Yaza bir adım kaldı ve sen o ertelediğin spor programına hala başlamadın mı? Merak etme, şimdi spora başlamak için çok iyi bir zaman! 💪
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu, yepyeni sporlar deneyebileceğin Decathlon Mayfest ile birleşiyor, spora başlaman için gerekli tüm ürünler Decathlon’da sürpriz fırsatlarla seni bekliyor!💙
Hadi, şimdi ödüllü sorumuzu cevaplama zamanı: Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi?
Hemen, #DecathlonMayfest etiketi ile yarım bıraktığın, üşendiğin veya başlamak istediğin sporun ne olduğunu anlat; en beğenilen 10 görüşten biri seninki olsun, Decathlon’dan 250 TL’lik hediye çeki kazanma şansını yakala!Sporun coşkusu mayıs ayı boyunca Decathlon’da!“Bu sefer ertelemeden spora başlayacağım ama farklı şeyler denemek istiyorum.” diyorsan, aşağıdaki önerilerimize bayılacaksın!
🏕 Doğada olmayı ve doğa sporlarını sevenlerin favorisi olacak ürünler:
🌳 Doğa yürüyüşlerinde veya günlük gezilerinde sana eşlik edecek rahat, dayanıklı ve ayağını kavrayan bu sandalet tam senlik!
🎒 20 litrelik hacme sahip soğutucu sırt çantası yürüyüş sırasında yiyecek ve içeceklerini rahatça taşımana olanak tanır. Şimdi incele!
🪑 Kamp yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir ürün olan katlanabilir kamp sandalyesi ile rahatlığı kolayca yanında taşı! Hemen göz at!
🌊 Su altını keşfetmek için her kullanıcı seviyesine uygun dalış ekipmanları:
👟 Kaymayı önleyen 4mm krampona sahip tabanı ile Aquashoes 100 ayakkabı çakıllı ve kumlu sahillerde ayaklarını korumak için tasarlandı. İncelemek için hemen tıkla!
Merhabalar Her ne kadar sporsever biri olsam da bazen benim de yapmaya çok ama çok üşendiğim sporlar olabiliyor Neyseki #DecathlonMayfest bizlerin hep zaman yanında Şimdi size yapmayı hep ertelediğim sporlardan bahsetmek istiyorum 1- rüzgar sörfüHırçın dalgalara meydan okumayı gerçekten çok istiyorum. Sörf bence rüzgara karşı bir mücadele ve tam bir denge isteyen sporlardan birisi. Denizin tadını sörf yaparak çıkarmak tam benlik olacaktır
2- yelken sporu Sörf demişken yelken de yapmamak olmaz Hem esneklik isteyen hem de ekipman gereken bu deniz sporu bence en az sörf kadar keyifli olabilir
3- plaj voleybolu Hep bireysel sporları yapmak olmaz. Biraz da takım sporlarına yönelmek gerekir Sevdiğim arkadaşlarımla hem anı biriktirmek hem de aktivite yapmak açısından sıcak kumların üstünde plaj voleybolu oynamayı kim istemez ki
4- Bisiklet sürmek Bence pedal çevirmekten daha iyi bir kardio egzersizi olamaz Hem açık alanda kendinle başbaşa kalmak hem de resmen bir araç kullanır gibi kendi bisikletine sahip olmak dünyanın en havalı şeyidir
5- Tüplü dalış Sualtını keşfe çıkmak deniz canlılarının büyülü dünyasına ortak olmak o maviliği en derinlerde hissetmek off bu spor tam benlik maceracı bir ruhunuz varsa bence ideal bir Mayıs ayı sporu olabilir arkadaşlar
Evet benim kişisel spor seçimlerim bu kadardı arkadaşlar hepinize sporlu ve sağlıklı günler diliyorum
Bir kampçı olarak Decathlon ' un neredeyse kamp ile ilgili tüm ürünlerini kullanıyorum. Kampta doğa yürüyüşü yapmak gibisi yok. Bu yüzden doğada yürüyüş ayakkabılarından bana uygun olanı alırsam aslında yarım bıraktığım doğa yürüyüşlerini devam ettirmek isterim. İndirim kuponunu kaparsam benim için biraz daha teşvik edici olacak :)
Doğa sporlarını, özellikle yürüyüş yapmayı çok seviyorum 🤩 Havalar soğuk olduğu için arka plana atmıştım ama artık vakit buldukça yürümeyi düşünüyorum. #DecathlonMayfest
💙Spor anlayışımın şimdiye kadar ; fitness, yürüyüş ve Leslie Sansone'den ibaret olmasından dolayı çok fazla denemediğim spor var tabi. Ama eğer "KAMP YAPMAK" bir spor aktivitesi sayılıyorsa kesinlikle kamp yapmayı denemek istiyorum. Rahatıma düşkün biri olduğum için ve hijyene önem verdiğim için hiç bir zaman kamp yapmadım, yapmayı da düşünmedim. Ama son zamanlarda doğaya daha çok merakım arttı ve kamp yapma fikri cazip geliyor artık.🏕️🔥 #DecathlonMayfest ile bunu gerçekleştirmek isterdim 😊 Decathlonun birbirinden kaliteli ve rahat spor giysileri ve eşyaları ile kamp yapmak oldukça konforlu ve güzel olacaktır..🤸🏼♀️Bir başka yapmak istediğim ve hatta başlayıp yarım bıraktığım spor ise ; yine spor aktivitesi olarak sayılırsa eğer, "ZUMBA". 💃Hem dans hem de spor olarak bir çok insan tarafından sevilerek yapılan zumba kilo vermede oldukça etkili olduğu için onu gerçekten düzenli şekilde yapmak isterdim. Ayrıca çok enerjik ve zevkli. Sadece çok yorucu 😬 Ama Decathlonun trend olan tayt veya eşofmanları ile zumba da ayrı bir güzel olacaktır.💃Bir de "YOGA" yapmayı istiyorum. Onu da aynı şekilde denemiştim ama sonra yapmayı bıraktım. Belki de ben yapamadım ama düzenli olarak yapıp, hem bedenen hem de ruhen rahatlatıcı etkisini görmeyi isterim. Üstelik Decathlonun bu aktivite için baya güzel ürünleri mevcut.. 🧘🏼♀️@Decathlon ile Mayıs ayında bunları gerçekleştirmek gerçekten çok güzel olurdu..
Ayyy festivalleri çok severim🥳 #DecathlonMayfest sayesinde yazı da festivalle karşılama fırsatı yakalayabiliyoruz.
Spor kısmına gelirsek aslında neredeyse 10 sene öncesine dayanan bir spor geçmişim var ama ne yazık ki sürekli olamadı bu. Üniversiteye başlayıp da şehir değiştirince yarıda kesildi, sonra sakatlık oldu falan filan derken devamsızlıktan kaldım sporda😅
FITNESS VE CROSSFIT
Orta okulun sonlarında fitness yapmaya başladım ve hocam sayesinde çok disiplinli şekilde ilerledim. Hatta yine hocamın gazıyla crossfit bile denedim ama onda pek başarılı olamadım😅
Tabi bu yeniden denemeyeceğim anlamına gelmez😉💪
Fitness ise hayatımda sürekli oldu ama aynı disiplini koruyamadım maalesef. Kim bilir belki bu festival yeni bir başlangıç olur😄
PİLATES
Pilatesi de lise zamanlarımda yaptım ve çok çok keyif aldım. Yine devam edemesem de hep aklımın bir köşesinde duruyor🤸🏼♀️
Gelelim yapmak isteyip de hiç fırsat bulamadığım sporlara. Üşenmek değil ama hem maddi açıdan hem de zamansal olarak bir türlü denk getiremediğim sporlar mevcut.
SERBEST DALIŞ
Her zaman deniz aşığı biri olmuşumdur. Çocukluğum denizlerde geçse de serbest dalış eğitimi almaya hiç fırsatım olmadı. Ama aşırı aşırı istediğim bir spor olduğu kesin.
