Keşke öyle al demeyle alınsa baksana 24 yaşındayım hala 50 kiloyum yani ne diyim bazı kızlar bile 13-15 yaşlarında bu kilolarda hatta daha ağır oluyo
Görüş sahibi
1 yıl
knk kızları gömmeyi bi bırak kendine çözüm bul bir kızın kilosu bu kadar batmasın gözünüze ya
Soran
1 yıl
Kızları gömmüyorum ki erkek halimle kendimden 9-10 yaş küçük kızların benle aynı kiloda veya daha ağır olması şaşırtıyo o kadar
Görüş sahibi
1 yıl
normal olmayan sensin
Soran
1 yıl
Yani bilmiyorum hiç yaşadın mı ama 14 yaşında benden 10 yaş küçük bi kız beni hiç sorlanmadan kucağına alıp taşıdı hatta ben kucağındayken etrafta gezindi bile ve hiç zorlanmadığını hatta kendi arkadaşlarından daha bile hafif geldiğimi söyledi tek o değil diğer bazı kız arkadaşlarıda beni böyle kolayca kaldırıp taşırmış
Görüş sahibi
1 yıl
yapacağın şey belli kardeş
Soran
1 yıl
Peki bişey sorucam sence normal mi bu
Soran
1 yıl
Yani bi kızın hatta benden 10 yaş küçük bi kızın beni böyle rahat bi şekilde kucağında taşıması
Kızlar Ne Diyor (4)
Boy 162
Ayak 38
Başka 🤔
Hmm biraz minyonsun ama ayaklarım büyükmüş boyuna göre 😂 bide aynı kilodayız
Ne minnoşu be sensin minnoş
Ahahahaha niye be
Ayrıca minyon dedim minnooş değil 😂
Hee tamam sorry. Baştan alıyorum.
Ne minyonu be
Ahahhahahahahhaha
Ne yani minyon değilmisin
Hayır ne münasebet
Allah allah ama öyle gibisin
Yok değilim sana öyle gelmiştir
Gerçi ayakların büyük hakkını yemiyim benim ayağım 38.5
Peki bişii sorcam
Sence beni kucağına alıp taşıyabilir misin?
Hayır
Hmm anladıım
Peki neden minyon olmadığını düşünüyorsun yani kısa ve zayıfsın
Kısa değilim
Hmm 162 kısa ama biraz
Değil ama işte
Anladım peki gerçekten 52 kiloyu kaldıramaz mısın yani ağır mı senin için
Niye 24 yaşındaki adamı kaldırıyım
Ya kaldır diye demiyorum yani gücün yeter mi 52 kiloyu taşıyabilir misin dye soruyorum
Güçlüyüm ama o kadarda değil
Anladım ağır yani 52 kg
Hı hı
Anladım eğlenceli ve kafa birine benziyorsun minyon ve kısa olmayan kız
Teşkürler
Harbi mi senin boy-kilo kaç?
1.64 boy
58 kilo
😅 harbi ağır mışsın peki yaşın kaç?
22 😁
Al işte yine benden küçük ama ağır bi kız 😅
napalım yani
Neyse en azından 17-18 değilsin bari 2 yaş var
Yok bişey yap diye değil ya
Ben gerçekten çok sıskayım
Bişey daha sorabilirmiyim
kilo al
Keşke öyle al demeyle alınsa baksana 24 yaşındayım hala 50 kiloyum yani ne diyim bazı kızlar bile 13-15 yaşlarında bu kilolarda hatta daha ağır oluyo
knk kızları gömmeyi bi bırak kendine çözüm bul bir kızın kilosu bu kadar batmasın gözünüze ya
Kızları gömmüyorum ki erkek halimle kendimden 9-10 yaş küçük kızların benle aynı kiloda veya daha ağır olması şaşırtıyo o kadar
normal olmayan sensin
Yani bilmiyorum hiç yaşadın mı ama 14 yaşında benden 10 yaş küçük bi kız beni hiç sorlanmadan kucağına alıp taşıdı hatta ben kucağındayken etrafta gezindi bile ve hiç zorlanmadığını hatta kendi arkadaşlarından daha bile hafif geldiğimi söyledi tek o değil diğer bazı kız arkadaşlarıda beni böyle kolayca kaldırıp taşırmış
yapacağın şey belli kardeş
Peki bişey sorucam sence normal mi bu
Yani bi kızın hatta benden 10 yaş küçük bi kızın beni böyle rahat bi şekilde kucağında taşıması
değil
Peki mesela sence sen taşıyabilir misin?
Ahhaahahahahahahah hayır kanks ona gerek yok boy kilo yeter 😂
tamam knk😂
Eee boyun ve kilon kaç söylesenee
Sendende zayıfmışım 😅
Hep böyle olmucam 7 kilo vercem
Hmm sporcu falanmısın
Değil
Anladım peki bişey sorabilirmiyim
Sorabilirsin
Sence ben çok mu zayıfım yani mesela sen beni kucağına falan alabilirmisin? Kaldırıp taşımaya gücün yetermi?
Sordum
Heey burdamısıın?