Tavuk ve yumurta tüketirken korkmalıymıyız?Tarım ve Orman Bakanlığı’nca, Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin (BESD-BİR) başvurusu üzerine genetiği değiştirilmiş 2 soya ve bir mısır çeşidi ve ürünlerinin hayvan yemlerinde kullanılması onaylandı. 😎
Devletimiz bizi düşünse önce gıdaya el atıp zararlı olan yiyecekleri yasaklardi dış ülkede böyle yasaklar var. Sağ olsunlar dış ülkelerde ne yasak oluyorsa bize selbest oluyor. Yoğurdun kendim yapıyorum. Yumurtami az gözümle gördüğüm tavuk yumurtası yapmaya çalışıyorum. Doğal beslenmeye gayret ediyorum. İnşallah kısa zamanda doğaya dönerim şehir hayatı artık yaşanmaz oldu.
Ne yapsalar size yaranamazlar zaten.. çinden inek eti karpuz alıyorlar yiyelim diye, hindistandan pamuk alıyorlar, japonyadan bebek bezi, rusyadan buğday, israilden tohum, abd den şeker, Almanyadan sabun Romanyadan şampuan alıyorlar yine de yaranamıyorlar, çalışabileceğimiz her işi suriyelilere yaptırıyorlar yorulmayalım diye yine de yaranamıyorlar
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Yediğimiz ürünlerin yüzde 95'i GDO'lu zaten. Bu yeni birşey değil ki.. Yasal altyapısı bile var. Yıllar önce resmi gazetede yayınlandı.
En İyi Kız Görüşü