https://www.birgun.net/haber/halk-beklerken-imtiyazlilar-asi-olmaya-devam-ediyor-melih-gokcek-ve-esi-koronavirus-asisi-oldu-331436
Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben aralarında bir fark göremiyorum. Bir gazeteci ne demişti duruma? " çete içi hesaplaşma"
Olacaklar yani kim önce kim sonra diye birşey yok ki olunuyor suana kadar 1.5 milyon civarı kişi aşılandı neden niye demeye gerek olmadığını düşünüyorum mümkün olan en hızlı şekilde yapılması önemli
Sıraya neye göre koyalım nasıl şifa hangi hemşire kimden başlasın hangi sokağa girelim bence çok takılacak kadar net değil ama ben 40 yaşında aşı oluyorsam bana söyle niye oldun diye bana teklif geldi ben sıramı beklerim annem babam 65 yas üstü onlara yapın dedim... ama 65 yaş üstü kime denk gelirse yapsınlar dert değil
Sira zaten bellidir. Torpille birilerini öne gecirmek haksizlik olur. Bunlarin tartisilmasi bile abes. Ahlak, duruma göre degiskenlik gostermez. Ahlak bireyin kendi içindedir. Devlet bana bu hakki verdi diyerek haksiz bir durumu hakli görmeye çalışmak ahlaksizlik olur.
Yaşlılara yapılacak işte haberlerde izledim kar kış kıyamet doğuda köylere gidiyorlar şimdi köye gitmek resmen zulüm ama orda vatandaş var 90 yasında amcamile 65 yasında oğlu aşılanmıs... o köye bi daha mı gidilsin 50 yaşındaki adama da yaparlar gitmişken mesela sıra kavramı burda biraz görece..
Köyde yapilan iş doğru. Ama çok farkli bir durum bu. Halkin devlete olan güven saygısını yaralama olasılığı olan fiiler, ahlak dışı durumlari halkin gözünde normallestirir ki bu durum ahlaki çöküntüye neden olup bütün bir ulkeye ciddi zarar verir
En İyi Erkek Görüşü