Bursa Valiliği, sosyal medyadan 'Hilafet' etiketiyle Kelime-i Tevhid görseli paylaşımında bulunan çarşı- mahalle bekçisi hakkında soruşturma başlattı.
Son günlerde eylemlerini sıklaştıran ve 10'dan fazla üyesinin gözaltına alındığı Hizb-ut Tahrir Türkiye isimli grup, sosyal medya hesaplarında yayınladığı videoda çocuklara hilafet çağrısı yaptırdı.
Bunu yapan bekçi görevine devam eder soruşturmadan sonra, ve bu çocukları kullanan dinciler de serbest bırakılmış. Oh ne güzel keyfiyet. Ama herkes konumundan memnun dünkü bir sorumda atıp tutanlar, sonumuz İran gibi olduğunda iş işten geçti dersiniz.
çarliabiniz | Gündem konusunda 874 görüş paylaştı.
Fenomen
9 gü
Bugün hilafet çağrısı yapan üç kadın gözaltına diye haber vardı onedio da. Buradaki bekçiler kimin adamları ne hakla müdahale etmiyorlar şüpheli bir durum. Ayrıca ben bekçi güvenlik gücü diye görmüyorum ha özel güvenlik ha bekçi hani birilerine kıyak olsun diye meslek olarak geri gelmiş birsey
Elestirirsen din düşmanı , din karalayan oluyorsun. Bekciler ise vatandaş. vatandaş yüzden her şey olması gerektiği gibi. Bugün haberlerde gördüm humeyni ıran da kadın animasyonlara bile örtü takması gerektiğini söyledi. Afganistan in yıllar önceki durumuna baksınlar şimdiki durumuna. Sanırım hilafet isteyenler ıran gibi olmasını istiyor kanımca ne diyeyim. Elhamdülillah müslümanım çok şükür dinimle hiçbir derdim yok ama insanlardaki bu düşünceyi anlamıyorum
İngiliz projesi olarak hilafet geliyor. Cumhuriyete İngiliz projesi diyenler de bunu destekliyor. Hilafet halifeden geliyor sonradan onun yerine gelen demek. Muhammedden sonra birininn gelmesi de İslam'a göre yasak. Müslümanlar da hilafet istiyor. Atesiti s. lak müslümanı ayrı s. lak bir ülkede yaşıyoruz 👏 geçmiş olsun. Koyun sürüsüne de hayırlı olsun.
Şimdi laf söylesen din düşmanı derler. Seküler ve Laik Cumhuriyet kavramını Dinsizlik olarak anlayan ilk emir oku olmasına rağmen okumayan okusada okuduğunu anlamayan bir kitle ile bu savaşı boşa kürek çekmek olarak görüyorum.
Cesedim, toprak altına girene dek tarikatçı ve radikal dinci zihniyet ile ömür boyu kutuplaşıp zıtlaşacağım. Yeni tecavüz edicek çocuklar arıyorlar belli ki.
Devletin bekçisi değil!! Bir partinin gençlik kollarında çalışan insanlar!!! Yarın mahalle militanları olarak görev yapacaklar. Yani yatırım yapıyorlar...
Valla ülkemiz de herkesin dinini yaşayabilmesi icin uygun ortam olduğunu düşünüyorum bunlarin heycan arayan ne yaptigini bilmeyen bi kac kisi oldugunu varsayıyorum
O hilafet geri gelecek... Ama bugün Ama yarın Yazin bunu bir yere...
0|0
0|2
Gizli Üye
9 gü
Birand belgesellerinin birinde (yanlış hatırlamıyorsam) sağ-sol kavgalarında birileri tarafından çatıya yerleştirilmiş keskin nişancıların bahsi geçmişti. Çağrışım yaptırdı.. I ıh bu da tutmaz, seçimi bekliyoruz.
En İyi Kız Görüşleri