Mansur Yavaş Ankara halkına et yiyebilmesi maddi destek vereceğini açıkladı ne düşünüyorsunuz
Hiç kimse yatağa aç girmesin, tüm çocuklarımız hak ettikleri gibi sağlıklı beslenebilsin.
Sosyal yardımdan faydalanan 240.792 ailemizin Başkent Kartlarına sadece et ve et ürünleri satın alabilecekleri 24.079.200 TL'lik desteği yatırdık. pic.twitter.com/d6qs0L002J— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) January 25, 2022
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15Aynen öyle ! hangi parti olursa olsun kim iyi bir şey yaparsa destekleriz.
kimse de ulan burada delik var bunu kapatak demiyor
Yetkili canimlarin hiç canimda olmadığı için milletin canim olmasi canimdikca canim olmaya devam edeceğiz 😉😉😅😂
Adamın yetkisi kadarıyla iyi şeyler yapmaya çalışıyor ne yapsın ülkeyi o bu hale getirmedi ki.
Ben yaptığı kötü demiyorum sadece bu yaptığıyla herkes et alırsa et fiyatları yine artar diyorum
Bizim yetkililerin balık vermekten ziyade balık çiftliği kurması lazım diyorum sözüm birine değil hepsine
Zaten herkese sen üretme biz para verelim diye diye ülkeyi bu hale getirdiler
herkese verilmiyor zaten ya sosyal yardım alan kişilere vermişler 5 milyon Ankaralıya değil. O dediğin şeyleri yapmak masraflı zor işler belediye başkanı sosyal yardım yapabilir bunda bir sorun görmem. Cumhurbaşkanı değil ki o kadar büyük şeyleri yapamaz
Sadece bu değil. Doğalgaz yardımı da yapmıştı
Dostum ben zaten sadece Abb suçlu demiyorum tüm yetkililer bu konuda önlem almıyor diyorum bunlarda yardim etmesin demiyorum zaten etsinler etsinler ama ülkede kesilecek dört ayaklı angus kalmayınca iki ayaklı anguslara mi dadanacaklar onu merak ediyorum
Ayrica dogalgaz uretilebilen bisey değil zaten onun durumu yenilenebilen kaynaklardan farklı 😉
Kim olursa olsun eğer gerçekten ihtiyaç sahibiyse takdir etmek lazım her şeye de muhalefet olunmamalı bazı şeyler takdir edilmeli
kim olursa olsun mu? pekala aga
sen şimdi sadece kendi yandaşına verdiini mi ima etmeye çalışıyorsun?
sence?
ama bu söylediğin vebale girer eğer doğru değilse
ben sadece soru sordum, iftira atmak başkalarının işi
ama her yapılan iyi şeyde böyle düşünmek hoş değil. Zaten gerçekler ortaya elbet çıkar
zaman her şeyi gösterecektir