Bunun yanı sıra çok mini bir eğitim olsa da tüplü dalış tecrübem oldu. O bile mükemmeldi🏊🏻♀️
SNOWBOARD
Yıllardır Kayseri'de yaşayan biri olarak bir kere bile snowboard yapmamış olmamı kendi ayıbım olarak görüyorum😅 Kayak da olabilir ama snowboard benim için hep daha aksiyonlu bir spor olarak görünüyor🏂
Yapmak istediğim ve daha önce deneyimlediğim sporlar bu kadar sanırım. Decathlon ile hem sağlık hem de ilgi alanları edinmek herkes için daha ulaşılabilir oluyor.Teşekkürler #DecathlonMayfest🥳
Herkese Kocaman Bir Merhaba...Evet Bayram gezmeleri bitti tatlılar ve çikolatalar yendi şimdi bunları eritme zamanı geldi de çoktan geçti bile...
#DecathlonMayfest yine bizim bir birinden farklı ürünlerle kurtarıcımız olmuş...
Ramazan dolayısı ile bazı spor aktivitelerine ara vermek durumunda kaldık artık şimdi işe koyulmanın zamanı yoksa deniz sezonunu kaçıracağım.
Ben Akdeniz çocuğu olduğum için doğa sporları her zaman ilgimi çekmiş ve her zaman kendimi doğada bulmuşumdur.
1- Fitness Ramazan ayı dolayısıyla 1 ay kadar ara vermek durumunda kaldık. Artık aldığımız kiloları yakma zamanı.
2- BisikletBisiklet sürmeyi çok seviyorum ve yanımda arkadaşlarım oldu mu bisiklet üzerinde ne kadar süre kalmışım bile anlamıyorum.
3- TrekkingAntalya'da yaşamak ayrı bir ayrıcalık çünkü yürüyüş yapılacak çok güzel doğa parkurları mevcut.
4-DalışYaz aylarının yavaş yavaş merhaba dediği bu günler de su altını incelemeden olmaz değil mi?
5-Beach VolleyAntalya denilince akla Deniz Güneş ve Sahil akla gelir o zaman Beach Volley olmazsa olmazımız olur. Güneş altında pancar gibi kızarana kadar oynarım.
Şimdiden herkese başarılar dilerim... Sevgiyle ve Hoşcakalın...
Yürüyüş ve koşuya acilen başlamam lazım. Pandemi dolayısıyla maskeyle bir kaç denesem de ne yürüyüş yapabildim, ne yüzebildim ne de koşu yapabildim..
Çünkü maske içerisinde kalan alan hava almadığı için aşırı terliyordu. Aynı zamanda da yürüyüş ve koşu esnasında daha derin nefese ihtiyaç duyulduğu için, rahat rahat derin nefes almaktan bile çekindim. Bu zaman zarfında ise rahat rahat spor yapamadığım için şu an ister istemez vücudum hamladı.şu an açık alanlarda maske kısıtlaması kaldırılmış. Havaların da ısınmasıyla büyükşehirlerin bir çoğu boşaldı, herkes tatile gitmeye başladı. Bu benim için bir fırsat !
Ramazan Bayramı sonrası ilk işim, sabah erken saatlerde bol bol tempolu yürüyüş yapmak ve sporumun bitmesine yakın bir süre yine tempolu bir şekilde koşu yapmak.. Vücut kaslarım açıldıktan sonra ise fitness yapıp, aldığım kiloları yavaş yavaş vermem lazım.
Günümüzde insanların spora bakış açısı yaz gelince bikini giyebilmek için zayıflamak olmuş durumda. Bu yüzden sürekli olarak kısa dönemde başlayıp bırakmak toplum olarak kanımıza işlemiş.
Aslında spor yapmak epey keyif verici bir olgu. Sadece fiziksel görüntüyü iyileştirmekten ziyade daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek, daha zinde hissetmek, zihnini gereksiz meşguliyetlerden kurtarmak ve yeni insanlarla arkadaşlık kurabilmek için iyi bir ortam.
Üstelik envai çeşit spor aktivitesi var yapılabilecek, hepsi de sosyalleşmeye dayanabilen.
