Peki hafta içi gece 21:00 - 05:00 ve hafta sonu yasakları ne durumda? Şu yasaklar konusunda duyum alan kulağı kesikler var mı?

Odada deney yapıyorum insanlardan uzak kalarak Daha ne kadar asosyal ola bilirim diye.
Yardınız beni yeminlen diyaloglarinızla yigenler. Keşkem adnan baba gibi bir ik ay yasiyaydik isterise idam etsunler
@adropoflife Aynen yeğen canlı yayında Metallica / sad but true ile kedilerle rock şov. 😂😂
Ben artık diyodum buda kesin memleketin basına geçer. Teğet gecti mapusu boyladı avratlarinan bu kerrez. Biz de delimi biter. avratlarida deliler goturuyor bizede korona haa korona
@adropoflife Ya hacı ya hoca ya üfürükçü ya da siyasetçi olacan bu ülkede yeğen. Hepsi aynı kapıya çıkıyor. 🤣🤣
Dedelerimin amnaa sen koy dürüstlük haa dürüstlük memleketin kerizi biziz zati yigenim
@adropoflife Aynen yeğen bizi dürüstlük bitirdi. Üçkağıtçılık, hortum, pezooluk yapanlara ise beyefendi derler. Sistemin işleyişinin içine işemişler desek daha doğru olur.
2 dedenin olduğu yerde toruna laf düşmez kaçar https://youtu.be/rF8goCrkklk
O değil de ortam niye ezel dizisine döndü?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Arkadaşla müze ziyareti, şehir gezisi yapacaktım. Hepsini erteledim. Ev bildiğin açık cezaevine dönüştü. 😕
En İyi Erkek Görüşü