Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Sevemiyorum, çok belli değil ama rahatsız ediyor :(
Sen aynada kendi kusurunu görmek istedigin icin oyle geliyordur bu kadat sıkıntıya sokma kendini
Beyaz tenli, siyah saçıyım efendim.
bence yakisir o zaman, tabi yuz tipiyle de alakali ama beyaz tenlilere yakisiyor.
Ancak yeşil gözlüyüm, sanırım yeşil göz ve beyaz tenlilerde de oluyordu
Tesekkur ederim, şimdi endişeleniyorumdum, otobüse filân binerken bakıyorlar ondan, çok çok fazla değil zaten
yesil gozluysen daha da iyi. belki de yakisikli oldugun icin bakiyorlardir her zaman kotu algilamamak lazim.
Işte sanıyorum ki ben tipimde anormal bir durun mu var acaba diye utanarak biniyorum artık her şeye onun için sorma hissi duydum efendim.
Bilmiyorum yakışıklı miyim yoksa değil miyim
Teşekkür ederim ☺ bende endişe içindeydim
Neden?
kizlara daha cok yakisiyo
Hm, sizin ki değişik bir bakış.
Teşekkür ederim ☺
Öyle mi? Yani abes gelmez demi?
Hayır ben yakıştırıyorum
Kızlar Ne Diyor (6)
Sevemiyorum, çok belli değil ama rahatsız ediyor :(
Sen aynada kendi kusurunu görmek istedigin icin oyle geliyordur bu kadat sıkıntıya sokma kendini
Beyaz tenli, siyah saçıyım efendim.
bence yakisir o zaman, tabi yuz tipiyle de alakali ama beyaz tenlilere yakisiyor.
Ancak yeşil gözlüyüm, sanırım yeşil göz ve beyaz tenlilerde de oluyordu
Tesekkur ederim, şimdi endişeleniyorumdum, otobüse filân binerken bakıyorlar ondan, çok çok fazla değil zaten
yesil gozluysen daha da iyi. belki de yakisikli oldugun icin bakiyorlardir her zaman kotu algilamamak lazim.
Işte sanıyorum ki ben tipimde anormal bir durun mu var acaba diye utanarak biniyorum artık her şeye onun için sorma hissi duydum efendim.
Bilmiyorum yakışıklı miyim yoksa değil miyim
Teşekkür ederim ☺ bende endişe içindeydim
Neden?
kizlara daha cok yakisiyo
Hm, sizin ki değişik bir bakış.
Teşekkür ederim ☺
Öyle mi? Yani abes gelmez demi?
Hayır ben yakıştırıyorum
Teşekkür ederim ☺