Geçenlerde pudra şekeri olayındaki kişinin görüntülerini çıkaran bir hesaptan yine bazı paylaşımlar yapıldı.
Cumhurbaşkanlığı koruması olduğunu öne süren bir kişi milyonluk araçlar bindiği ve deste deste paraları paylaşıyor. Bu kadar parayı nereden buluyorlar cidden?
Cumhurbaşkanlığı koruması olduğunu öne süren bir kişi milyonluk araçlar bindiği ve deste deste paraları paylaşıyor. Bu kadar parayı nereden buluyorlar cidden?
Enteresan bir profille karşınızdayız bugün. Kendisi hesabında gösterdiği gibi cumhurbaşkanlığında yakın koruma mı, Tiktok’ta şarkıcı adayı mı ben çözemedim. İkisi birden olabilir mi? O da olabilir. Beni bozmaz. pic.twitter.com/y8S3I7OhMu— AKP Çocukları (@AkpCocuklari) April 6, 2021
Bunların hepsi olunca da bunlar kendiliğinden geliyor. pic.twitter.com/qUhn7kmeek— AKP Çocukları (@AkpCocuklari) April 6, 2021
Rangeler, BMWler, Mercedesler cumhurbaşkanlığı filosunda olabilir belki... pic.twitter.com/KsKUEdiYxB— AKP Çocukları (@AkpCocuklari) April 6, 2021
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
619Umarim boyle sacma sapan bir insan o gorevde degildir. Bakalim yakinda kokusu cikar.
www.google.com/.../emniyetten-erdoganin-korumasi-oldugu-iddia-edilen-para-sacan-kisi-icin-aciklama-1826345
Emniyet bu sahisla ilgili aciklama yapmis.
Koruma falan degil. Kendisi Kayseri de özel bir sirkette calisiyormus.
Atlet ic camasir alacak akrabalari vardir umarim
Secimden sonra birbirlerini satacaklar
Izleyecez
Allah akp yi nereye koyarsa onu savunanları oy verenleride oraya koysun cennete mi o donlarda cennete cehennem mi hepsi cehenneme hakkımı helal etmiyorum ne onlara nede savunup oy verenlere