çarliabiniz | Gündem konusunda 874 görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
İyiliklerden güzelliklerden bahsedecek en son kişi selahattin demirtas bana göre. Gelecek seçim kim kazanır bilmiyorum. Çirkin siyaset olduğu sürece Türkiyenin faydasına olan bir şey olacağını sanmıyorum. İktidarı muhalefeti bir biriyle kavga ediyor sadece Başkada yaptıkları bir şey yok
Şu insan görünümlü vahşi yaratığın dediklerini haklı bulanlara anlam veremiyorum. Halbuki bunlar apo dedikleri p*ç*n heykelini asacaklarını da söylemişti. Neyse boş verelim görmezden gelip unutalım bunları eline bir saz verilir türkü söyletilir barış havarisi olarak ortalıkta gezer insanların gözünü boyar bu ve bunun gibi vahşi yaratıklar.
1|3
0|1
gecekusum3434 | Gündem konusunda 286 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
18 ay Bingöl'de böyle itlerin kökünü kurutmak için uğraştık bir çok arkadaşımı kaybettim en bu itlerin çoluk çocuk demeden öldürdüğü masum vatandaşların cansız bedenini taşıdım şimdi kimse kalkıp kandilden imralidan emir alan iti köpeği savunmasın senin Türk bayrağını yakan piçler bunlar o yüzden bugün olsun yine gözümü kırpmadan böyle itlere sıkarım
2|3
0|2
BlueCupcake | Gündem konusunda 297 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Bu şahısın sözüne haklı olsada haklı demem kusura bakmasın kimse.👎
Ona kalmadi Iyi’yi kotuyu ayirt etmek Pkk’dan ciksin once G.. t
7|13
1|7
uomoitaliano | Gündem konusunda 141 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Bu adam ne dese ülkede kimse dinlemez çünkü pkk ile ilişkilendirilmiş biri ama ülke şunu bilmiyor bu adam kadar düzgün konuşan sert vuran bir adam yok
Zaten ülkenin hakettiği insan içinden geldi halk ne kadar doğru ki başkan öyle olsun hakettiğimiz rte başımızda duran o hakettiğimiz sürünmek yaşatan da o umarım daha beteri olur yakın zamanda ülkece sürünürüz halk hakediyor çünkü bunu
Bu kravatlı teröristlerin neyini haklı bulabilirsin ki? Bunlara oy verenlerin ellerinde şehit kanı vardır! Lanet olsun terörizme.
1|5
0|1
Gizli Üye
9 gü
Evet oldukça haklı bu yüzden yine Akp başa geçecek, akp li falanda değilim, akp seçmenlerini siz bu tür provokasyonlarla daha çok itiyorsunuz Akp yi seçmelerine, bu herif kimki doğruyu yanlışı , iyiyi kötüyü belirlesin? Akp için megri megri dersiniz, ardından Megrinin taaaa kökenine hak verirsiniz, bu yüzden Dedikleri gibi durmak yok yola devam.
He çok doğru 2500 kişiyi diyarbakırda binlerce askeri dağlarda , yine binlercesini intihar bombalarıyla bşnkercesini terörist haline getirip helak edilmesine neden olan bir grubun temiz yüzlli başkanı iki saz çaldı türkü söyledi diye arksındaki mezbahaneyi unutup iyilikten mi bahsediyor
Pkk yandaşı Selahattin bey hep iyi kötü arasındaydı ama iyi var mı orası meçhul işte. Hepiniz umarım önce dönüp bi kendinize bakarsınız sonra da vatandaşın haline bakin. Utanma kaldıysa anlarsınız iyiyi kötüyü (Her parti için söylüyorum. )
Akp ye yem atmış trajikomik algı yaratıyor. Popüler kültürde hep iyiler kazanır, iyilerle kötülerin seçimi ise o zaman kötüler kaybedecek yine iyiler kazanacak. Yani bu durumda hdp kötü akp iyi mi oluyor. Bence tamamen mantıksız bir açıklama.
0|1
0|0
Gizli Üye
10 gü
Ne haklısı ya? Terörü alenen destekleyen yandaşlık yapan ve bunlarla ittifak yapanlarla işimiz olamaz. Reisin yanındayız
1|3
0|4
Görüş sahibi
10 gü
İstediğin cevapları alamayınca amacına dışına çıkmış dersin tabi hahahhaha
Konuşmasının bu kısmı yüzeysel olarak ele alındığında görüşüne siyasi yönden bakmazsak doğruluk payı var ama onun yanlışları doğrularını da sildiği için kimse kabul etmez haklı olarak.
Mehmetcigimi sehit edenlere destek verecek evlatlari yetim birakacak ondan sonra da iyiden kotuden bahsedecek... evet kendi kotu tarafta oldugunu dile getirmis... pkk sozcusu...
Gerçekleri söylüyor ama halk cahil olduğu için yine hipnoz etkisinde kalacak bence.
0|2
2|2
ahhbukizlar | Gündem konusunda 281 görüş paylaştı.
Master
10 gü
Çok Doğru söylüyor. Şerefsiz köpek. İnsanları galeyana getirip kaç kişinin öldürülmesine sebep oldu.
3|4
0|3
Gizli Üye
10 gü
Bu vatan hainin teki bunun dogrusu ne ki kendisi ne olsun pkk nin siyasi kolu iste bir ayagi hep kandilde falan gitsin aynaya falan baksin once bu ulkeyi sahipsiz mi saniyorlar Turk Milleti aptal degil baskalarini suclamadan once insan kendi ozelestirisini yapmali once biz bilmem kimin heykelini dikicez diyordu kafasini yormasin dikilmisi var kafasini nereye kaldirsa Ataturk heykeli var zaten !!
İnsanların aklı gerçekten bka bürünmüş şöyle bir söz var aynı bkun lacivertli hepsi diye o sadece görünen taraf a da m de c de h de bunu yapıyor. Ama milletin aklı kıt duyarcılar
0|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
Bu Pkk’lı mı bahsetmiş iyiden kötüden? 30 bin insanın katili gelmiş iyilikten bahsediyor.
Kötülerin arasında kendinin olduğunuda biliyorsa kutlamak lazım
1|2
0|2
HerBokAlinmis | Gündem konusunda 101 görüş paylaştı.
Xper 6
9 gü
Once bi kendi kardesi olan şiyari dagdan indirsin de sonra siyaset yapsin... Kendi kardesini ikna edemeden millete umut dagitiyorlar. Iyilik bunlara kadar dustuyse vay halimize.
Aponun heykelini yaptıracaktı en son kendisi. ne oldu o iş?
0|1
0|1
Gizli Üye
10 gü
Haklı. Kötü tek adam rejimi yıkılır umarım türkiyede. Her ne kadar orda yaşamasam da rek adam rejiminden kurtulmasını isterim turkiyenin. Türkiye halkı kendisi bir tercih yapmalı
Haklı mı haksız mı diye sormuşsun evet haklı ama adamı sevmiyorum.
0|1
0|2
Gizli Üye
10 gü
Teröristin sözünü nasil doğru dersin o bir terörist
2|4
0|0
Gizli Üye
8 gü
Terörist olan aponun heykelini dikecez diyen vekilleri terörist saklayan koruyan mecliste istiklal marşı okuyaman teröristlere yardim yataklık eden. Asker polis şehit eden bi hainmi diyor bunu komik
0|1
0|0
devrikmuhalif | Gündem konusunda 241 görüş paylaştı.
Bu adam ne dediyse doğru çıktı bir zamanlar demişti AKP'nin yanındaki savunanlar bir anda onları elestirecekler. oylede oldu. bizden çok onları elestirecekler bak yöne öyle oldu.
Aklı bacak arasında olan insanlar gelip ayıp tutuyor burdan selahatin demirtasa ulan adam bir sürü ödül almış türkiye en çok zarar verenler belidir #irkcilik hastalıktır
En İyi Erkek Görüşü