Günde 6-7 saat çalışıp karınları aç kalırken nasıl teselli ediyorlar kendilerini de intihar etmiyorlar anlamıyorum valla olum siz bitmişsiniz en temel ihtiyaç beslenme yok barınma yok siz de o maaşla ahır gibi evde anca kalırsın nasıl teselli edebilirsiniz anca şizofren olmanız lazım bitmişsiniz siz
15 sa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ülkenin yarısı asgari ücret zaten aile evinde kalıp birikim yapıyorlar kredi çekip karı koca ya da tek o ona destek o ona destek ev alıyorlar işte
böyle hayat olmaz bunlar yaşıyorum sanıyor vahvah bu halde insanın kendini teselli etmesi için şizforen olması lazım ben olsam 1 gün beklemez evime silah siparişi eder kafama sıkardım
Afrikadakiler ne yapsın :D abi madem zenginsin hayatını yaşa işte
zengin değilim kendinizi afrikayla teselli ediyonuz demek vahvah yazık la size afrikaya yardım yapıyorlar su kuyusu açıyorlar en azından sizi skine takan da yok
Teselli oluyorlarsa da senin bu yazdıklarından sonra olamazlar artık dayıcım ahahaha
Herkes İstanbul'da İzmir'de antalyada yaşamıyor yalnız ,15k ya güzel evler var anadoluda
tamam 30 alıp 15 i eve ver 15 kaldı 15 le napcan
ve o dediğin şeyler çok küçük yerlerde köy gibi yerlerde öyle köyde yaşamak da ayrı zordur çoğu şeyden mahrumsun oralarda
Ne köyü? merkezde 15k güzel evler var biraz araştır, diğer soruna cevabım geçinmeye yetmez biri daha çalışıcak anca öyle
senün anadolu dediğin neresi amg kayseri konya heryerde kiralar en az 30 dur hadi 20-25 olsun
Ay sus küfürbaz
Anlasılan sen zenginsin ama bişeyin eksik kalmıs
zengin değilim 30-40 bin tl kazanıp bütün gün BİM çiğköftesi yiiyp ahırda yaşamayınca zengin mi oldum
Niye kücümsüyosun 30-40 alanları o zaman
çünkü çok kötü bir haldeler küçümsenecek haldeler yani
Kimse keyfinden 30-40 k kazanmak istemez insanları yargılamayı acilen bırakmalısın kime ne olacagı belli olmaz bakarsın onlardan da beter hale gelirsin
ben öyle olsam intihar ederdim
Mesleğe yeni başladığımda alıyordum şimdi 90 alıyorum ama son 1.5 sene de bu maaşa ulastim.
Konuş maaş değilki pahalılık
Sen çok mu iyisin
evet iyiyim maddi anlamda 30-40 bin tl çok kötü ev kirası zaten ortalama yerlerin 30 bin tl. o da ortalama ve ortalama altı yerlerin öyle. sen o kadar çalışıp ahırda kalıp bütün gün BİM çiğköftesi yiyosun