Kedi göz ve badem göz estetiği son dönemlerde çok fazla tercih ediliyor. Yüzde en çok ilgi çeken gözler, haliyle yaptıranlar kedi ve badem gözün daha çekici olduğu düşüncesinde. Senin iyi görünmek için estetiğe ihtiyacın var mı?
Estetikte son trend kedi göz! İyi görünmek için estetiğe ihtiyacın var mı?
59
16
Görüşünü yaz
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Gizli Üye
1 ay
Isteyen istedigini yaptirir duyar kasmaya gerek yok. Kendi dusuncenizi ifade edin ama baskasinkine de ne karisin ne de laf soyleyin. Eger laf soylemek isteyeceginiz bir sey varsa acin tecavuz cinayet haberlerini gercekten laf soylenmesi gereken insanlara duyar kasin. Bazen sacma sapan seylerde kendinizi kaybediyorsunuz hemcinsinize kişisel tercihleri sebebiyle sövuyorsunuz baskasinin hayatindan size ne ( kendi fikrini soylemek disinda digerlerine laf atanlara bu sozum). Bunun disinda kendi gorusum ise estetik olup cok guzel olanlar var yani ben uygun buluyorum. Herkes birbirinin aynisi olur diyenlerede soyle soyliyim rusyada bir tane buyuk burunlu kiz bulamazsiniz herkes ayni mi? Degil. Burun dudak yaptırmakla falan herkes ayni olmaz merak etmeyin bu işin duyar kismi.
Onlardan farklı olduğum için gurur duyuyorum iri gözlerimle gayet mutluyum. Kendimle barışık olduğum için gurur duyuyorum. Şöyle anlatayım... Sırf o güzel gözlerini akıma uymak için heba edip dahada berbat olan birçok insan tanıdım. Bir insanın yüz tipine göre ayrı bir orantıda göz şekli yaratmıştır. Herkes aynı olursa ne anlamı var? Aynı tipleri beğenmeye başladık toplum olarak. İnsanlarda bu yüzden bu akıma ayak uydurmaya başladı. Gülşen bübikoğlu bu tiptemi hayır değil ama yinede çok güzel bir kadın ve beğeniliyor yaş almasına rağmen. Çok çirkin kız olur anlarım bir orantısızlık varsa eğer yaptırabilir lakin eğer zevki içinse o güzel yüzünü heba eder.
estetik yaptırmaya karşı değilim herkes ruhsal güvenini arttırmak ve mutlu olmak için estetik yaptırabilir bu anlaşılabilir bir konu. kendime gelince eğer kaza sonucu veya herhangi bir durum sonucunda bir bozukluk yaşarsam elbette ama şu an için memnun olmadıgım bir uzvum yok
1|0
0|0
Naz_006 | Güzellik & Bakım konusunda 97 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Yapsam gözümle niye uğraşayım başka yerlerimi yaparim da bende Allah korkusu var!
0|0
0|0
dangerouskadin | Güzellik & Bakım konusunda 115 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Vardır illaki ihtiyacım ama gerek görmüyorum şimdilik
Fox eye çok güzel çok hoşuma gidiyor ama yaptırmam kesinlikle. Memnunum kendimden😊
2|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Resimdeki kedi gözse eğer kulaklara da müdahele yaptırsın zira kepçe gibi görünüyor İyi göründüğünü düşünüyorum estetik asla düşünmem
0|0
0|0
Dalinlivotka | Güzellik & Bakım konusunda 103 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İri gözlüyüm memnunum seviyorum ve dikkatte çekiyor normalde. Estetik doğru bulmuyorum her insan doğal haliyle farklı ve güzel lakin artık herkesleşiyor toplum.
En güzel kadınların bile estetiğe ihtiyacı vardır. Victorias Secret mankenleri bile yaptırır. Ama 100 Türk kızından 98 ine sor ihtiyacım yok derler :-D
İsteyen istediğini yapabilir, saygı duyarım. Ama insanın kendi orjinal hali iyidir bence. İnsanı insan yapan mükemmelik ve kusurun bir arada bulunmasıdır.
Estetik insan yapımı olmadığı için fotoğraf dışında güzel görünmüyor algılayamıyoruz bir sebepten ötürü o yüzden karşıyım. Örnek veriyorum siz yüzünüz gülüyor yanaklarınız gülüyor ama gözleriniz estetik olduğu için gülemiyor.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş