Sanırım Diyanet diyecekti dili sürçtü Cumhurbaşkanının.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Baska baska ulkelere yaptigi sayisiz ve gereksiz hileleri milyonları dolarları da unutmasın konuşurken. Kendi halkı kendi insani dardayken salak saçma ülkelere kendi menfaati için paralar saçtı..
Bir doğru yaptığı iş kitapları ücretsiz yaptı diğerlerini zaten yapmak zorunda da kıyafet olayı nasılmış okullarda temizlik görevlileri için para bile istediler senin köy demek ki iktidara yakın olduğu için tüm ihtiyaçlar sağlanmıştır
@AslanÇakar o paraları bizde ödedik, bizden ailem çiftçi olduğu için buğday olarak temin edildi.
Köyün ilçenin ilin bile gelişemediği için kıyafet temin edilmiştir, halen temin edildiğini biliyorum 8. sınıfa kadar.
Bilemem belki parti durumundan dolayı olabilir çünkü bizde öyle bir şey olmadı temizlik parasını vermediğimiz için hoca karnenizi vermem bile dedi bir nevi eğitim ticaret oldu hala aynı
@ASLAN-ÇAKAR yok malum partinin desteklediği bir ilçede köyde yaşamadım, tamamıyla devlet desteği ile okudum.
Çantam defterim, kuru, sulu, pastel boyom. Kalemim, silgim, açacağım, cetvelim pergelim kitaplarımı aldıktan bir hafta sonra elime teslim edildi, 1 ay sonra kıyafetlerim teslim edildi hep.
Karne parasını, kömür parasını ( 1 2 sene ödedim, sonra devlet karşıladı) yetkili görevlinin hakkını ailem temin etti.
Oysaki yorumumda tek bir hakaret bile yok ben olanı söyledim bir de Suriye'ye bile tıp fakültesi açıyor reis ver mehteri 😂
yani site rahatsız ya da troll şikayet etti benim şu yorumum"😂 😂 😂 😂 😂 "kaldırıldı buradan anlamış değilim. Tamam komik haber ama kaldırılması traji komik 😂 😂
En İyi Kız Görüşü