Solcular direkt dinsiz vatan haini ilan ediliyo. Hem ayrica turkiyede cok fazla solcu var siz nerede yasiyosunuz anlamadim. Ayni zamanda gençlerin icinde solcu orani cok fazla
0|0
0|0
Soran
14 gü
eee hani yoklar ama? Vatan haini demeleribde bir yanlış yok. Türk ve Türkiye dusmani herkesij savunucusular. Sol haber vs takip eden bunu net gorur
@soran Destekleyici , birleştirici yönü ile iyi niyeti kullanılıyor ya da çevreye yanlış aksettiriliyor sanırım
Soran
14 gü
Hayır sol haber, evrensel, birgun takip eden bunu net gorur. Ben mesela hocali katliamini protesto eden hic solcu gormedim. Ama hepsi ermeni soykirimi var diyor
@soran Haber olarak konusu geçmişmidir bilemeyeceğim ama Srebrenitsa, Azerbeycan.. Katliamların cezasını Allah verir. Hiçbir millet böyle olaylara maruz kalmasın. Sağ artık kredisini bitirdi. Sol 2000 doğumlu olan Z kuşağındaki arkadaşların beğenisini alıyor
Soran
14 gü
Sanmam
Gizli Üye
14 gü
solculukla terörizmi karıştırdıkları için olmasın?
0|0
0|0
Soran
14 gü
haksiz degiller Türkiyedeki sol, Türk ve Türkiye'ye dusman herkesin savunucusu ama
Gizli Üye
14 gü
Ne yazıkki sağ hakim bu ülkeye sol partiler doğru düzgün oy alamıyor cahillikten hep
1|0
0|0
Soran
14 gü
sol kesim de bunda etkili hepsi Türk ve Türkiye dusmani savunucusu
Görüş sahibi
14 gü
Onlar yüzünden zaten sol yanlış anlaşılıyor
Soran
14 gü
Sol haber. Birgün, Evrensel, cumhuriyet gazetesi takip eden bunu net gorur. Adamlar pkklilardan farksiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
53eee hani yoklar ama? Vatan haini demeleribde bir yanlış yok. Türk ve Türkiye dusmani herkesij savunucusular. Sol haber vs takip eden bunu net gorur
İdeolojilerin hepsi bomboş önemli olan refah bi ulkede yasamak
Dogru
Hala sol partiler var avrupada guclu sol partiler var
Türkiye’deki aktifisliğinden bahsediyorum
bir de Türkiye sol, Türk ve Türkiye'ye dusman herkesi savunuyor bu da etkili bence
@soran Destekleyici , birleştirici yönü ile iyi niyeti kullanılıyor ya da çevreye yanlış aksettiriliyor sanırım
Hayır sol haber, evrensel, birgun takip eden bunu net gorur. Ben mesela hocali katliamini protesto eden hic solcu gormedim. Ama hepsi ermeni soykirimi var diyor
@soran Haber olarak konusu geçmişmidir bilemeyeceğim ama Srebrenitsa, Azerbeycan.. Katliamların cezasını Allah verir. Hiçbir millet böyle olaylara maruz kalmasın. Sağ artık kredisini bitirdi. Sol 2000 doğumlu olan Z kuşağındaki arkadaşların beğenisini alıyor
Sanmam
haksiz degiller Türkiyedeki sol, Türk ve Türkiye'ye dusman herkesin savunucusu ama
sol kesim de bunda etkili hepsi Türk ve Türkiye dusmani savunucusu
Onlar yüzünden zaten sol yanlış anlaşılıyor
Sol haber. Birgün, Evrensel, cumhuriyet gazetesi takip eden bunu net gorur. Adamlar pkklilardan farksiz
Sebebi ne peki?
Bilmiyom ki
nasil yani?