Yürüyüş en basiti ve maliyetsiz olanı. Yolu beş dakika uzatayım diyeninden, parklarda bahçelerde içim açılsın diyenine kadar insan yürüyüş yapabilir. Güzel havalarda ben de çok seviyorum yürüyüş yapmayı.
Yüzme sıcak havalarda ferahlama yöntemlerinin en güzeli, suyun içinde insan kendini daha ferah ve arınmış hissediyor. Ayrıca vücudu epey sıkılaştırıcı etkisi var, kasları baya güçlendiriyor. Fırsat bulursam muhakkak tekrar yüzmeye başlayacağım.
Fitness envai çeşit antrenman çeşidi içerse de epey etkili bir spor. Kas gücü artırmak için yapan da, zayıflamak için yapan da, kilo almak için yapan da var. En önemlisi bedenimi daha iyi hissettirmek istiyorum, bir an önce başlamam gerekiyor. Beden ve ruh bütünlüğüm için buna ihtiyacim var, yakın zamanda bir fitness salonuna yazılacağım.
Ben doğal seviyorum diyenlerin gözdesi trekking ve kamp da çok hoşuma gidiyor ama çalışma hayatı ve yaşanılan şehir her zaman el vermiyor. Varlık içinde yokluk tabirinin uygun olduğu bir spor bence. Bu kadar doğal güzellik varken bundan nemalanamamak çok üzücü ama bir gerçek. İmkanı olan yapsın, durmasın kendini benim yerime de dağa bayıra atsın.
Gönül ne biceps ister ne triceps fitness bahane, gönül sixpack ister spor yapmak şahane diyor ve #DecathlonMayfest e katilacak bütün spor gönüllüsü arkadaşlara keyifli anlar diliyorum.
Ben küçüklüğümden beri denize, havuza girmeyi çok seviyorum. Ama imkanlardan dolayı havuza gidemiyorum. Sadece yazın 15 günlüğüne denize gidip yüzebiliyorum. Eğer imkan olsaydı düzenli bir şekilde yüzme kursuna gidebilseydim kesin madalyalarım olurdu. Yazın tatile gittiğimizde bile denize bir giriyorum akşama kadar çıkmıyorum canım çıkana kadar yüzüyorum yorulsam bile yüzmeye devam ediyorum. Ben yüzme dışında hiç bir sporu yorulduğum zaman devam edemem, bırakırım. Mesela bisiklet sürmeyi de severim ama onda yorulduğum zaman eve giderim, sürmeye devam etmem. Televizyonda da izlemeyi sevdiğim tek spor dalı da yüzmedir. Keşke küçükken imkanımız olsaydı da annemler beni yüzme kursuna yazdırsalardı, artık bu saatten sonra da olmaz diye düşünüyorum. İleride de öğrencilik hayatım bittiğinde işe başladığım zaman olimpik bir havuza sahip bir yere üyelik yapıp düzenli bir şekilde gidip yüzeceğim. Ayrıca kocaman çok derin olan olimpik havuzlarda yüzmeyi de seviyorum. Gerçi bugüne kadar sadece bir kere olimpik havuzda yüzebilmiştim. Neyse uzun lafın kısası yeniden başlamak istediğim tek spor; yüzme
Şuanlık öyle bir spor yok çünkü öncelikle kendi sağlığımı ve eski kilomu geri kazanmam gerekiyor.
Olsaydı tenis ve badminton olabilirdi. Çocukken en sevdiğim spordu ikisi de. Okulun en iyisiydim ama baya zaman oldu. Olsun belki eski sağlığımı ve eski kilomu kazanınca tekrardan başlayabilirim.
Diğer bir seçenek ise futbol. Çocukluğumdan beridir çoğu maçı izlemeyi kaçırmadım. Fanatik Fenerliyim. Okulda takımlar birleştiğinde kalecilik yapmışlığım var. İyi bir kaleciyim üstelik. Futbol'u seviyorum.
En son seçenek olarakta tabiki de yüzme. Yüzmeyi çok severim havuzu çok tercih etmiyorum o yüzden denizde yüzmeyi tercih ediyorum ve deniz altını keşfetmeyi de. Deniz altında ki dünyayı çok merak ediyorum. Yüzme konusunda da yetenekliyim.
Kondisyonum nerdeyse hiç yok. Bu yüzden bir dönem yürüyüş ve koşuya başlamıştım. Çok da güzel gidiyordum. Kendimi zorlamadan, antrenmanı giderek arttırıyordum. Spor, temiz hava ve bolca D vitamini... Nedense sporu bıraktım sonra. Şimdi çok az koşabiliyorum. Hemen yorulup nefes nefese kaliyorum. Sağlıklı yaşamın sırrı bence spor ve dengeli beslenme. Sağlığım için tekrardan bir şeyler yapmak istiyorum. Şimdi hareket vakti. 🏃♀️ #DecathlonMayfest
Spora yeniden başlamam için #DecathlonMayfest iyi bir fırsat verecek sanırım bana. Uzun süredir karantina sürecinin de vermiş olduğu sıkıntılardan dolayı hepimiz gibi ben de spordan uzak kaldım. Bu ödülün çıkması spora yeniden başlama hevesimi daha da katlayacaktır diye düşünüyorum. Eskiden bisiklet, yüzme, basketbol, futbol, hentbol ve tekvando olmak üzere birçok sporla ilgilendim ve elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Şimdi de vücut geliştirme ile tekrar spor hayatına dönüp, yüzme ve bisiklet başta olmak üzere çeşitli dallarda sporla haşır neşir olmayı ve eski sağlıklı günlerime yeniden dönmek arzusu içerisindeyim. Umarım herkes sporla kendini bulur ve sağlıklı mutlu bir hayat sürer. Spor yap sıhhat bul. Herkese iyi bayramlar. 💪🥊⚽️🏀🏐⛷🏅🚣♂️🎿🤽🤺🏂🏒🚵♀️⛹️🏋️♀️🥋🥎🏈🏟🏑🏸🏌️♂️🎳⛸🏓⛳️🤼🥌🏄♀️🧗♂️🎣
Aikidoya tekrar başlamak istiyorum. Üniversite zamanında gitmiştim bir süre. Yaz ayları yaklaştığı için özellikle hafta sonu İstanbul Sahillerinde ve Adalarda bisikletimle gezmeyi 4 gözle bekliyorum :) Ramazan ayını da bitirdiğimize göre masa tenisine de araklarla devam edilebilir :)
Severiz yani sporu biz :) Hiçbir şey olmazsa yürümek bile güzel. Ormanlık alanda hobi amaçlı sabit bir hedefe hedefe atış yapmak da güzel mesela, onu da tekrar yapacağım nasipse. Epeydir poligona gitmedim. Bir fırsat bulursam pasımı atmak için gideceğim umarım :)
Yarım bıraktığım ve havaların dengesiz olması sebebiyle beni üşendiren spor olarak bisiklet sürmek var, özellikle yaz aylarında her yere bisikletimle gidip bazen de gittiğim yerlerde sabahlamalar yapıyorum, yaz boyunca ortalama 1,5-2 bin kilometre bisiklet kullanımım oluyo hem pedal çevirmek iyi bir kardio yapmamı hem de temiz havada zaman geçirmemi sağlıyor. Turlara katılarak da yeni insanlar tanımış oluyorum, herkese tavsiye ederim.
Herkese merhabalar. Ben aslında en çok yürüyüş yapmayı severim. Özellikle sabah saatlerinde yürüyüş yapardım ama artık üşendiğim için sabah yapmıyorum, yeniden başlamak isterim doğrusu. Özellikle parklarda spor aletlerine denk geldim mi koşarak birkaç saatimi onlara ayırmaya çalışırım. Spor aletleriyle vakit geçirirken bir fotoğraf karesini buraya bırakmak istiyorum. 😇 #DecathlonMayfest
Yarım bırakmak denir mi bilmem ama Ramazan'da ara verdiğim bir sporum var. Bisiklet! 🚴 Şu aralar zevk aldığım tek şeyim velespitim zaten. Ekim ayında @Decathlon'dan aldığımdan beri sürüyordum. Sadece kış ve Ramazan ayı hariç. Gerçi Ramazan'da da kaçamaklarım oldu. 😅 Hatta her fırsatta bir sürü fotoğraf çekiliyoruz velespitimle 😎👇🏻En yakın zamanda bir sepeti de olunca daha yakışıklı olucak 🤓Velespitim 💙
Ben Fitness yapmak istiyorum ama her defasında araya bir şeyler giriyor veya kendim yorulup yarıda bırakıyorum ve bu sporu düzenli yapanlara da acayip imreniyorum.
