk döneminin güzelliğini, bedel olarak ödemekte. Bence tatabiki🙂
Bende çok isterdim. Henüz böyle bir girişimim ya da fırsatım olmadı. Kendime bir joker makyajı yaptırmak isterdim. Bill Skarsgård canlandırdığı "O" filmindeki makyajda efsane üstüydü bence. Böyle bir makyajı kendimde uygulamak harika olabilirdi.
En İyi Erkek Görüşleri