Eşiniz "bakımsız olduğun için sana ilgim azaldı" dese ne yapardınız?

- Erkeklerin görselliği önem verdiğinden daha fazlasını kadınlar talep ediyor. Bu husus önemli.
Bazı kadınları var ki, ayakkabısı kirli diye yüz çeviriyor. Vücudundaki kıllar rahatsız ediyor, saçı sakalı önemli.
Kadınlar bunları talep ederken, evlendiğinde sütun gibi olan karısı gün geçtikçe salıp koca göbekli, minare gibi kalın bacakları ile endam yapmaya çalışınca yemiyor. Birde şu bir gerçek şişman kadın/erkek’lerde insanı iten ten kokusu oluşmaya başlıyor buda her iki cinsi itici hale getiriyor. Burda erkeğin bir suçu yok. Sevinmelisin ki Bunları sana açık açık söylemiş. Kadın nasıl bakımlı erkek isterse erkekte bakımlı işveli nazlı kadın istiyor. Eğer yapmazsanız adamın kaşı gözü sağa sola kayıyor. Elbette böyle bir durumu savunamam ama bu konular önemli ve özen isteyen şeyler.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Gizli Üye1 aybiz erkekler çok uzun vadeli düşüne bilen insanlar değiliz. nasıl birisin bilmiyorum ama kocan yatak odanın renklendirmek istiyor sanırım. sana tavsiyem. Saç rengini değiştir. mümkünse iddalı bir renk seçebilirsin. gün içerisinde makyaj yap. ama bunu kocan için değil kendin için yap kendini iyi hissetmek için yap. akşam yemeğinde kendi tabağına biraz daha az yemek kot hatta dietteyim ya da bundan sonra yediklerime içtiklerime dikkate ediyorum de. kıyafet konusua gelecek olursak biz erkekler için temizlikten ziyade ne kadar çekici olduğu önemli. evde ikinizin yaşadığını düşünerek söylüyorum ev içerisinde bir kaç gün onu gezmelik kıyafeler ile karşıla etek olur elibise olur. hatta bazı kombinleri deri yatlı ya da file çoraplı yapabilirsin. iç giyimde seçimlerini değitirebilirsin klasık şeylerden ziyade yine çekici parçlar seçebilirsin hatta yeni bir şeyler alldığında fotorafını çekip sence bu nasıl sence bu bana yakışır mı diye sorular sorarak onu heycanladırabilirsin ama bu süreçte önemli olan şey naz ona onu istediğini belli et ama söyleme o seni istediğine ise aşık öldürmeyecek şekilde naz yap. gün içerisinde ona öyle mesajlar at ki eve gelmek için saatleri saysın
umarım her şey düzelir.2|00|0Görüş hala geçerli mi? - Yani kusura bakmayında iç güzellik diye diye kendimizi salmak doğru değil. Totosunu yayan kadınla kıllı koca göbeğini kaşıyan erkeğin dış görünüşe bakma hakkı yoktur o ayrı. Ama evlendik diye de her iki tarafın kendisini salması da hoş değil.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Neden bakımlı ve güzel olmak varken kendimi salayım ki sadece eşime güzel görünmek için değil kendim için yaparım bunu çiçekler bile güzelliğiyle arıların dikkatini çekmek için çabalıyor0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6138- Bu nedir ya. Kalbim çok kırılırdı. Bir şey istiyorsan bunu tatlı dille söylemek çok zor değil ya. Anlayış gösterin, bir an sorun kendinize karım neden böyle, bir inceleyin evin yükü ona çok mu geliyor, hayattan mı bıkmış, sevmez mi böyle şeyleri, neden benimle ilgilenmiyor. Düşünün, çok şey istemiyoruz sizden. Düşünce ve anlayış. Kendiniz ilgi göstermiyorken karşı taraftan beklemeyin. Eve gelince iki kelam laf etmek, gönül almak çok da zor olmamalı. Kadın, mutlu olursa ışıldar.3|00|0
- Evleneceğimiz zaman hastalıkta sağlıkta diyoruz ama geldiğimiz duruma da bakınız. Yani ben şunu anladım ki insanlar nankör. Elindekilerle mutlu olmak yerine hep daha iyisi diye diye doymak bilmez bir açgözlü olmuş eşiniz gibi zihniyettekiler. Ama ben onları tiyniyetsiz olarak adlandırıyorum.3|00|0
- Yani eşin seni bakımlı görmek isteyebilir. Çunkü bunu kadın da görmek ister. Ama bunu söylemenin bi adabı var bence. İlgim azaldı demek biraz kabaca olmuş. Yani mesela sen şunu yapınca gözüme daha hoş geliyorsun diyebilirdi. İlgi denilen şey illa karşıdaki bakımlı olunca mi oluyor yani. Tamam kimse bakımsız eş istemez ama herkes önce kendi bakimli olsun eşine örnek olsun ondan sonra karşıdan istesin.1|00|0
- Gizli Üye1 aykadın düşmanı demesinler öyle bir niyetim yok.. kilo almamaya çalışın bu çok önemli ailemde teyzelerim var 2 tane 50-55 yaşlarında hala kilolu değiller. akşam sadece mor lahana salatası yiyin iri kesip bolca çiğneyip diyet büsküvisi yiyin çok acıkınca. şekerli besinleri yemeyin ekmekte siyez ekmeği tüketin az miktarda. sen çok salmışsın kendini toparlan biraz. eşininde sana karşı daha nazik olması lazım0|00|0
- Gizli Üye1 ayAnladığım kadarıyla sen bu hâlinden memnunsun ve eşin sadece dış görüşünüşünden dolayı sana kötü davranıyor. Çok üzüldüm senin adına. Ama bazı erkekler böyle kaba ve kırıcı olabiliyor.
Sorununu nasıl çözersin bilmiyorum ama yerinde olsaydım kalbimin sesini dinlerim ve adımlarımı ona uygun atardım.2|00|0 - Kilo mu aldın? Boy kilon kaç? Eşine hak verdim evlensen bile kendini salmamalısın kilo almamalısın kendine bakmalısın giyinip süslenip makyaj yapmalısın en başta eşin için değil kendin için.. göze de hoş gelmen gerek bir erkek için diye düşünüyorum aldatmayı haklı görmüyorum ama ben erkek olsam eşim kilo alsa kendine bakmasa soğurum aldatmaya meyillenirim1|00|0
- Gizli Üye1 ayErkek eve gelince oyle bi kadin ister tabi biraz bak kendine bence haklı oyle salma kendini nasul olsa evlendik diye bi düşünce içine girme benim annem 55 yasinda evde bi kez pijamala dolaştığını görmem eşofmanla dolaştığını görmem her daim bakimlidir bize de bunu öğretti1|00|0
- O onun hatası bence seni eskiden dış görnüşünü sevmiş ve şimdi değşnce malum eski seni istiyor ama sen memnun musun? keşke ilk zamanlarda ona biraz bakımsız görünseydin belki o zamanlar seni o halnde beğenirdi yda bırakırdı evlenmezdiniz biraz karışık olmuş yani ama evliliğinizin bozulmaması nı stiyosan nakm yapmaya başla niraz da zayıtlamaya çalış ama eşnin yaptığı çok yanlış bir davranış2|10|0
- Kendine biraz çeki düzen vermeye çalış... eşin haklı; kaç yıldır evli olsanda kendini salmaman lazım.
