mervee9833 | Güzellik & Bakım konusunda 274 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bizim dizilerde filmlerde gördüğümüz makyajları kendileri değil oraların makyözleri yapıyor ki o da o kişilerin makyaj tarzı olmuyor. Bazı dizilerde filmlerde aşırı farklı görünebiliyorlar bu yüzden. Onun için de aslında kendi makyajlarını kendi elleriyle yaptıkları şekli görmüş olmamız gerekirdi. Ama en önemlisi tabi, kendine yakışanı bulup yapmaları. Onda beğendiğimiz de her zaman bize uymayabilir
0|0
1|0
Gizli Üye
1 ay
Burcu falan varken hande kim ya abartıyorlar allah askına neresi güzel.
0|0
0|0
justimagineittx | Güzellik & Bakım konusunda 253 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Burcu biricik diğerlerini eler geçer afet gibi kadın Maşallah
Tamam da hangisi güzel dememiş ki, hangisinin makyajı güzel demiş. Normalde çirkin birisi ise, makyajla bu hale geldiyse, en iyi makyajı o yapmış demek değil midir?
Görüş sahibi
1 ay
Evet öyledir dogru dedin ancak ben bu yorumu o tarz birşey için degil "ebru Şahin makyajsızda hepsinden güzel" gibi söylemlere karşı yazdım.
nordun_gadasi | Güzellik & Bakım konusunda 5,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ebru Şahin gadası
0|0
0|0
SporcuMan18013 | Güzellik & Bakım konusunda 69 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Burcu Özberk doğal görünümüyle de oldukça güzel bir kadın ve şahsen bu resimlerde de en iyi görünen kişinin o olduğunu düşünüyorum.
Demet Özdemir ve Hande Erçeli pek beğenmediğim için değerlendirmedim şahsen.
1|0
1|0
isibala | Güzellik & Bakım konusunda 205 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
burcu biricik dogal sarisin gozler mavi dudaklar ince dolgun kaşlari ince orta yerinde kalin saclari kisa cok yakismis ten rengi sari muhtesem bence bu kiz tanrica adeta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1516cok güzel kadinlar gercekden
Kıskanç malın teki herkesin yorumuna dislike atmış
Tamam da hangisi güzel dememiş ki, hangisinin makyajı güzel demiş. Normalde çirkin birisi ise, makyajla bu hale geldiyse, en iyi makyajı o yapmış demek değil midir?
Evet öyledir dogru dedin ancak ben bu yorumu o tarz birşey için degil "ebru Şahin makyajsızda hepsinden güzel" gibi söylemlere karşı yazdım.
Anladim ✌😎
Demet Özdemir ve Hande Erçeli pek beğenmediğim için değerlendirmedim şahsen.
Kim bu
Aşkım
Koşarken düşme kanka😂
Koşmadım, mutlu etmek istedim 👍
Teşekkür ederim 🤣
Rıca ederim, Yoruma atlayan benım alamanya görmüş arkadasım😁 size koştuğumu sandı