CUMHURİYET HALK PARTİSİ genel başkanı sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'nun bahsettiği İngiltere'de ki bir avuç tefeci hakkında ki iddiaları merak eden oldu mu?
Gariban milletimizin yoksul milletimizin alın teri emekleri ve vergileri ile toplanan paraları dışarıdan gelen fırsatçı çakallar yüksek faizden yararlanarak milyonlarca doları benim halkımın üstünden bir gram faydası olmadan yatırım yapmadan fabrika kurmadan istihdam yaratmadan kendi ülkelerine kendi hesaplarına aktarıyorlar ve 18 yıldır buna göz yuman izin veren bir hükumet anlayışı yazıklar olsun yazıklar olsun gerçekten sayın genel başkanın söyledikleri o kadar doğru ki tek yaptıkları şey faiz döviz ondan sonra reform bunların yapacağı reform eksik olsun...
Gariban milletimizin yoksul milletimizin alın teri emekleri ve vergileri ile toplanan paraları dışarıdan gelen fırsatçı çakallar yüksek faizden yararlanarak milyonlarca doları benim halkımın üstünden bir gram faydası olmadan yatırım yapmadan fabrika kurmadan istihdam yaratmadan kendi ülkelerine kendi hesaplarına aktarıyorlar ve 18 yıldır buna göz yuman izin veren bir hükumet anlayışı yazıklar olsun yazıklar olsun gerçekten sayın genel başkanın söyledikleri o kadar doğru ki tek yaptıkları şey faiz döviz ondan sonra reform bunların yapacağı reform eksik olsun...
Güncellemeler:
1 gü
Bu ülkede hepimiz yaşıyoruz lütfen özgürce ifade edin hakaret etmiyoruz küfür etmiyoruz sonuçta bu gerçeği görmezden gelmeyelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Ellerinizden öpüyorum çok güzel ifade ettiniz...
Rica ederim öyle üzülüyorum ki..
Abdülhamit ve Vahdettin devrinde ne yaşandı ise aynısı yaşanmakta şu an.. O zaman sarayda hep Yahudi ve Ermeni köpekleri vazifeli idi.. Dolmabahçe sarayını yaptırmak için İngiltereden 600 bin altın alan Abdülmecid adlı deyyus köpek ve devamı.
Ve devamında da 1957 yılına kadar bitmeyen bir borç annemin babası var komutanım 1930 doğumlu yaşıyor hala Cumhuriyetin ilk çocuklarından :) kore gazisi bir defasında şöyle dedi oğlum Osmanlının borcunu anca ödedi devlet 57'de düşünüyorum da bizim torunlarımız bize bu dönemleri sorduğunda nasıl cevap veririm
Çünkü dünyada en çok vatan haini üreten millet biziz hele Arap g*tü yaladıktan sonra 100 misli artmış durumda.
Dedem bile dünyaya gelirken borçlu olarak gelmiş bizim kaderimiz mi Türkiye'de dünyaya gelen her çocuk borçlu olarak doğmak zorunda mı komutanım yazık bu insanlara
Atatürkü bunun için yavaş yavaş zehirleyerek öldürdüler bunu böyle bilelim.