Yani nerdeyse hiç göğüs yok seksi gözükmek için destekli takiyorlar
Soran
1 yıl
Öyle olanlar var tabi
priwateman | Güzellik & Bakım konusunda 295 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Ya sikma canini kadinlarin hayati kandirmakla gecer hic bir zaman kendilerigibi olmazlar biz erkeklerde buna alisigiz zaten onun icin derd edelilecek bir konu degil
Biz erkekler dord dordluguz demedim soruya yorum yaptim bir soru sorduysaniz gelen yorumlar hosunuza gider veya gitmez hepsi hosunuza gidecek degil yorumlarin burada onemli olan hakaret kufur satasma olmadikca her yorumu olgunlukla karsilamaktir yaptigim yorum isim geregi kadinlarimizi cok yakindan tanidigim icindir daha yalana 14 yasinda mervelerle ders calisiyoruzla basliyorlar ya da boyu kisa uzun gorunmek icin yuksek topuk giymek kiloluysa zayif gorunmek icin daha kucuk beden giymek korse takmak yuzunde puruzler varsa fondotenle doldurma cektiginiz fotolarda bile uzerinde oynuyarak oldugundan farkli hale getirmek bunlarin hangisini erkekler yapiyor acaba kisa ben hakaret etmeden objektif sekilde gercekleri soyledim bunu bile kabullenemediniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27Aynen valla
Zaten o sütyen göğüsleri kaldırmak. amacli degilmi
yok değil.
Degilmi demek yanlış biliyormusum ne işe yarıyor peki
@jinekolog3434 destekli sütyenin amacı göğsün şeklini ve dikliğini korumaktır. Göğüslerini kaldırmak push up sütyenin amacıdır..
sana ne ne işe yaradığı
varsa ne olur ki
Herkes kendinden bilir tabi..
Yani nerdeyse hiç göğüs yok seksi gözükmek için destekli takiyorlar
Öyle olanlar var tabi
alla alla ya siz erkekler sanki dört dörtlük sünüz
Ne saçmalıuosun adam sen
Biz erkekler dord dordluguz demedim soruya yorum yaptim bir soru sorduysaniz gelen yorumlar hosunuza gider veya gitmez hepsi hosunuza gidecek degil yorumlarin burada onemli olan hakaret kufur satasma olmadikca her yorumu olgunlukla karsilamaktir yaptigim yorum isim geregi kadinlarimizi cok yakindan tanidigim icindir daha yalana 14 yasinda mervelerle ders calisiyoruzla basliyorlar ya da boyu kisa uzun gorunmek icin yuksek topuk giymek kiloluysa zayif gorunmek icin daha kucuk beden giymek korse takmak yuzunde puruzler varsa fondotenle doldurma cektiginiz fotolarda bile uzerinde oynuyarak oldugundan farkli hale getirmek bunlarin hangisini erkekler yapiyor acaba kisa ben hakaret etmeden objektif sekilde gercekleri soyledim bunu bile kabullenemediniz
kabulenmediniz derken çoğul konuşuyorsun o dediğin şeyleri her kadın yapmıyor anlayaa biliyor musun anladığını sanmıyorum..
@arzuella anlamaz yobazlık ve cahillik böyle bişey
Ne alaka ki
sordum ki
Kaç beden sizinki
Konu ben değilim
Sordumsadece
Doru
Olcun nedır
75b
Desteksız mı
Sanane karrşşmm hadi işine
Neden kızıyorsun ki