C vitamini diyorsun sanırım tüm yüze uygula renk eşitliği de sağlıyor daha canlı gözüküyor cilt ilk önce haftada 1 ya da 2 gün kullan cildin alıştıkça daha sık kullanmaya basla , temiz cilde kullan duştan sonra peeling yap ondan sonra c vitamini kullan Direk yüzüne sürme bide ellerin temizlen eline damlatıp elinde biraz sürtüp ısınmasını sağla öyle yüzüne yedir masaj yaparak sonrada nemlendirici , leke tedavilerinde güneş kremi çok önemli hergun sürmen ve gün icinde yenilemen önemli
ya o geçen gün yine aynı soruyu sormuştun ben de farklı hesaptan güneş lekesi demiştim:D çaresi yok arkadaşım diye ağlamıştın salkdjskjldsajkd sen misin oooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11Teşekkür ederim, dediğiniz ürünleri duymuştum şimdi iyice araştırdım ve aldım 🥰
Rica ederim memnun kalacaksın eminim
Sence tüm yüzüme mi uygulamalıyım.. yoksa lekeyi bölgeye mi
C vitamini diyorsun sanırım tüm yüze uygula renk eşitliği de sağlıyor daha canlı gözüküyor cilt ilk önce haftada 1 ya da 2 gün kullan cildin alıştıkça daha sık kullanmaya basla , temiz cilde kullan duştan sonra peeling yap ondan sonra c vitamini kullan
Direk yüzüne sürme bide ellerin temizlen eline damlatıp elinde biraz sürtüp ısınmasını sağla öyle yüzüne yedir masaj yaparak sonrada nemlendirici , leke tedavilerinde güneş kremi çok önemli hergun sürmen ve gün icinde yenilemen önemli
Yok ben değilim. İlk defa sordum bennn