Arkadaşlar merhaba burun estetiği olanlara sorum. Ameliyat olalı 3 yıl oldu doktorum bana çok geç iyileşeceğimi çok şişliğim olacağını söyledi ancak hala burun ucum Kocaman ve yan profilden aşırı uzun duruyor yani benim estetik amacım buydu yandan duruşta hiç kırık yoktu burnumda sadece burun ucumun üst kısmı kocamandı ve yana uzundu sadece burun ucum inceldi ancak burun ucumun altı aşırı şiş ve çok uzun duruyor hiç memnun değilim ikinci kez burun ameliyatı zorluğu nedir
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Yaptım ve ne ilacı anlamadım ama öyle bi şey kullanmadım cidden kötü milyarlar verdim nefes bile alamıyorum
Yani kardeşim oldu krem ile masaj yaptırdı doktoru. İlaç değil krem olacak o. Nefes alamamak sıkıntı cidden
Birde mesela kimse bana estetik olmuşsun bile demedi farketmedi o kadar anlaşılmadı yani
3 yıl iyileşmesi için çok uzun bir süre zaten , nefes almakta güçlük çeliyorsan devlet hastanelerine bakabilirsin. Sağlık problemi olduğunda devlet tarafından karşılanma muhabbeti vardı bir kısmının
Aptallık edip estetisyene ameliyat oldum kbb şarttı
Evet kardeşim devlette oldu kırığı vardı ve gerçekten mükemmel bir buruna sahip şu an
Çok sevindim
Dilerim senin için de iyisi olur
Ağlamak istiyorum
Eskisinden çok daha iyidir hem bekle bakalım biraz şişliği insin öyle üzül şimdi erken daha
Eskisinden bi farkı yok ki ilk başta bu temenniyle takmıuprdım çok fazla ama artık yaş 25 olup evde kalınca takmaya başladım
Evde kalmanı burnuna mı bağlıyorsun nasıl bir burnun varmıs la
Tahmini bir fiyat verebilir misiniz ve ne gibi riskleri var
13 milyar en az
S2yim böyle işi 🤣🤣
Ben 8.5 yaptırdım kapak resminde var bakabilirsin
Burnuşun Harika görünüyor bir de ben de ilk ameliyatımı 3 sene önce 8 e oldum ağlicam
Sen nerde oldun pahalıymış. Teşekkür ederim. Masaj yaptın mı neden böyle oldu
İzmirde estetisyene oldum bok gibi yaptı yaptım masajlarımı ama yok çok kötü
Ben medicalparkta oldum. Aslında adama tazminat aç aşırı kötüyse
Ben doktorlara çok değer veriyorum bunu hangi ölçütle yargılayabilşrim bilmiyorum en başta vicdanım buna el vermez sadece olumsuz yorumlayabilirim o da diğer insanlar için Of ikinvi ameliyat şart sadece görüntü değil ki 0 nefes alabiliyorum ama bunu araştırdım çok fazla rastlanan bir durummuş
Septoplasti ameliyatı yani burnunda et var herhalde 2018 de oldum
3 sebebi varmış 1. si alerjik etkenler bu ameliyat öncesi tedavi edilmeliymiş 2. si ameliyat sırasında verilen şekille ilgiliymiş 3. sü doktorun yalnızca dış burunu dizayn edip ameliyatı bitirmesiymiş
Bilemicem şeklini merak ettim
😭😭😭😭
İzmirde nerede oldun. Buca gibi yerlerde yaptırmadın inş
Karşıyaka Gül sokak yani en nezih yeri
Karşıyaka’yı da özledim ha. Ama özel yerde yaptırılmaz ki orada anestezi doktoru bile yok
Aşko doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler var onlardan birinde olunuyor
Ben senin kim olduğunu Anladım gibi iyi geceler 😊
Allah Allah acaba kimim bende merak ettim 🤣
Ben anladımm neyse 😊
tamam can sen bilirisn teşekkür ederim ama
Tamam pelinsu iyi geceler görüşmek üzeree
Değilim :)