Ediyorum.. İkisinin de içerikleri temiz alerji yapmayan gayet güvenilir markalar... Hassas cilde sahipsen rahatlikla kullanabilirsin. Cerave ve roche'nin nemlendirici etkisi oldukça başarılı özellikle kızarıklığa, dermatite ve pul pul kurumuş cilt döküntülerine çok iyi gelmekte ayrıca dermatologlarin da tavsiye ettiği kremler bunlar...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
1 yıl
Çok teşekkürler ikisinden birini mi alsam ikisini birden mi
Roche kullanman yeterlidir zaten sıklıkla akne sorunu olan yağlı ciltler için üretilmiştir. Cerave kuru ve nemsiz ciltler skalasinda daha başarılı bir ürün... Aynı şekilde La Roche Posay'da kullanabilirsin tavsiye ederim
Soran
1 yıl
Çok teşekkürler bir kişi yorum yaptı ama yetti yaa❤️😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10Çok teşekkürler ikisinden birini mi alsam ikisini birden mi
Rica ederim ne demek. Ne için kullanacaksın ve cilt tipin nedir öğrenebilir miyim?
Yağlı cildim var özellikle burun ve alında
Pürüzsüz olması için bir de lekeler vardı
Roche kullanman yeterlidir zaten sıklıkla akne sorunu olan yağlı ciltler için üretilmiştir. Cerave kuru ve nemsiz ciltler skalasinda daha başarılı bir ürün... Aynı şekilde La Roche Posay'da kullanabilirsin tavsiye ederim
Çok teşekkürler bir kişi yorum yaptı ama yetti yaa❤️😊
Rica ederim böyle düşünmen mutlu etti, teşekkürler 🤗 Var mi aklımıza takılan başka bir soru?
Çok teşekkür ederim aklımdaki soruların cevaplarını verdiniz 😊🌸🌸
Rica ederim, sevindim. Bu arada hepsi kullandığım ürünlerdi konuya hakimim içiniz rahat olsun 🙂🌷
☺️☺️İçim rahat şekilde alabilirim ❤️
Kesinlikle, şimdiden iyi günlerde kullanın 😍
Teşekkür ederim☺️☺️
Rica ederim 😌☺️
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!