þórtaclausa | Güzellik & Bakım konusunda 177 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Begenme degil de guzel veya yakisikli olanin bedensel uyumu bariz bellidir. Begenmem icin standart ustu olmasina gerek yok
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Ben küçük, herkesin farketmedigi şeylerden hoşlanıyorum. Genelin beğendiği güzel/ yakışıklı kavramı bana uymuyor. Bazen bir gülüşü beğeniyorum ya da bir jesti, bakışı filan. Öyle şeyleri begeniyorum.
0|0
0|0
benmeloww | Güzellik & Bakım konusunda 151 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
belirli bir özellik yok gözüme hoş gelen herkese güzel ve yakışıklı diyebilirim
Valla bir güzel tanımım yok. Ama bir dikkat ettiğim husus var : Kusursuz kadın sevmemem. Kusursuz kadınlar vitrinlikler daha çok. Bir sanat galerisinin vitrinini süsleyen yağlı boya tablosu gibiler. Bir insan nasıl o tabloya bakıp “ Güzelmiş. “ diyerek geçiyorsa ben de bakıp geçiyorum. Benden uzak olmalarını diliyorum.
Yakışıklı ise kim bilmem. Ama kim değil bilirim : ben.
0|0
0|0
reversengineer | Güzellik & Bakım konusunda 68 görüş paylaştı.
Benim çok derdim var ondan buraya yazıyorum biraz hafifler diye. Çok günahlar işledim, kendime yazık ettim. Kızlık zarımın durup durmadığını bilmiyorum. Kendimi mahvettim. Allah adına Çok sevdiğim biri girdi hayatıma ileride evlenmeyi düşünüyorduk. Ama düşünüyorum ben ona nasıl bunu yaparım bu kadar hatalar içinde nasıl onla evlenirim onun hakkına giremem o bunların hiç birini bilmiyor hiç birini hak etmiyor. Evlilik hayatı düşünmüyorum artık hiç bir zaman. Doğru olan da bu değil midr
@Cicekciceks Gülüm hatanın neresinden dönersen kardır mantığıyla yönüyle ilerleyeceksin. Önüne bakacaksın, bu vakitten sonra o çoçuğa da dürüst olacaksın. Seni seven her halinle sevip kabul etmeli yoksa için içini yiyip bitirene kadar ızdırap acısı çekmekle gitmez bu hayat.
Benim çok derdim var ondan buraya yazıyorum biraz hafifler diye. Çok günahlar işledim, kendime yazık ettim. Kızlık zarımın durup durmadığını bilmiyorum. Kendimi mahvettim. Allah adına Çok sevdiğim biri girdi hayatıma ileride evlenmeyi düşünüyorduk. Ama düşünüyorum ben ona nasıl bunu yaparım bu kadar hatalar içinde nasıl onla evlenirim onun hakkına giremem o bunların hiç birini bilmiyor hiç birini hak etmiyor. Evlilik hayatı düşünmüyorum artık hiç bir zaman. Doğru olan da bu değil midr
Zar mı 🙄 arkadaşım seviyorsanız bu tür şeyleri dert etmeyin. Kimse masum değil. Bu kadar ince düşünüp kendinize azap olmayın. Anlayın ve sevin yeterli.
Jokeface | Güzellik & Bakım konusunda 376 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
56gözüme hoş gelen herkese güzel ve yakışıklı diyebilirim
aynen
sarışın olmaz mı?
Olmaz
Yakışıklı ise kim bilmem. Ama kim değil bilirim : ben.
bende bro
@Cicekciceks Gülüm hatanın neresinden dönersen kardır mantığıyla yönüyle ilerleyeceksin. Önüne bakacaksın, bu vakitten sonra o çoçuğa da dürüst olacaksın. Seni seven her halinle sevip kabul etmeli yoksa için içini yiyip bitirene kadar ızdırap acısı çekmekle gitmez bu hayat.
Allah razı olsun
Net ve kült bir tespittir.
Zar mı 🙄 arkadaşım seviyorsanız bu tür şeyleri dert etmeyin. Kimse masum değil. Bu kadar ince düşünüp kendinize azap olmayın. Anlayın ve sevin yeterli.
abazalık?
ileri düzey
lan hsgjhagshkagk zor hayat kardeşim ona itiliyoruz