Umarım o da kendi bakıyordur ve salmanıştır. Yani senden beklediğini kendisi de uyguluyordur2|10|0 - Sen ilgili ol sev bak ben nasıl öyle oluyorum deseydin. Neden ilk adımı ilk fedakarlığı hep kadınlardan bekliyorlar?4|00|0
- Adam haklı bende olsaydım bende soğurdum. Etrafta bakımlı taş bir sürü kız var eve gelince karımı o halde görseydim soğurdum bende. Erkekler cilveyi seviyor bakım ve ateşli kızları eşi öyle olmadığı için aldatan bi sürü erkek gördüm. Erkeğine Cok istekli davran onu mutlu et elinden tutup onu yatak odasına gotur evliliği sıradanlaştırma hep ona yeni fanteziler yap ki her seferinde heyecanlansn. Mesela farklı yerlerde sevişin onun gömleğini giy dans et vb. seyler.2|00|0
Bunu da unutma eşini sahiplen kıskançlık ve triplerle erkekler başka kadınlara gider erkeği elinde tutmak istiyorsan mutlu guleryuzlu istekli olacaksın erkek köpeğin olur bide onu sahiplen erkeğim falan dee özel şeyler yap ona ki kendini değerli hissetsin
Seni fiziğin için seviyormuş diyen bazı ergenler olmuş evlilik hem bedensel hem ruhsal. Bir şey özellikle erkekler kadınlardan daha farklı düşünür kesinlikle kocani dikkate almalisin yoksa aldatır seni
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Bunları yapsada baska kadına gidecek adam yine gider. Her gün kuru fasulye yenir mi diyen bir suru erkek var. Rihannanın dövüldüğü , adriana limanın aldatıldıği bu dünyada seni harcarlar hatce diye atasözümü de hatirlatip sözümü bitiriyorum.
- İlgisi sevgi olarak mı azalmış yoksa fiziken mi anlayamadım, gerçekten çok seven bir insan sevdiğine bunu der mi? neyse sorunun cevabı basit bakım yap0|00|0
- Demekki seni sen olduğun için değil fiziğin için sevmiş. Sen kendine kendin istediğin için özenmelisin elin hödüğü için değil. Unutma bu dünyada senin için en değerli varlık kendinsin. Eğer kilo vereceksen kendin için yap. onu karşına alıp de ki ben de senin şu hanzo tipinden hoşlanmıyorum git kendine bakım yap yoksa dışarıda dolaşan taş erkeklere bakarım o zaman nasıl götü tutuşur görürsün1|00|0
Eşiyse de sınırını bilecek. Bir insanın fiziğini sevdiğin için evlenemezsin hadi evlendin Bir kadına böyle hakaret edemezsin. O adam bu sözleri eşine söyleyebiliyorsa ben de o adam hödük derim. Bu kadar basit.
Benim anlamadığım şu, evlilikte eşlerin birbirlerinin isteklerini yapmasında yanlış olan ne?
Mesela bir kadın, sırf eşi istediği için bir şey yapar ki bu normaldir.
Bir erkek, sırf eşi istedi diye bir şeyi yapar ki bu normaldir...
Bunda anormal olan ne?- Hepsini Göster Daha Az Göster
Eğer eşim bana bugün akşam yemeği için bunu yapar mısın derse yaparım bu gayet normal ama Saçını beğenmedim değiştir kıyafetini beğenmedim değiştir derse onun ağzına biber sürerim. Beden benim bedenim o benim ne giyeceğime saçımın nasıl olacağına karışamaz. Neden mi? Çünkü kendi iradem ve seçme hakkım var. Kendimi aynada gördüğüm halimi sevmem lazım eşimin beni görmek istediği halde değil. Evlilik birbirinin isteğini yapmak değil farklılıkları kabul edip sevmektir. Kendinizi geliştirmeden evlenmeyin lütfen bir inanın hayatını mahvetmeye hakkınız yok.
Evlilik aynı zamanda karşı tarafı mutlu etmektir arkadaş... Sen de kendini bu konuda geliştir...
Evlilikte böyle mutlu edemezsin. İnsan yaşlandıkça vücudu çöker o zaman ne olacak? Görünüşü mutlu etmeyince boşanacaklar mı? Siz kendinizi bir geliştirin zira ülkede mutsuz evliliklerinin sayısının artmasının nedeni bu.
Eh, kadınlar da maddiyat bekliyor ona bakarsak... Altınlar bilezikler takılar hediyeler pahalı şeyler cart curt...
Bunu isteyen insanlardan uzak durun öyleyse. Zira altından nefret eden tek istediği mutlu bir evlilik olan ama fiziği ve yüzü güzel olmadığı için erkekler tarafından bacı olarak görülen kızlar var. Her sorunun çözümü basit değil mi sadece mantık lazım.
Kardeşim sevmekten sonra göz zevki de önemlidir o kadar...
