Ülkemizi ekonomik, demokratik, sosyal açıdan muhasır medeniyetler seviyesine çıkarıp, ülkede adalet, huzur ve barış ortamı sağlayabileceğine inanıyor musunuz?
Bu konuda net bir yorum yapmak zor benim için fakat artıları eksileri toplayınca özellikle de ekonomik sistem eğitim ve hukuk sistemini ele alırsak durum çok vahim..
biradetmehmet | Gündem konusunda 763 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Adam başardı zaten yapmak isteyip yapamadığı çok birşey kalmadı... Olaya onun penceresinden bakarsak kendi tabanına vaad ettiği şeyleri yaptı... tabanı ondan 3 mesele istemişti... Bas örtüsü ayasofya ve askeri okullara girmek... Adam 3 ini de halletti sırayla Karşı cepheden bakınca da adam gene basarili bundan sonra daha iyi olacakmı dersen hayır olmayacak bundan sonra daha iyi olmayacak ama bunu kimse yapamaz kim olursa olsun bende gelsem basa daha iyi olmayacak
Karşı tarafı pek dinleyip anlamadiginiz belli. Karşı tarafa göre bundan daha kötüsü olamazdı. Atv izleyerek karşı tarafin düşünceleri anlaşılamaz. Bu memleketin gerçek sorunu ben bildim bileli aş, iş huzurdu. Ama milleti yaniltip yanlış hedeflere yoneltirseniz hic bir zaman bir Japonya, Kanada.. vs gibi refah ve huzur toplumu olamayiz. Arada hep birileri haksizca daha da zenginleşir.
superpsikolog | Gündem konusunda 670 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evet inanıyroum. Siyasi olarak zıt dşüncede olmama rağmen, yaptıklarını görüyor ve alkışlıyorum. Çünkü başarılar onun olabilir ama yapılanlar ülkemin kalıcı değerleridir.
En İyi Erkek Görüşleri