Fitness ile hem istediğim ideal vücuda kavuşacak, aynaya baktığımda kendimi daha çok beğeneceğim.
İstenmeyen göbüşlerden kurtulup güzel bir forma kavuşmayı istiyorum.
Ve tüm bunların ardından yorulmuş ama mutlu bir bene kavuşmuş olacağım.
Başlamak için tekrardan kendini motive edicem. Decathlondan destek mi geliyor ne? 😂🙈 #DecathlonMayfest
Benim çocukken en sevdiğim şey bisiklete binmekti. Bebeklik bisikletimi hatırlıyoru. 3 tekerli bir modeldi sonra babam 1 tık büyüğünü almıştı ama onu beğenmemiştim. Sonra 3 tekerli bisiklet almıştı. Kısa zamanda denge de durmayı ögrenince yan tekerleri sökmüştü. Daha sonra taşındık ve bisiklete binmek için o bölge uygun değildi. 2 sene sonra yine taşındık ve mahallede herkes bisiklete biniyordu. Bende babamdan 26 inç bisiklet istemiştim almıştı. Daha sonra babam bimden bisiklet alıp bisikletimi hurdacıya satmıştı sapa sağlam bisiklet gitmişti ve üzülmüştüm. Yeni bisiklet 1 2 hafta binmeden emekli oldu. Sonra babam bisan marka nostalji bisiklet aldı hurdacıdan çaldırdı peşine bir daha aldı yine çaldırdı ve benim bisiklet faslım bu sayede kapandı. şu an evliyim kızımda var. Eşime kendime ve kızıma bisiklet alıp doğada kullanmayı planlıyorum. Sadece yükselen fiyatlar belimi büküyor çünkü kira felan derken altından kalkamıyorum.
Şu an bi spora başlamayı düşünmüyorum. Ama başlasaydım boksa giderdim. Şu an çantaya ihtiyacım var decathlondan almıştım 6 ay önce şu an ufak geliyor. Büyük kamp çantası istiyorum. Ya da elde tutulan uzun spor çantaları da olabilir sık sık seyahate çıkıyorum. Terlik, spor ayakkabı kısa şort gibi başka şeyler de almam lazım. Hediye çeki gelirse valla süper olur ben de başka yere gitmem. Gerçi niyetim oraya giymek uygun fiyatlı ürünler oluyor. Biraz zorlama ve tehdit eder gibi oldu bana vermezler heralde. ama açık sözlüyüm ben de kazanayım siz de ben sizi düşünücem siz de beni dostça ticaret böyle olur
Biri beni uçan balona bindirebilir mi? spor olmadığını biliyorum ama çok merak ediyorum. Sağlığımızı korumanın en temel yollarından bir tanesi aktif bir spor ile uğraşmak. Bunun en iyisi bu spordur demek yanlış. İnsanı mutlu eden, enerjisini yükselten, yaparken deşarj olduğu bir spor dalı mutlaka vardır.
Ana Sayfa > Gençlik & Spor > Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
303491Her ne kadar sporsever biri olsam da bazen benim de yapmaya çok ama çok üşendiğim sporlar olabiliyor Neyseki #DecathlonMayfest bizlerin hep zaman yanında
Şimdi size yapmayı hep ertelediğim sporlardan bahsetmek istiyorum
1- rüzgar sörfü
2- yelken sporu
Hem esneklik isteyen hem de ekipman gereken bu deniz sporu bence en az sörf kadar keyifli olabilir
3- plaj voleybolu
4- Bisiklet sürmek
5- Tüplü dalış
Evet benim kişisel spor seçimlerim bu kadardı arkadaşlar hepinize sporlu ve sağlıklı günler diliyorum
İlk iki maddeyi yapabilmek için gerçekten önce para sonra huzur gerekli :D
Doğru spor yapmak için bazen para harcamak gerekiyor
En halkçıl olanı yürüyüş ve koşuya devam :)
Aynen halktan yana sporları da tercih edelm😁
Ama sörf yapmak öyle mi? :D
Öyle degl😁😁😁
Filmlere devam :/
Her sporu da istemişsin de hepsini birden yapmak tuzlu olur :) Sen spor yapıyor musun? başarılar.
Yapıyorm tuzsuz olan sporlardan
~ 𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪 ~
#DecathlonMayfest sayesinde yazı da festivalle karşılama fırsatı yakalayabiliyoruz.
Spor kısmına gelirsek aslında neredeyse 10 sene öncesine dayanan bir spor geçmişim var ama ne yazık ki sürekli olamadı bu. Üniversiteye başlayıp da şehir değiştirince yarıda kesildi, sonra sakatlık oldu falan filan derken devamsızlıktan kaldım sporda😅
Tabi bu yeniden denemeyeceğim anlamına gelmez😉💪
Fitness ise hayatımda sürekli oldu ama aynı disiplini koruyamadım maalesef. Kim bilir belki bu festival yeni bir başlangıç olur😄
Gelelim yapmak isteyip de hiç fırsat bulamadığım sporlara. Üşenmek değil ama hem maddi açıdan hem de zamansal olarak bir türlü denk getiremediğim sporlar mevcut.
Bunun yanı sıra çok mini bir eğitim olsa da tüplü dalış tecrübem oldu. O bile mükemmeldi🏊🏻♀️
Kayak da olabilir ama snowboard benim için hep daha aksiyonlu bir spor olarak görünüyor🏂
Yapmak istediğim ve daha önce deneyimlediğim sporlar bu kadar sanırım. Decathlon ile hem sağlık hem de ilgi alanları edinmek herkes için daha ulaşılabilir oluyor.Teşekkürler #DecathlonMayfest🥳
#DecathlonMayfest yine bizim bir birinden farklı ürünlerle kurtarıcımız olmuş...
Ramazan dolayısı ile bazı spor aktivitelerine ara vermek durumunda kaldık artık şimdi işe koyulmanın zamanı yoksa deniz sezonunu kaçıracağım.
Ben Akdeniz çocuğu olduğum için doğa sporları her zaman ilgimi çekmiş ve her zaman kendimi doğada bulmuşumdur.
1- Fitness
2- Bisiklet
3- Trekking
4-Dalış
5-Beach Volley
Şimdiden herkese başarılar dilerim...
Sevgiyle ve Hoşcakalın...
@kimse_bilmesinbeni sana da başarılar dilerim
teşekkürler şu an sıfırıncı sıradayım 🤪
Pandemi dolayısıyla maskeyle bir kaç denesem de ne yürüyüş yapabildim, ne yüzebildim ne de koşu yapabildim..
Çünkü maske içerisinde kalan alan hava almadığı için aşırı terliyordu.
Aynı zamanda da yürüyüş ve koşu esnasında daha derin nefese ihtiyaç duyulduğu için, rahat rahat derin nefes almaktan bile çekindim.
Bu zaman zarfında ise rahat rahat spor yapamadığım için şu an ister istemez vücudum hamladı.
Havaların da ısınmasıyla büyükşehirlerin bir çoğu boşaldı, herkes tatile gitmeye başladı.
Bu benim için bir fırsat !
Ramazan Bayramı sonrası ilk işim, sabah erken saatlerde bol bol tempolu yürüyüş yapmak ve sporumun bitmesine yakın bir süre yine tempolu bir şekilde koşu yapmak..
Vücut kaslarım açıldıktan sonra ise fitness yapıp, aldığım kiloları yavaş yavaş vermem lazım.
"Düzenli spor sağlıktır"
#DecathlonMayfest
Aslında spor yapmak epey keyif verici bir olgu. Sadece fiziksel görüntüyü iyileştirmekten ziyade daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek, daha zinde hissetmek, zihnini gereksiz meşguliyetlerden kurtarmak ve yeni insanlarla arkadaşlık kurabilmek için iyi bir ortam.
Üstelik envai çeşit spor aktivitesi var yapılabilecek, hepsi de sosyalleşmeye dayanabilen.
Yürüyüş en basiti ve maliyetsiz olanı. Yolu beş dakika uzatayım diyeninden, parklarda bahçelerde içim açılsın diyenine kadar insan yürüyüş yapabilir. Güzel havalarda ben de çok seviyorum yürüyüş yapmayı.
Yüzme sıcak havalarda ferahlama yöntemlerinin en güzeli, suyun içinde insan kendini daha ferah ve arınmış hissediyor. Ayrıca vücudu epey sıkılaştırıcı etkisi var, kasları baya güçlendiriyor. Fırsat bulursam muhakkak tekrar yüzmeye başlayacağım.
Fitness envai çeşit antrenman çeşidi içerse de epey etkili bir spor. Kas gücü artırmak için yapan da, zayıflamak için yapan da, kilo almak için yapan da var. En önemlisi bedenimi daha iyi hissettirmek istiyorum, bir an önce başlamam gerekiyor. Beden ve ruh bütünlüğüm için buna ihtiyacim var, yakın zamanda bir fitness salonuna yazılacağım.
Ben doğal seviyorum diyenlerin gözdesi trekking ve kamp da çok hoşuma gidiyor ama çalışma hayatı ve yaşanılan şehir her zaman el vermiyor. Varlık içinde yokluk tabirinin uygun olduğu bir spor bence. Bu kadar doğal güzellik varken bundan nemalanamamak çok üzücü ama bir gerçek. İmkanı olan yapsın, durmasın kendini benim yerime de dağa bayıra atsın.
Gönül ne biceps ister ne triceps fitness bahane, gönül sixpack ister spor yapmak şahane diyor ve #DecathlonMayfest e katilacak bütün spor gönüllüsü arkadaşlara keyifli anlar diliyorum.
Neyse uzun lafın kısası yeniden başlamak istediğim tek spor; yüzme
Kondisyonum nerdeyse hiç yok. Bu yüzden bir dönem yürüyüş ve koşuya başlamıştım. Çok da güzel gidiyordum. Kendimi zorlamadan, antrenmanı giderek arttırıyordum. Spor, temiz hava ve bolca D vitamini... Nedense sporu bıraktım sonra.
Severiz yani sporu biz :) Hiçbir şey olmazsa yürümek bile güzel. Ormanlık alanda hobi amaçlı sabit bir hedefe hedefe atış yapmak da güzel mesela, onu da tekrar yapacağım nasipse. Epeydir poligona gitmedim. Bir fırsat bulursam pasımı atmak için gideceğim umarım :)
(Ormandaki hobi amaçlı ok takımıyla, o çıkmamış heralde yazarken)
Ben aslında en çok yürüyüş yapmayı severim. Özellikle sabah saatlerinde yürüyüş yapardım ama artık üşendiğim için sabah yapmıyorum, yeniden başlamak isterim doğrusu.
Özellikle parklarda spor aletlerine denk geldim mi koşarak birkaç saatimi onlara ayırmaya çalışırım. Spor aletleriyle vakit geçirirken bir fotoğraf karesini buraya bırakmak istiyorum. 😇
#DecathlonMayfest
Bu sen misin
Evet
Bisiklet! 🚴
Şu aralar zevk aldığım tek şeyim velespitim zaten. Ekim ayında @Decathlon 'dan aldığımdan beri sürüyordum. Sadece kış ve Ramazan ayı hariç. Gerçi Ramazan'da da kaçamaklarım oldu. 😅
Hatta her fırsatta bir sürü fotoğraf çekiliyoruz velespitimle 😎👇🏻En yakın zamanda bir sepeti de olunca daha yakışıklı olucak 🤓
Fitness ile hem istediğim ideal vücuda kavuşacak, aynaya baktığımda kendimi daha çok beğeneceğim.
İstenmeyen göbüşlerden kurtulup güzel bir forma kavuşmayı istiyorum.
Ve tüm bunların ardından yorulmuş ama mutlu bir bene kavuşmuş olacağım.