En iyi fondöten aslında kişiye göre değişir. Bu sebeple markalar en az 4-5 çeşit farklı yapıda fondöten üretirler.
Size doğru bilgiyi vermek cilt yapınızı bilmeden zor tabii ama hem yapısı hem de fiyatı iyi olan birçok marka var.
Fondötenler kuru, yağlı ve karma olarak 3 farklı yapıdadır.Karma ciltlerde genellikle T Bölgesi yağlı, diğer bölgeler kuruya dönüktür. Bu sebeple de genellikle hangi ürünü alacağını bilemeyen çok fazla kişi görülmektedir.
Yapmanız gereken fondöten öncesinde cilt yapınıza uygun bir nemlendiriciyi cildinize masaj yaparak yedirmektir. 5dk kadar emmesini bekledikten sonra fondöteninizi uygulayabilirsiniz. Fondöten seçiminde bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik ise içerisinde cilt koruması olmasıdır. Yaz aylarında güneş yoğundur. Ve fondöten içerisinde koruma olması cildi ekstra olarak koruyacaktır. Fakat kışın da cildimiz UV ışınlarına maruz kalmaktadır. Bu sebepler ile yaz-kış koruma faktörlü ürünler seçmek cilt korumamız için önemlidir.
Size bazı sevilen ürünlerin isimlerini yazmak istiyorum. Buradan yola çıkarak kendinize bir reçete oluşturabilirsiniz.
L’Oreal Infallible 24H Mattifying
Nars – All Day Luminous Weightless
Rimmel – Wake Me Up
MAC Face and Body Foundation
Giorgio Armani Luminous Silk Foundation
Şimdiden iyi seneler dilerim. Sevgiyle, Ahu Aydemir
The balm-Alterra Ben bu markaları tercih ediyorum, ille pahalı ya da aşırı bilindik bir etiket olmasına gerek yok, kaliteli olması önemli, içeriği de önemli.
En iyi fondöten aslında kişiye göre değişir. Bu sebeple markalar en az 4-5 çeşit farklı yapıda fondöten üretirler.
Size doğru bilgiyi vermek cilt yapınızı bilmeden zor tabii ama hem yapısı hem de fiyatı iyi olan birçok marka var.Fondötenler kuru, yağlı ve karma olarak 3 farklı yapıdadır. Karma ciltlerde genellikle T Bölgesi yağlı, diğer bölgeler kuruya dönüktür. Bu sebeple de genellikle hangi ürünü alacağını bilemeyen çok fazla kişi görülmektedir.
Yapmanız gereken fondöten öncesinde cilt yapınıza uygun bir nemlendiriciyi cildinize masaj yaparak yedirmektir. 5dk kadar emmesini bekledikten sonra fondöteninizi uygulayabilirsiniz.
Fondöten seçiminde bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik ise içerisinde cilt koruması olmasıdır. Yaz aylarında güneş yoğundur. Ve fondöten içerisinde koruma olması cildi ekstra olarak koruyacaktır. Fakat kışın da cildimiz UV ışınlarına maruz kalmaktadır. Bu sebepler ile yaz-kış koruma faktörlü ürünler seçmek cilt korumamız için önemlidir.
Size bazı sevilen ürünlerin isimlerini yazmak istiyorum. Buradan yola çıkarak kendinize bir reçete oluşturabilirsiniz.
- Giorgio Armani Luminous Silk Foundation
Şimdiden iyi seneler dilerim.Sevgiyle,
Ahu Aydemir