Bunu hemen hemen her kadın yapar. Ayna karşısında totoya bakıp ona göre kıyafet seçimi yaparlar. Bunu yapmalarının nedeni de istemdışıymış. Sizce de istemdışı mı, yoksa kişilik yerine içlerindeki dişiliği konuşturmak mı amaçları?
: / tabi öylede olabilir giydikten sonra aklıma gelir benim shjk
SmellSmoke | Güzellik & Bakım konusunda 265 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Valla onlar hangi kadınlar bilemiyorum ama benim böyle takıntılarım yok. Yüzüme gözüme bakarım, kıyafetlerimin uyumuna bakarım, yakıştırmayı severim. Ama öyle popoya falan bakmam yani saçma. Amaç kendime bakınca istediğim gibi durup durmadığını görmek. Keyifli günler.
0|1
0|0
Soran
1 ay
Neye kızdın ki şimdi sen? Bunları hepimiz görüyoruz zaten. 🙃
Neden her cümlem kızgınlık olarak algılanıyor ki illa saçma sapan emojilerle mi süslemem gerekiyor 🙃
Soran
1 ay
Valla onlar hangi kadınlar bilemiyorum derken iki ihtimale kızılır. Ya o kadınlar yolludur ya da 'evet, ben de görüyorum ve gerçekten sinirlerimi bozuyorlar anlamı çıkar. Yoksa smile ile ilgisi yok.
Hayır hiç alakası yok yollu falan diye düşünsem zaten direkt söylerim. Onun haricinde sadece benim tanıdığım kadınlarda da bu şekilde yapan yok demek istedim. Çevremde aynaya bakınca tutup poposuna odaklanan arkadaşlarım ailem ve eşim dostum yok anlamındaydı. Yani bu da demek oluyor ki üçüncü bir anlamı daha olabilirmiş söylediklerimin 🙃 Keyifli günler.
Soran
1 ay
Hayır, ikinci anlamını yanlış anladın. İllaki görmüşsündür demek istedim. 🙃
En İyi Kız Görüşü