Sen de evlendiğin erkeği bir haliyle çok beğenirsin o o şeklini bozunca o kadar da çekici gelmemeye başlar. Kendine bakabilecek yaşta insan salmamalı her şeyi ve evlilikte bireysel düşünemezsin...O zaman o kadınlardan uzak durun? Hala nasıl bu kadar anlamaz olabiliyorsunuz? Bencil olan sizsiniz eşiniz mutluluğunu değil kendi göz zevkinizi düşünüyorsunuz. Ne kadar iğrenç bir şey ne zaman farkına varacaksınız? Eşim mutsuz olsun her gün üzülsün ama zayıf olsun yemek yemesin. Kendine aynada baktıkça midesi bulansın ama sarışın olsun niye ben istedim diye neden ben onun kocasıyım ben nasıl görmek istiyorsam öyle görünecek diye. BU SÖYLEDİKLERİNİZ PSİKOLOJİK ŞİDDET ARTIK FARKINA VARIN.
Evet kardeşim, eşim istediğim güzellikte olacak
gel desem gelecek git desem gidecek. Yatağa çağırsam beni reddetmeyecek beni memnun etmek için her şeyi yapacak bir dediğimi ikiletmeyecek...
Tamam.
- şu an herkesin derdi dış görünüş naparsan yap o başkasına bakar yine0|00|0
Ne alaka a** karısının bakımlı olmasını istediğini en uygun tabiriyle ifade etmiş adam. Hemen bi yargı koyun başkasına bakar falan diye. Demek ki karısını seviyo ve fiziksel anlamda da bakımlı olmasını istiyor nerden vardın bu kanıya çok merak ediyorum sanki sana göre dış görünüşün hiç anlamı yok.
@Yusufunyusufu ama neolursa olsun bı erkek karısına bunu diyorsa herşeyde olabilir
Ne yaparsan yap o başkasına bakar demekle her şeyde olabilir cümleleri arasında uçurum var adama direkt yargı koymuşsun.
@Yusufunyusufu çünkü karısını öyle beğenmeyen onu yapıyor neler görüyoruz neden bahsediyorsun
- Diyemez ben o fırsatı vermezdim. Senin kendin için bakımlı olman gerekiyor eş için değil0|00|0
Yoo insanın eşinin de istekleri kıymetlidir...
Evlendikten sonra sadece bireysel yaşayamazsın...Önce kendin diorum ben kendi özbakımı tabiiki eşini de dinlicek onun istediği gb olucak umarım şimdi anlamışsınızdır
Ya ne boş konuşuyosun öylee benimle derdin yok beni tanıdığın yok gelmiş bana akıl hocalığı yapıyosun
- Esin gayet normal bi sekilde soylemis ve dogruyu soylemis seni gecistirmemis. Biraz kilo verip ara sira da olsa bi makyaj yapip gozune guzel gorunurseniz iliskinizi diri tutar bu durum. Ama tabiki bunu soyleyen erkekte kendini salmissa bu durum gecerli degil. Kendide bakimliysa gecerli bu durum ancak.2|10|0
- Keşke benim eşimde ilgisiz olsa fazla ilgide boğuyor insanı. Vıcık vıcık ilişkide insanı boğar. Makyaj yapmak istemiyorsan yapma. Bu senin tercihin1|00|0
- Kendime o lafı dedirtmem yalnız yaşıyan biri bile olsam başta kendime saygımdan bakımsız gezmem iki arada bir derede fırsat bulup kısacık da olsa kişisel bakımımı yaparım2|10|0
- Her şeyden önce kendin için bakımlı ol. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol öyle davran kendine, ama her insan hayatında olan kişinin bakımlı olmasını kız erkek fark etmez.1|10|0
- Ağlardım gerçekten.
Sonra kalkar makyajımı tazelerdim.2|00|0 - Tamam o zaman, sen kendine bakımlı biri bul deyip giderdim. *^____^*2|01|0
- Haklı adam kimse istemez paçoz bir eş. Verecek bir cevabım olmaz1|01|0
- Çok aşırı kilo aldıysan kötü olmuştur. Içimden gelmiyor deme, eskisi kadar değilse bile bu kadar da salma...2|00|0
- Kendime çeki düzen veririm. Görsellikte aşka dahildir. Karşıdaki insanın göz zevkinide düşünmek gerek. Bu önce kendimize sonra da ona olan saygımızdır1|10|0
- taş gibiden kastını başka bir beden üzerinden yapabiliyorsa senin başka erkeklere heyecanlanmanla aynı şey çünkü artık açık ilişkiye dönmüşsünüz bu ne abi0|00|1
- Bakın bu da psikolojik şiddettir. Lütfen kendinize bunu yaşattırmayın, lütfen! Sizin vücudunuz, sizin yüzünüz... Siz nasıl isterseniz öyle olursunuz. Eşiniz, sevgiliniz ya da her neyse kimsenin size böyle aptal saptal şeyler söylemeye hakkı yok.1|00|0
- Ama sen de kendini salma yani, hadi eşinide geçtim kendin için yapma bunu. Aman evlendim oldu bitti değil olay asıl şimdi başlıyor.1|00|0
- İnsan arada bir salıyor. Eşinden önce kendin için yap. Ev iş yükün artıysa bu da isteğini azaltmış olabilir. Ne yapacaksan önce kendine yap. ☺1|00|0
İnsanın eşi için bir şey yapması neden kötü bir şeymiş gibi yorum yapıyorsunuz ki?
@Arkandayken_ öyle anlamanız yanlış olmuş. İnsan önce kendi için yapmalı bunda ne var
@Arkandayken_ şart koşar gibi zorunluluk gibi oluyor. Oda insanda yük yapar.
@Arkandayken_ Göz ardı etsin demiyorum lakin önce kendi için yapsın saçını makyajını.
@Arkandayken_ önce kendin sonra eş diyorum bende göz ardı etmezsin sen sevdin diye bunu yaptım demek mutlu eder etmez değil ama sırf onun için de bir şeyler yapmaya zorunlu hissetmek kötü.
Ona bakarsak erkekler de sırf kızlar istiyor diye yüzük alıp teklifte bulunuyor düğün yapıyor.
@Arkandayken_ kızlar istiyor diye değil yalnız toplum bunu şart koşuyor diye oluyor o düğün
- Gizli Üye1 ayÇok üzücü bir söz. Kırılırdım ve bir süre konuşmazdım. Cidden kendimi salmışsam kendime saygımdan çeki düzen verirdim1|00|0
- Görsellik önemli arzulamak için. Eşin senin eski halini istiyor belliki1|20|0
- Peki kendisi taş gibi mi? Öyleyse sendende bekler evet1|00|0
- yani eğer bakımsızsam bi şey diyemem. ama dış görünüşümle yargılarsa başka kapıya1|00|0
- Neden içinden gelmiyor peki kalbini mi kırdı bilmeden0|10|0
- Sen kendine iyi bak biraz da. Ama asıl mesele sevgisi azalmış onun. Tekrar ısındır kendine0|00|0
- Gizli Üye1 ayİnsanlar karşısındakini temiz ve bakımlı olmasını ister hatta kocan için değil kendi için yapmalı insan1|00|0
- bakım elbette önemli ama ilgi kaybı olursa yol veririm kimse durduk yere kendini boşlamaz1|00|0
- 40 değilsin 50 değilsin kendine dikkat et sende0|00|0
- Gizli Üye1 ayBı çeki düzen verirdim kendime
İletişim önemli bunu söylemeyen daha kötü0|00|0 - O etkeğe ben de yüz vermezdim0|00|0
- Gizli Üye1 ayAçık bir şekilde belli ki seni sevmiyor😏daha bunun hamileliği var vs şimdiden böyleyse ohooo0|01|0
- Öyle bi cümle kurmasına fırsat vermem.0|00|0
- Gizli Üye1 ayEğer iyi seks yapmıyorsa bunu söylemesi ni bahane yapıp ayrilirdim0|00|1
- Gizli Üye1 ayEşinin dediklerini yap bence ona daha ilgili ol daha ateşli davran yoksa başka kadınlara gider2|00|0
- Gizli Üye1 ayKendiside öyleyse haklı ama değilse yanlış.0|00|0
- Bakımlı olup kendime dikkat ederdim eskisi gibi.1|10|0
- Daha Fazla (39)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş