onceden altın oran belirleyici deniyordu. ama artık cekicilik daha onemli. kadın icin sivri cene buyuk göz, minik burun , beyaz ten, dolgun dudak. erkek esmer uzun genis yuz, kemerli burun, baygın goz, ince buyuk agız.
Güncellemeler:
2 ay
kalb guzel olsun felan. ama gozume yakısıklı grlmesse aziz olabilir umurumda degil😂
2 ay
bir acaip derde dustum herkes gider karına bugun buldum bugun yerim hak kerim yarına zerrece tamahım yoktur su dunya varına rızkımı veren udadır kula minnet eylemem😊
Esmer ten mi beyaz ten mi anketleri genelde eşit oluyor.. Ama sokak röportajlarında hiç beyaz tenli diyen duymadım hepsi diyor esmer olsun.. Bu kadınlar hangi tendeki erkeği çekici buluyor çözemedim gitti😅😅 Sanırım iki ten rengini de tercih eden çok fazla kadın var.
Geçen bi anket yaptım7 kız oy kullandı 6 sı beyaz demiş 1 i esmer.. Başka bir ankette tam tersi. Yüzlerce kızın katıldığı bir ankette ise 260 kız esmer demiş 246 beyaz olsun demiş.. O halde en iyisi ikisinin karışımı buğday ten mi😂
Soran
2 ay
@Crazyboyxxx ogrenebilmrnin tek yolu reel yasamda gorduklerin ile iletisim kurman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
17Erkekte?
@Crazyboyxxx uzun boy esmer ten sık sac yunan burun ince buyuk agız belirgin cene
Esmer ten mi beyaz ten mi anketleri genelde eşit oluyor.. Ama sokak röportajlarında hiç beyaz tenli diyen duymadım hepsi diyor esmer olsun.. Bu kadınlar hangi tendeki erkeği çekici buluyor çözemedim gitti😅😅 Sanırım iki ten rengini de tercih eden çok fazla kadın var.
Geçen bi anket yaptım7 kız oy kullandı 6 sı beyaz demiş 1 i esmer.. Başka bir ankette tam tersi. Yüzlerce kızın katıldığı bir ankette ise 260 kız esmer demiş 246 beyaz olsun demiş.. O halde en iyisi ikisinin karışımı buğday ten mi😂
@Crazyboyxxx ogrenebilmrnin tek yolu reel yasamda gorduklerin ile iletisim kurman
Senin kadın arkadaşlarının bu konuda tercihi ne yönde?
Bana kIzgınmısın
cok. asla affetmem bu tur davranısları
Tamam ama abla ben sana anlatmak istedim o kadar tek şey yazdım şahsi bişey de yazmadım
Sevinç yazmayacakmısın bak öldürürüm kendimi ☺️☺️
Ben balıketli kadınları çok çekici buluyorum.
Manken tipli kadınlardan hiç mi hiç elektrik almıyorum.
Gönül kimi severse güzel odur
+1.
@P4shA +10 😊