Jennifer Lopez “Güzelliğin son kullanma tarihi yoktur" diyor! Sen ne diyorsun?
40
36
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
reversengineer | Güzellik & Bakım konusunda 68 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
Kadın hala güzelliğini koruyor. Bunlarda da ileride bir Madonna vakası göreceğiz muhtemelen. Bizimde gururumuz Ajda Pekkan. Kaç tane cumhurbaşkanı görmüş kadın. Tarihin paslı izleri üzerinde halen, ölüme kat çıkmış devam ediyor 🤣😂😅
LadyHeard | Güzellik & Bakım konusunda 201 görüş paylaştı.
Xper 6
2 ay
Türkiye de yaşayıp ev hanımı olsaydı acaba Güzelliğini koruyabilir miydi merak ediyorum 😅bu kadında yaşlanma korkusu var ve yaşlanmamak için ciddi bi şeyler yapıyor olmalı hiç çökmüyor çünkü 20 yıl önce nasılsa şimdi de öyle şaka gibi.
40 tan sonra Bi paket sigarası parası veren olmaz kızlar gecici bu iş evlenin ve ömürlük olun mutlu olun. Sizi güçlü kadın a özendiren sizden nefret eden kadın örgütlerine kanmayın. Aile yibitirmek istiyorlar. Önüne gelenle yatan kadına güçlü kadın diyerek özenti yapıyorlar
MistırSe | Güzellik & Bakım konusunda 544 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
kadınlar güzeldir diyorum🧐 her kadın için diyorum ama🤦♂️yeter ki güzel baksın kendine
0|0
0|0
hhangoverr | Güzellik & Bakım konusunda 356 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Fazla kimyasallara bulaşmadan doğal bir şekilde yapılan bakımın kadını oldukça güzelleştirdiğini düşünüyorum bakımlı olan kadın için güzelliğin son kullanma tarihi yok diyebiliriz evet
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
JLo ne diyorsa doğrudur. Kadınlığın ulaşabileceği son nokta
0|0
0|0
GHO5T | Güzellik & Bakım konusunda 942 görüş paylaştı.
Master
2 ay
Önemli olan her yaşta bakımlı olmak. Erkenden kendini salanlar utansın.
Güzel insan güzel olmak için uğraşmaz bu kadın çirkin oyuzden güzel olmak için malzeme kullanmış
0|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
sevgili jennifer.. bu konuyu seninle , sen suratını bi güzel yıkayıp makyajdan ondan bundan temizledikten sonra karsilikli konuşalim ister misin.. bi de senin o halini görelim bakalim.. guzel olan kaporta mı yoksa kaportanin ustundeki boya mı.. bye
0|0
1|0
emrelerrr | Güzellik & Bakım konusunda 646 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Bu kadın bol sekse borçluymuş genç kalmanın sırrını
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş